Сливен - Черно море 0:1 FT`

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Сливен - Черно море 0:1 FT`

Мнениеот Sole » 10 май 2009 19:35

ЧЕРНО МОРЕ-цска 2:0 /с голове на Кривия/ :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 май 2009 19:44

Страхотно се получи така!Миро Манолов и останалите момчета с едва ли не сълзи на очи съжаляваха за капитана си,че няма да играе....и сега мощно допинг,Кривия излиза на терена под пълна пара.Трябва да изорем терена на 16-ти,да изгризем тревата,да играем на 120% от силите си и да бием ЦСКА.Днес се видя,че ние имаме характер,а вчера в очите на цесекарите личеше страх,те са мишки,разните португалци,бразилци - това са пълни мижитурки,които Кривия само с грозно и озлобено лице може да ги накара да се напикаят в гащите от шубе :lol: .Срещу Левски бях песимистично настроен,но сега имам усещането,че такъв шамар ще ударим на ЦСКА,че ще отекне из цяла България и точно Кривия ще е големия герой с поне 2 гола срещу тях.Най-опасния им играч е наказан-Удоджи,така,че ние сме на ход.Само не бива да правим медийни атаки,по-спокойно.Ако пуснат слухове,че ще им дадем мача-най-добре,нека да си вярват,просто не знаят какво ги чака,какъв ад ще е,а дявола в нашия ад е един-Кривия :D
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2009 19:45

PFC Litex написа: L_Messi картона му бе даден в 82 минута за реплика, която май само съдията е чул :lol:

В такъв случай, най-вероятно е картонът наистина да е 9 за Кривия, щом съдията му го дава със задна мисъл :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 май 2009 19:48

За последен път повтарям,че това беше 7-ми картон на Сашо.Той винаги така репликира съдиите и картона е 100% заслужен.Даже додйе със закъснение,защото преди това много бурно репликира една вдигната засада.Напълно нормално,срещу Беласица даже заслужаваше също,но при 5:0 му се спести.Важното е,че Сашо ще игра,важното е и,че другия Сашо,Миро и Данчо,които висяха-оцеляха и излизат събота.Тази невероятна радост след мача все едно сме спечелили ШЛ ми дава увереност,такива моменти предизвикват страхотни подеми,такива изстрадани победи просто наливат и самочувствие и всичко.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 10 май 2009 20:01

Ние свалихме Левски от върха,а след седмица ние ще ги върнем на върха ;)
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 май 2009 20:21

Manolkata написа:Ние свалихме Левски от върха,а след седмица ние ще ги върнем на върха ;)

Ще ни рацелуват те накрая даже :lol: .Факт е,че по един или друг начин ще са шампиони,но ЦСКА-то сами са си виновни,че ще са с калъфките.Ние си гледаме нашата битка,точки и аванти-на никого.Искаме си медалите,заслужените медали,защото цял сезон сме на ниво,а в ЕКТ най-добре представихме България.Поне цяла България сега ще гледа мача,няма да има незаинтересувани от изхода на нашия мач,ще е люто дерби,надявам се да не прегорим,но мисля,че няма да имаме такъв проблем.Разбира се,не изключвам и като вариант загубата де,всичко става,те са добър отбор въпреки медийните глупости.Те и за Левски писаха,че са жалки,но ни надиграха 0:0 едва изкарахме с тях,така,че битката ще е невероятна :idea:

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 20:41

Успех срещу ЦСКА , моряци ...надявам се поне наполовина да усетите тръпката да надупчиш ЦСКА ( нямам цел да се заяждам с червените , просто удоволствието го има при всяко дерби )...ние сините сме свикнали да усещаме този кеф.

П.С. Евала за достойното представяне на агитката на ЦСКА вчера :)

айде със здраве
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 10 май 2009 20:56

честито моряцииии,имаме невероятен отбор,поклон пред момчетата ,и пред агитката
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 11 май 2009 03:23

Приказката продължава...честита победа на всички моряци!!!Да му мислят чорбетата и след това плебейте....Наздраве!!!
GO HARD OR GO HOME!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 май 2009 09:21

Колега модератор-не си прав в логиката си,но това е твое мнение..Не ни сравнявай с вас-ние играем честно.Паднем ли от Цска-край(повярвай ми).....Освен това по-вероятно е вие да им легнете..Пък и знаем как печелите купата!!!!!!
Първенството просто тази година е интересно ;)

Върни се в “Черно море”