Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Въпрос към щастливите "сини" фенове

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 20:17

Smart_za_govedata написа:
Enravota написа:
хаха, хитруга! с тия купувания на мачове няма се учудя ;) но се видя че сте смешни... от едно време сте така сателити, сателити 1 мач идва 7:2 или нещо подобно, лъсват ви чорбарските уреждания и ставате шампиони :) Ще дойде ден когато ще живеем в правова държава и ще отлетите при Дукла!

А понеже вие играете най-истинския футбол, затова срамихте България миналата година-и при вас се видя и ви лъснаха кирливите ризи!Но за минаро да не говорим.Кажете не ви ли е срам да продавате мача така на Пирин,големите Левски!Т.е. вие не го продадохте,а не играхте нарочно!Кажете как така нямаше никаква връзка между играта ви със Сливен и Пирин и тази с ЦСКА!Не казваите,че заряда за ЦСКА е друг.То като не можеш и си куц,и заряд и надъхване нестава!Кажете не ви ли е срам за продадения мач с Пирин!Или за вас е от значение да биете само чорбата А?Иначе честита победа,заслужихте я,колкото и да ме боли да го кажа!

Да те питам и аз, вие защо им легнахте на Пирин на Армията по тази логика твоята, по-точно по логиката на Убавеца от Канал 3... :D
Още ли не разбра, че Левски имат най-добрите футболисти в България, просто нямат треньор и затова се получава така, когато играят с по-слаби отбори, в които мотивацията им не е на ниво, мислят че ще бият без проблеми и се усират, както и с Пирин, Сливен, Вихрен (гол с последната минута) и т.н. Мача с Пирин не е продаден, ама ти си мисли така и се успокоявай... Спокойно ще станете шампиони, ще ви уредят и другите мачове докрая, досега в първенството имахте 3 истински мача с нас-загуба, с Ботев- победа след помощ от съдията, със Славия-пак благодарение на съдията... Ама Титаните ше вземат мерки, а и не се знае, че ние ще бием Славия и Пирин като гости...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: РАВЕН БРОЙ ТОЧКИ

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 20:20

plan-2012 написа:Няма значение кой е Шампион на България и с колко точки води пред втория - Батков ще уреди служебно Левски да играе предварителен кръг в шампионска лига :lol:

Според мен просто онзи човечец с червено сърце и душа Сашо Апашо ще намери начин да източи ЦСКА...може с чувал да ограби боклучарите ..знае ли се :)
ЛЕВСКАР до гроб!

samobotev
Контакти:

Re: за георги христов и другите резерви

Мнениеот samobotev » 10 май 2009 20:21

Ами аз още преди мача ви разправях,че Христов е с класи над Йовов и Гонзо ама вие Гонзо та Гонзо :D ,даже повечето от вас го плюеха момчето последните месеци.Сега обаче като вкара гола всички до един страхотен играч бил,млад преспективен другия сезон щял да се развие още повече и така нататак.Той момчето си е на 23 или 24 години не съм сигорен точно,дойде си развит в Левски и ако го бяха пускали като титуляр всеки мач,щеше вече да е вкарал сигурно поне 25 гола в мизерното ни първенство.Сега в оставащите мачове като играе титуляр ще видите на какво е способен,само дано да не се окаже късничко.

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: КРИВИЯ ТВЪРД ТИТУЛЯР СРЕЩУ цска

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 20:21

dakota написа:о клето чорбарче искам другата неделя пак да си на компа.тогава ще си разбрал кой наистина е КРИВИЯ.

Аз знам кой е - играеше в лефски, а после традиционно замина за турция - там прекара няколко години. сега за нищо не става, но в нашето първенство е достатъчно поне да имаш някакъв хъс. е това май го има в повече за сметка на акъл. и така. и как ме виждаш да се плаша от тоя кривокрак пенсионер? та ние сме ЦСКА бе чичо.Шампиони и лидери в класирането.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 май 2009 20:22

Кои сте вие?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 10 май 2009 20:23

Алекс излиза срещу ЦСКА

Александър Александров-Алекс ще играе срещу ЦСКА! Това стана ясно след като направихме справка относно това дали жълтият картон му е 5-и. Оказа се, че футболистите, които висяха с картони в мача срещу Сливен са бранителят Александър Алексанров, Данчо Юруков и Мирослав Манолов.
Коментаторите на мача ТВ2 обаче се подведоха и съобщиха, че става дума за Алекс.

http://www.ole-bg.com/89649.html

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 10 май 2009 20:23

ALEX_D_GREAT написа::mrgreen: :mrgreen: това просто няма как да се случи. :mrgreen: но вярвайте си, че ще загубим точка до края.

не забравяй какъв е финансовия залог в случая - все пак предстои едно много лесно влизане в ШЛ.И пак помисли дали ще си позволим да сдадем титлата 4 кръга преди края.

Още следващия мач ще загубите точки
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: за георги христов и другите резерви

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 20:25

samobotev написа:Ами аз още преди мача ви разправях,че Христов е с класи над Йовов и Гонзо ама вие Гонзо та Гонзо :D ,даже повечето от вас го плюеха момчето последните месеци.Сега обаче като вкара гола всички до един страхотен играч бил,млад преспективен другия сезон щял да се развие още повече и така нататак.Той момчето си е на 23 или 24 години не съм сигорен точно,дойде си развит в Левски и ако го бяха пускали като титуляр всеки мач,щеше вече да е вкарал сигурно поне 25 гола в мизерното ни първенство.Сега в оставащите мачове като играе титуляр ще видите на какво е способен,само дано да не се окаже късничко.

Сектор Б, както и всички левскари на стадиона винаги са били за Жоро Христов и никой не го е плюел, ама няма как да знаеш, а можеш само да си пишеш твой убеждения без покритие. Иначе си прав, че трябваше повече да бъде налаган...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 10 май 2009 20:25

ss_killer написа:
turbogena написа:още този уикинд ще направите Х във Варна ,ние ще бием соколите и всичко се нарежда ;)

неее шампиони ще станат Черно море защото Дучето ще извади на светло неупровержими доказателства че мача вчера ЛЕВСКИ са го купили както и съдията и титлата ще бъде присъдена на морето :roll: :roll: :roll:

Това е истината!!!!! :D
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 20:26

koi4i написа:Кои сте вие?

Не четеш ли? Шампионите на България и лидери в класирането. А вие кои сте?
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Върни се в “Архив”