Незнам кой нормален би искал отборът му да има такъв президент.Гледам тука във форума, доста защитници има тоя, даже незнам как да го нарека.Явно повечето гледате от една-две години футбол или другата причина е, че преди не се предаваха всички мачове по телевизията.Всеки нормално мислещ знаеше, че Славия обичаше да се надупва на Спартак Вн.
Уважавам феновете на Славия, в момента с Локо Сф са еднакви като публика, но си мисля, че заради този дебелак поне 50% са се отдръпнали от отбора.
Пожелавам ви по скоро да се маха тоя, че с това надупване няма да се чуят добри думи за Славия.
Венци Стефанов - спасител на СЛАВИЯ или нейна прокоба ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Венци Стефанов - спасител на СЛАВИЯ или нейна прокоба ?
slavia_forever написа:Марми, след тази тема ще ми е интересно да се запознаем на финала за купата, защото до момента не съм те виждал в агитката на Славия, тъй като не успяхме да се запознаем на полуфинала. Ти беше с Пирин по твоите думи и си ни гледал от там.
Сега виждам тема, в която славист, за какъвто се пишеш...
Извинявай, но не мога да те разбера, въпреки че оценявам, че за много от нещата явно си си направил заключение единствено от медиите.

Напълно съм съгласен с всичко написано от теб, но държа да уточня някой неща:
1. Темата за Венци Стефанов я пуснах по този начин НЕ, защото имам положително мнение за него. Опитах да намеря положителното в управлението на Стефанов, за да "заровим томахавките" поне временно до финала, защото точно сега разединение е най-малко нужно.
Пък и отлично знаем, че дали ни харесва или не, Венци ще остане президент на СЛАВИЯ, докато той си пожелае. За съжаление няма закон, който да го принуди да напусне. Силите ни като фенове са твърде скромни, за да го принудим. Видяхме на многобройните фенове на Ботев колко години им бяха нужни да изгонят Христолов.
А, Венци НЕ е шушумига като Селския ! Така че по-добре с добро ...
Гриша Ганчев също не е цвете за мирисане. Голяма част от интелигенцията на Ловеч и досега не ходят на мачовете на Литекс именно, защото Ганчев им е президент ...
Ако Венци спечели не няколко, а дори само една титла по начина, по който го прави Ганчев - ще избухне цяла България ...
2. Аз не се пиша за славист - аз съм си славист ! При това славист трето поколение, защото и баща ми, и дядо ми са такива. Слависти не сте само 500-те човека, които ходите на мачовете на СЛАВИЯ - има още хиляди слависти в провинцията, които по една или друга причина не могат да дойдат на стадиона, но това не ги прави по-малко слависти ....
Бях в агитката на Пирин, но НЕ виках против СЛАВИЯ ! Просто дойдох с приятели от Благоевград (с техните автобуси) и после нямаше как да изляза извън сектора за гости.
Полицаите не разрешаваха ...
Не ми е проблем да идвам на всеки мач на СЛАВИЯ на Овча купел, но не го правя, защото не ми харесва играта на нашия отбор.
Ходя да гледам мачовете на Пирин, които не са ми на сърцето, но ме кефят, защото скачат и се борят във всеки мач, независимо срещу кого играят. Макетата го правят със сърце, а белите футболисти засега НЕ показват такова !
Венци Стефанов е точно такъв, какъвто ти го описваш и аз го знам не само от медиите, макар и да не съм близо до отбора като теб.
Нямаме избор обаче и щем-нещем за доброто на СЛАВИЯ е по-добре да се помирим с него .... Поне до финала, а ако го загуби, го почваме пак !

PS: Аз също ще се радвам да се запознаем ! Също и с останалите пичове от агитката, както и с тези, които пишат редовно във форума на СЛАВИЯ ...

Последна промяна от marmi52 на 11 май 2011 07:38, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Венци в момента си прави страхотен бизнес със отбора на Славия.Само е в тежест на този отбор.
marmi52 написа:...
PS: Аз също ще се радвам да се запознаем ! Също и с останалите пичове от агитката, както и с тези, които пишат редовно във форума на СЛАВИЯ ...
Хайде в петък още на мача с Литекс, ако успееш да се скатаеш от работа де

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Не е ли представено леко пресилено последното му дело като велико -- "изнамерил" документи за историята на Славия и ги "съхранил". Доколкото си спомням новината, документите са били предоставени от старо софийско семейство, т.е. не ги е изровил бате Венци. И е съвсем естествено, че ще ги съхрани -- няма да ги изгори, я!
Какъв спасител може да точно г-н Стефанов, той нама нищо общо с дубъла 96-та, всички знаем кой дърпаше конците. От тогава на сам 15 години се превърнахме в боксова круша и спасителен пояс, взимаме изританите като кучета от Левски и пенсионери на свободен трансфер, а в момента в който някой футболист предизвика интерес бива продаден в чукотка за пари които никой не знае. Няма човек който да ме убеди, че Стефанов е на загуба и издържа отбора.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- Sofia 1929
- Контакти:
Много странно ми става, като прочета мнения на очудени от факта, че феновете и на Локомотив и на Славия са против Гигов и Венци Стефанов и как едва ли не, ако се махнели, отборите загивали... Уважаеми съфорумци, тези два отбора са, много повече отколкото си мислите за българският футбол и няма как да зависят от двамата господа!
Ние(а и предполагам и истинските слависти) не сме като феновете на други отбори, които се радват на всеки дошъл да "издържа" клуба им(сещам се най-вече за пловдивските отбори, но нека не го приемат лично). Да си президент на един от тези два клуба е сериозен ангажимент към традициите им. Никой от нас не очаква всяка година титли и купи, ако го очаквахме ...в София има още два отбора
можеше да сме за тях... въпросът е да се спре обезличаването на тези два достойни български клуба.
Колкото до темата Стефанов, лично за мен това е "наказанието" за феновете на Славия, за титлата от 1996 г. и мутренското сборище което представляваха тогава... Снимката от награждаването е апотеоз емблемата SIC, Маргина, Бай Миле, Димата Руснака, Маджо, Стоил Славов, Венци Стефанов... на фона на историческите традиции това е срам за този клуб.
Ние(а и предполагам и истинските слависти) не сме като феновете на други отбори, които се радват на всеки дошъл да "издържа" клуба им(сещам се най-вече за пловдивските отбори, но нека не го приемат лично). Да си президент на един от тези два клуба е сериозен ангажимент към традициите им. Никой от нас не очаква всяка година титли и купи, ако го очаквахме ...в София има още два отбора

Колкото до темата Стефанов, лично за мен това е "наказанието" за феновете на Славия, за титлата от 1996 г. и мутренското сборище което представляваха тогава... Снимката от награждаването е апотеоз емблемата SIC, Маргина, Бай Миле, Димата Руснака, Маджо, Стоил Славов, Венци Стефанов... на фона на историческите традиции това е срам за този клуб.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
MCMXIII написа:marmi52 написа:...

Идвам ! Мачът е в петък от 18.00 ч., нали ? Ще съм там да направим една репетиция за ФИНАЛА !

Той самият мач е една добра възможност нашите да си видят нивото срещу силен съперник ... Литекс са си класа за нашите стандарти, но не са непобедими в никакъв случай ...

[center]
[/center]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
marmi52, томахавката с Венци сме я заровили поне до финала, неслучайно повечето стоически издържат позорните загуби в първенството само и само в името на финала и да не се създава напрежение в отбора. Факт е, че дори хора, които бойкотират от много години Стефанов, ще бъдат на мача с ЦСКА, разбира се има и такива, които са непреклонни в бойкота си ... Точно затова се работи, за да бъдат на стадиона дори тези, ненавиждайки от цялото си сърце Венци
Ако следиш последните му изказвания на Венци, ще видиш как промени тона и започна да се отнася с нужния респект към феновете. Това естествено е временно и не бива да заблуждава никого, но е факт, че в момента всички са обединени в името на голямата цел - Купата
Много се надявам на добри игри и резултати с Литекс и Левски, това ще привлече още повече привърженици на Славия за финалния мач

Много се надявам на добри игри и резултати с Литекс и Левски, това ще привлече още повече привърженици на Славия за финалния мач

marmi52 написа:MCMXIII написа:marmi52 написа:...
![]()
Идвам ! Мачът е в петък от 18.00 ч., нали ? Ще съм там да направим една репетиция за ФИНАЛА !![]()
![]()
Той самият мач е една добра възможност нашите да си видят нивото срещу силен съперник ... Литекс са си класа за нашите стандарти, но не са непобедими в никакъв случай ...
Прекрасно!
Само СЛАВИЯ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]