Левски - Литекс - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски-Литекс

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2011 13:27

haha написа:Това не дава отговор на въпроса ми,а той е: ,Наско като беше при вас,освен с Литекс и ЦСКА играли ли сте някой честен мач?
Е?

Играли сме много ясно. Или равните срещу слаби отбори сме ги постигали благодарение на Наско ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 май 2011 17:20

Reckless написа:
sostenere написа:
haha написа:Левскарите ли ми мрънкат за уговорени мачове бе,Наско като беше при вас,освен с Литекс и ЦСКА играли ли сте някой честен мач?

Левски мачкаше точно преките си конкуренти за титлата, можеш да погледнеш статистиката, когато Левски е ставал шампион... Когато Гришата се беше кротнал с уговарянето на мачове, съдии и т.н, сам е казвал, че може да направи Литекс шампион когато си поиска... Литекс постигна най-големите си успехи в Европа, затова и толкова години беше втория най-добре представящ се по коефициент, мачове, точки български отбор в евротурнирите след Левски... тази година не ги очаква нищо друго от поредното ранно отпадане от Европа и догодина може да направи още един опит да влезе в ШЛ с още някоя подпечатана титла още от есенния полусезон.

А вие тази година ще станете европейски шампион, така ли да го разбирам ! И колко трябва да си скаран с разума, че да смяташ, че щом Гришата е казал,че може да направи Литекс шампион, когато си поиска, това означава, че ще купува мачове ? Това трябва да си болен мозък, че да отидеш в тази посока на разсъждения ! Какво му е странното, че когато си поиска може да хвърли едни пари за скъпа селекция и да бие наред !?
Защо непременно го изтълкувахте, както ви е удобно ? Батков ли ви го диктува по този начин ?

Ехе каква да е тая селекция .. ти ги направи всичките последователи на Меси :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 май 2011 18:32

haha написа:Левскарите ли ми мрънкат за уговорени мачове бе,Наско като беше при вас,освен с Литекс и ЦСКА играли ли сте някой честен мач?

Да ти напомням ли ,че точно Литекс е отбора, който участвал в единствения ДОКАЗАНО уговорен мач в българския футбол през последните 15 години. Да ти напомням ли че Литекс е единствения български футболен клуб, чиито играч е ДОКАЗАНО хванат в употреба на допинг.

haha

Мнениеот haha » 11 май 2011 19:30

honda написа:Да ти напомням ли ,че точно Литекс е отбора, който участвал в единствения ДОКАЗАНО уговорен мач в българския футбол през последните 15 години. Да ти напомням ли че Литекс е единствения български футболен клуб, чиито играч е ДОКАЗАНО хванат в употреба на допинг.

Ако обичаш не ми разправяй приказки от 1001 нощи.Ако говориш за мача с Металург,за Левски също беше доказано,че са уговорили мач със същия отбор.А нали не вярваш,че за 15 години само това са били уговорените мачове ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Reckless

Мнениеот Reckless » 11 май 2011 20:28

ralka_levskarka написа:Ехе каква да е тая селекция .. ти ги направи всичките последователи на Меси :)

Необходимо ли е да са, като Меси, за да побеждават в българското първенство !?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 май 2011 00:08

haha написа:
honda написа:Да ти напомням ли ,че точно Литекс е отбора, който участвал в единствения ДОКАЗАНО уговорен мач в българския футбол през последните 15 години. Да ти напомням ли че Литекс е единствения български футболен клуб, чиито играч е ДОКАЗАНО хванат в употреба на допинг.

Ако обичаш не ми разправяй приказки от 1001 нощи.Ако говориш за мача с Металург,за Левски също беше доказано,че са уговорили мач със същия отбор.А нали не вярваш,че за 15 години само това са били уговорените мачове ;)

Кой точно е доказал ,че Левски са уговаряли мач с Металург? Защото аз нямам спомени някой да е ДОКАЗАЛ,че Левски са уговаряли мача с Металург. Докато за мача Металург- Литекс си имаше запис със СРС ,чиято автентичност беше ДОКАЗАНА от МВР. В какво вярвам или не вярвам не е толкова важно. Говорим за единствения мач за който по безспорен начин беше ДОКАЗАНО че е уреден. ДОКАЗАНО с неопровержими доказателства. Лично на мен това е единствения случай който ми е известен , ще ти бъда благодарен ако ми посочиш за други такива за които има ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не съмнения. Съмнения за уредени мачове може да има, но ДОКАЗАТЕЛСТВА май до този момент има само за един мач.
Нещо забрави да коментираш и че засега май няма случай играч на друг отбор да е хващан с допинг, това май също е патент на Литекс. Нещо ,което беше потвърдено и от треньора на Литекс в онзи момент.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 12 май 2011 00:34

Не се опитвай да бягаш по тъча.

В края на сезон 1998/99 г. обаче е установено, че домакинските загуби от Литекс (1:2) и Левски (София) (0:3) са били уговорени.След края на първенството БФС наказа Металург с изваждане от "А" група, а на Литекс и Левски бяха отнети по 3 точки от актива.

