Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

emo_75
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот emo_75 » 12 май 2011 00:18

daredevil написа:
emo_75 написа:
DmG написа:Разбира се съм за Манчестър Юнайтед , силно се надявам САФ да е измислил някоя дяволия :) Той може !
Надявам се след мача да се говори САМО за футбол , не за симулации и съдии . Ако загубиме , здраве да е ...
И по -силни сме били и от по- слаби сме падали :)

харесвам БАРСА,но голямата ми любов е МАН.ЮН. ,сърцето ми казва ЮНАЙТЕД,но разума БАРСА-незнам какво ще стане.
все си мисля,че сър АЛЕКС ще измисли нещо супер нестандартно за тоя мач.всички включително и щаба на БАРСА очакват ЮНАЙТЕД да играят прибранко,хитро и да си чакат шанса,даже се пускат слухове,че САФ искал съвет от МАУРИНЬО как да бие БАРСА.точно за това хода който си мисля,че САФ им е приготвил е да излезе супер агресивно и атакуващо и изненадващо за всички да излезе едновременно със РУНИ,ЧИЧАРИТО И БЕРБАТОВ.

Напротив и разума и сърцето трябва да ти казват Юнайтед.
В момента се коментира сред анализаторите че от месец Барца не играе нищо и само Меси ги измъква (в ШЛ) , а Юнайтед е в страхотна форма като единствените загубени мачове са заради супер тежката програма която за 6 седмици или общо 12 срещи в тях трябваше да играе 3 пъти с Челси, 1 път с Арсенал Евертън и Сити и да гостува на Нюкасъл като имаше и полуфинал, за който се мислеще междувременно най-много, а коефицента е 2 загуби и 1 хикс като и в тях имаше голяма липса на късмет (3 гола на празна врата срещу Касъл, 2 срещу Сити а срещу Арсенал едвам се движеше отбора по терена) просто почти нямаме реално слаб мач от 2 месеца, като дори с Арсенал по-скоро трябваше да завърши хикс предвид положенията в края, въпросния късмет липсващ до сега ще се върне на Уембли естествено.

принципно е така,но знаеш каква е мотивацията в такъв мач,а и каквото и да си говорим,колкото и да се опитваме да изтъкваме съдийските подаръци към БАРСА,те играят невероятен футбол не може да не им го признаем и няма как да не съм притеснен.все пак се надявам САФ да ги излъже.дано не тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,според мен ще е грешка и почти съм убеден в ръсажденията си,че ще ги изненада с агресивна и атакуваща игра.
дано и късмета е с нас.
GLORY,GLORI MAN.UTD.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 май 2011 00:31

emo_75 написа:принципно е така,но знаеш каква е мотивацията в такъв мач,а и каквото и да си говорим,колкото и да се опитваме да изтъкваме съдийските подаръци към БАРСА,те играят невероятен футбол не може да не им го признаем и няма как да не съм притеснен.все пак се надявам САФ да ги излъже.дано не тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,според мен ще е грешка и почти съм убеден в ръсажденията си,че ще ги изненада с агресивна и атакуваща игра.
дано и късмета е с нас.
GLORY,GLORI MAN.UTD.

Според мен са два начините или бойко 4-5-1 със много борба или 4-4-2 със опит за бърз гол , за мое съжаление Бербо , май ще е резерва .

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 12 май 2011 00:47

MuFc1878 написа:Съра едва ли ще изневери на доста добрата тактика за такива мачове, а именно 4-5-1. Доста битка. Надявам се на победа. 1:2 ;)

ами точно така де 4-5-1 е най-гъвкавата тактика и има няколко разновидности.2-ма от 5-те халфа ще са дефанзивни зад другите 3-ма.ако излезне и с тримата както казах РУНИ,ЧИЧАРИТО И БЕРБАТОВ,спокойно РУНИ И БЕРБАТОВ като халфове(скрити нападатели,когато владеем топката) зад ЧИЧАРИТО.целта е ще е да владеем топката ние,а не да им я даваме те да я владеят и подават защото в това им е силата.и БЕРБА И РУНИ умеят да задържат и владеят добре топката и при положение,че нямаме кой знае какви креативни халфове мисля,че това е решението.почти съм убеден,че САФ точно това ще направи,още повече,че в БАРСА едва ли го очакват и определено ще им пообърка замислите за мача.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 12 май 2011 00:54

