Как да отидеш на мач на Олд Трафорд ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Как да отидеш на мач на Олд Трафорд ?

Мнениеот track.and.field » 11 май 2011 15:08

Здравейте, приятели. Бих искал да ви попитам дали някой знае как точно стоят нещата с посещаването на мач на любимия отбор. Въпросите са ми от типа от къде мога да закупя билети за първият домакински мач през следващия сезон, колко горе-долу ще струват, как ще ги получа и т.н. Благодаря, предварително !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Как да отидеш на мач на Олд Трафорд ?

Мнениеот Frankie Lampard » 11 май 2011 15:18

Имаш ли ''One United'' членство ? Ако имаш ми пиши на личен и ще ти обясня.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 11 май 2011 16:28

Ти имаш ли ? :lol: :lol:
Ще те вкараме в правилната посока ама трябват нерви.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 11 май 2011 17:01

track.and.field написа:Здравейте, приятели. Бих искал да ви попитам дали някой знае как точно стоят нещата с посещаването на мач на любимия отбор. Въпросите са ми от типа от къде мога да закупя билети за първият домакински мач през следващия сезон, колко горе-долу ще струват, как ще ги получа и т.н. Благодаря, предварително !

Вместо да си косиш нервите потърси туристическа фирма Галера. Този туроператор от години организира посещения на футболни срещи в Европа и все намира начин да те снабди с билет, който общо взето е на прилична цена.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 11 май 2011 17:24

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 май 2011 17:31

Ми общо взето всичко опира до мангизите-събираш нужната сума и си там

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 май 2011 17:39

Без членство не виждам как ще стане ... То за Челси няма билети, какво остава за Юнайтед. Единственият начин да се сдобиеш с билет е чрез членство и евентуално да се разбереш с човека, който организира посещенията на вашия фенклуб. При Манчестър обаче май е по-сложно, защото не съм сигурен, дали има полети от София до Манчестър. Чувал съм, че трябвало да се пътува с влак, който хич не е евтин, а без да знаеш английски ще ти е доста трудно да се оправиш. Дори и да имаш членство, трябва фенклуба ви е да покрива определени изисквания, а доколкото знам вашия не е и от най-ниска категория. Така че май единствения начин да се сдобиеш с билет за мач от ВЛ или ШЛ ще е да си го купиш на черно, а това в деня на мача излиза солено. Ще ти излезе минимум 600-700 лева сигурно с хотела, храната, билета, влака, самолета и т.н ...
Последна промяна от Frankie Lampard на 11 май 2011 18:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 май 2011 18:15

Фенклуба Манчестър Юнайтед България , не е от най -ниската категория и има право на билети , за да вземеш билет трябва да си член на международния фенклуб и за да отидеш на мач трябва да дадеш заявка около 3 месеца преди мача . Най - хубаво да влезнеш във сайта united.bg . Да си станеш член на фен клуба , те могат да ти помогнат със членството на международния и да си поръчаш билет . Но да знаеш , че за един мач , мисля че 700 лв ще ти излезне .
[offtopic]united.bg , http://www.manutd-bulgaria.com -тук също имат добър форум[/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 май 2011 18:33

И от каква категория е ? Защото за да се вземе по-висока категория трябва да имате офис. Много, ама много ме съмнява да имате, още по-малко в Велико Търново, където ви е ''централата''. Да не говорим, че хостела е пълен с гейове и за това ще трябва да се изръсите за хотел ...

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 11 май 2011 18:49

Велико Търново не е централа а отделен фенклуб нещата са сложни.
най-добре от официалния сайт да се пробва.

Върни се в “Манчестър Ю”