Това си го има и към официалната информация за клуба.

haha

Мнениеот haha » 12 май 2011 01:28

honda написа:Кой точно е доказал ,че Левски са уговаряли мач с Металург? Защото аз нямам спомени някой да е ДОКАЗАЛ,че Левски са уговаряли мача с Металург. Докато за мача Металург- Литекс си имаше запис със СРС ,чиято автентичност беше ДОКАЗАНА от МВР. В какво вярвам или не вярвам не е толкова важно. Говорим за единствения мач за който по безспорен начин беше ДОКАЗАНО че е уреден. ДОКАЗАНО с неопровержими доказателства. Лично на мен това е единствения случай който ми е известен , ще ти бъда благодарен ако ми посочиш за други такива за които има ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не съмнения. Съмнения за уредени мачове може да има, но ДОКАЗАТЕЛСТВА май до този момент има само за един мач.
Нещо забрави да коментираш и че засега май няма случай играч на друг отбор да е хващан с допинг, това май също е патент на Литекс. Нещо ,което беше потвърдено и от треньора на Литекс в онзи момент.

Чистосърдечно си признавам,че това за допинга не го знаех,и го чувам от теб.
Ето как за Левски нищо не е доказнао:
startx написа:В края на сезон 1998/99 г. обаче е установено, че домакинските загуби от Литекс (1:2) и Левски (София) (0:3) са били уговорени.След края на първенството БФС наказа Металург с изваждане от "А" група, а на Литекс и Левски бяха отнети по 3 точки от актива.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 май 2011 09:25

haha написа:
honda написа:Кой точно е доказал ,че Левски са уговаряли мач с Металург? Защото аз нямам спомени някой да е ДОКАЗАЛ,че Левски са уговаряли мача с Металург. Докато за мача Металург- Литекс си имаше запис със СРС ,чиято автентичност беше ДОКАЗАНА от МВР. В какво вярвам или не вярвам не е толкова важно. Говорим за единствения мач за който по безспорен начин беше ДОКАЗАНО че е уреден. ДОКАЗАНО с неопровержими доказателства. Лично на мен това е единствения случай който ми е известен , ще ти бъда благодарен ако ми посочиш за други такива за които има ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не съмнения. Съмнения за уредени мачове може да има, но ДОКАЗАТЕЛСТВА май до този момент има само за един мач.

startx написа:В края на сезон 1998/99 г. обаче е установено, че домакинските загуби от Литекс (1:2) и Левски (София) (0:3) са били уговорени.След края на първенството БФС наказа Металург с изваждане от "А" група, а на Литекс и Левски бяха отнети по 3 точки от актива.

Аз тук никъде не виждам името на този които е доказал, че Левски е уговорил мача и какви ДОКАЗАТЕЛСТВА е представил. За мача Металург- Литекс си имаше както писах СРС поставено от небезизвестния Калоян Стоянов-Цимбика, на записа се чува как президента на Металург Първан Първано-Перо казва на играчите си ,че трябва да загубят доколкото си спомням- беше излъчен по спортно шоу Гонг. Автентичността на записа беше потвърдена от тройна експертиза от МВР. Понеже си писал, че Левски също е уредил мача си с Металург очаквам да ми посочиш какви ДОКАЗАТЕЛСТВА са ПРЕДСТАВЕНИ, че Левски е уредил мача. И спомняш ли си точно в кой момент беше взето решението за изваждане на Металург от А група.
През 1998 национала Кишишев, тогава играч на Литекс беше хванат с допинг . През 2000г тогавашния треньор на Левски Д.Димитров-Херо ,който беше треньор на Литекс през 1998г каза ,че в Литекс дават допинг на играчите. Това стана след мач Левски-Литекс 1:1 през пролетта на 2000г ,когато преди мача Херо "позна" играчите на Литекс ,които ще дават проби за допинг след мача- вратаря и резервен играч, при направена проверка се оказва че почти винаги от Литекс проби за допинг са давали вратаря и резервен футболист.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 май 2011 12:53

honda написа:
haha написа:

Аз тук никъде не виждам името на този които е доказал, че Левски е уговорил мача и какви ДОКАЗАТЕЛСТВА е представил. За мача Металург- Литекс си имаше както писах СРС поставено от небезизвестния Калоян Стоянов-Цимбика, на записа се чува как президента на Металург Първан Първано-Перо казва на играчите си ,че трябва да загубят доколкото си спомням- беше излъчен по спортно шоу Гонг. Автентичността на записа беше потвърдена от тройна експертиза от МВР. Понеже си писал, че Левски също е уредил мача си с Металург очаквам да ми посочиш какви ДОКАЗАТЕЛСТВА са ПРЕДСТАВЕНИ, че Левски е уредил мача. И спомняш ли си точно в кой момент беше взето решението за изваждане на Металург от А група.
През 1998 национала Кишишев, тогава играч на Литекс беше хванат с допинг . През 2000г тогавашния треньор на Левски Д.Димитров-Херо ,който беше треньор на Литекс през 1998г каза ,че в Литекс дават допинг на играчите. Това стана след мач Левски-Литекс 1:1 през пролетта на 2000г ,когато преди мача Херо "позна" играчите на Литекс ,които ще дават проби за допинг след мача- вратаря и резервен играч, при направена проверка се оказва че почти винаги от Литекс проби за допинг са давали вратаря и резервен футболист.

Да, в записа наистина се чуваше, че Първан иска от играчите да загубят през второто полувреме. Но в интерес на истината това въобще не значи, че Литекс е замесен, може тоя Първан да е играл мача срещу собствения си отбор на пълен или частичен обрат. Тоест доказателството беше, че Миньор е уредил мача, а не, че и Литекс участва. Каква в действителност е истината е съвсем отделен въпрос, фактът е, че от законова гледна точка няма недвусмислено доказателство, че Литекс участва в далаверата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Литекс”