DmG написа:
emo_75 написа:принципно е така,но знаеш каква е мотивацията в такъв мач,а и каквото и да си говорим,колкото и да се опитваме да изтъкваме съдийските подаръци към БАРСА,те играят невероятен футбол не може да не им го признаем и няма как да не съм притеснен.все пак се надявам САФ да ги излъже.дано не тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,според мен ще е грешка и почти съм убеден в ръсажденията си,че ще ги изненада с агресивна и атакуваща игра.
дано и късмета е с нас.
GLORY,GLORI MAN.UTD.

Според мен са два начините или бойко 4-5-1 със много борба или 4-4-2 със опит за бърз гол , за мое съжаление Бербо , май ще е резерва .

с 4-4-2 срещу БАРСА сме обречени,трябват ни повече халфове в средата които да владеят топката и да търсим наистина бърз гол по начина който споделих преди малко.да излиза с 3-та и да ги грабваме от 1-та секунда,ако падне гол те доста ще се смутят и определено психологическото предимство вече ще е за нас.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2011 07:42

Барселона ще покаже защо са най-силни в момента.

2-1

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 май 2011 08:23

emo_75 написа:ами точно така де 4-5-1 е най-гъвкавата тактика и има няколко разновидности.2-ма от 5-те халфа ще са дефанзивни зад другите 3-ма.ако излезне и с тримата както казах РУНИ,ЧИЧАРИТО И БЕРБАТОВ,спокойно РУНИ И БЕРБАТОВ като халфове(скрити нападатели,когато владеем топката) зад ЧИЧАРИТО.целта е ще е да владеем топката ние,а не да им я даваме те да я владеят и подават защото в това им е силата.и БЕРБА И РУНИ умеят да задържат и владеят добре топката и при положение,че нямаме кой знае какви креативни халфове мисля,че това е решението.почти съм убеден,че САФ точно това ще направи,още повече,че в БАРСА едва ли го очакват и определено ще им пообърка замислите за мача.

Пич, не пиша с цел да се заяждам но явно гледаш футбол от няква друга планета. Първо Бербатов ще е резерва! Второ, това че Руни и Бербатов могат да задържат топка незначи че ще спечелите позешъна срещу Барса. За владееенето на топката не се иска индивидулано гърдиране и водене на топка а 11 човека да си подават нон стоп. Именно там Барселона е най-силна. Но силата и идва и от другаде. Всички виждат че Меси, Вия, Педро и Иниеста се втрурват на преса когато загубят топката и се стремят да отнемат топката от противника. Именно там се крие силата на Барселона. Никой друг клуб не си позлва атакауващите футболисти с тази цел - отнемане на топката. И накря Барса изобщо неочакват нищо. Дали ще е Берба или Чичарито, Барселона е отбор който излиза и си играе неговата игра независимо кой е срещу тях. И точно тук се крие огорманта разлика между Барса и всички други. Всички си нагаждат тактиките когато играят срещу Барса а самта тя винаги играе по един и същ начи. Това говори за превъзходство и съвършенство в стила им. Така че за Ман предстои изключително труден мач в който сценариите за победа са много малко.
ИзображениеИзображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 май 2011 09:59

2:1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 10:18

Не вярвам Бербатов да излезе като изненада от 1вата минута, според мен ще има изненада в халфовата линия, както САФ в тая формация ги прави там винаги.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 май 2011 10:30

1-2 с гол в 92-та мин на Д.Бербатов :twisted:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 12 май 2011 10:46

Харесвам и двата отбора. Ако някой може да бие Барса, то това е именно Юнайтед.

Единственото, което очаквам, е Съра да пусне Скоулс титуляр, което автоматично да доведе до червен картон още през първото полувреме. Дано да греша, защото при 10 срещу 11 мачът е предрешен.
Изображение

Върни се в “Барселона”