Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool-4ever » 05 май 2011 19:28

wolf написа:Рийзе е на 30, но нищо не му пречи да бъде втора опция за левия бек. Нека не забравяме какъв изпълнител на статични положения е, и колко тежък удар има от средна и далечна дистанция.

Пич, абе направо да си кажем, че на статичните положения, когато Рийзе беше при нас, направо Рийзе и Джерард ги правеха луди бе :) Мене лично много ми допада като играч.. Страхотен е .. Е, сега не е профисионалист, но според мене, ако се върне в 'Пул Кени ще го сложи титуляр.. Но това е само мое лично мнение :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 май 2011 01:42

Бе какво ти пука? Сбиха се с Белъми със стикове за голф а на следващата вечер излязоха и вкараха 2та гола за 1-2 на Ноу Камп. Повече от това нямам какво да кажа :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2011 19:40

Mighty Reds написа:Хммм, що си мисля, че т'ва ще е добро попълнение, от гледаните ми мачове на "латикс" имам положителни впечатления от тоя 20 годишен момък, битка е, има добър поглед върху играта, а и нерядко стреля от средна дистанция - да ви напомня на Стиви ?!? ;)

И аз имам подобни впечатления.Спрямо Джерард(на младини) е със сигурност по-назад в материала,по скоро нещо като Дани Мърфи на младини ми изглежда.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 май 2011 03:26

Левият бранител на Рома Йон Арне Рийзе отрече спекулациите, свързващи го с трансфер в бившия му клуб Ливърпул. 30-годишният норвежец сам провокира подобни предположения в медиите, като заяви преди няколко дни, че във футбола няма нищо сигурно и може един ден да облече отново екипа на мърсисайдци.

"Давам доста интервюта на седмица и не мога да помня всичко, което съм казал. Факт е, че често споменавам Ливърпул, защото седемте години в този отбор наистина са незабравими за мен. Сега обаче съм в Рома и се наслаждавам на престоя си тук. Рим е фантастичен град, а отборът ни има уникални фенове. Мисля, че в следващите сезони можем да постигнем нещо голямо и се надявам да съм част от предстоящите успехи", коментира Рийзе.

Той поясни, че агентът му е в преговори с шефовете на "вълците" около подновяването на договора му, който изтича следващото лято. "До няколко седмици ще имаме яснота. Аз искам да преподпиша за 4 или 5 години", каза Рийзе.

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... elona-star

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 11 май 2011 12:10

Видях, че ще наддаваме с МЮ за Йънг .. Супер.. Печелим го :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 май 2011 13:14

liverpool-4ever написа:Видях, че ще наддаваме с МЮ за Йънг .. Супер.. Печелим го :)

Не се знае дали ще го спечелим, все пак Манчо са шампиони на Англия и ще играят в ШЛ.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 май 2011 13:31

wolf написа:Давам доста интервюта на седмица и не мога да помня всичко, което съм казал.

Да си води записки тогава. ;)

Liverpool forever_95 написа:Не се знае дали ще го спечелим, все пак Манчо са шампиони на Англия и ще играят в ШЛ.

От друга страна манчо не може да му предложи титулярно място.То по принцип интереса на манчо според е малко измислен.Просто защото на този пост си имат достатъчно футболисти.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 май 2011 16:01

Съгласен съм, че не могат да му гарантират титулярно място. Но кой му гарантира такова в Ливърпул? Ако играем със схема 4-4-2, по крилата ще са Каут и Макси/Марво. Тогава също няма да играе редовно. Според мен ще е голяма глупост Макси да остане на пейката, като се има предвид, колко добре започна да се разбира със Суарес и Каут.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 май 2011 16:32

Ето и малко яснота около новият договор на КРАЛЯ:
http://www.btv.bg/sport/svetoven-futbol ... yanno.html

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 май 2011 16:32

Liverpool forever_95 написа: Според мен ще е голяма глупост Макси да остане на пейката, като се има предвид, колко добре започна да се разбира със Суарес и Каут.

Не съм много съгласен.Макси наистина е в страхотна форма,но сякаш не е това което ни трябва.Според мен за този пост ни трябва доста по-остър футболист(смисъл тип Йънг).Отделно не е първа младост.Добър футболист е няма спор,има лидерски качества(все пак в предните му отбори навсякъде е бил капитан на отбора си),но може би ПШ не му пасва.

Върни се в “Ливърпул”