child in time написа:Честита годишнина машини!
Здравей, child! Радвам се, че се върна... но да няма проблем, че толкова рано?

Иначе нямам думи за темата - САМО ЛОКО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
child in time написа:Честита годишнина машини!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:child in time написа:Честита годишнина машини!
Здравей, child! Радвам се, че се върна... но да няма проблем, че толкова рано?![]()
Иначе нямам думи за темата - САМО ЛОКО!!!![]()
child in time написа:
В Поморие съм! Крада нет от братчетката!Само Локо!
drughi написа:Трябва да се споменат имената на основателя на фен клуба през далечната 1988 година - Константин Думанов, както и на следващите председатели - Димитър Ботушаров и Костадин Славов. Честито момчета. И винаги верни!
fire написа:drughi написа:Трябва да се споменат имената на основателя на фен клуба през далечната 1988 година - Константин Думанов, както и на следващите председатели - Димитър Ботушаров и Костадин Славов. Честито момчета. И винаги верни!
Мартин Вълков- Умброто беше предцедател на този фен-клуб, в най-великите години на Локото а именно годините около шампионската титла! Не знам,защо си го пропуснал,но ако е нарочно е доста тъпо(меко казано)! Иначе ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧЕРНО-БЕЛИ И САМО ЛОКО! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НАД ВСИЧКИ И НАД ВСИЧКО!
child in time написа:hajitsu написа:child in time написа:Честита годишнина машини!
Здравей, child! Радвам се, че се върна... но да няма проблем, че толкова рано?![]()
Иначе нямам думи за темата - САМО ЛОКО!!!![]()
В Поморие съм! Крада нет от братчетката!Само Локо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта