Дани Кики опроверга информациите че ще напуска Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV 1926
Контакти:

Re: ДАНИ КИКИ ОТКАЗВА НОВ ДОГОВОР С ЛОКО!!!

Мнениеот PLOVDIV 1926 » 11 май 2011 14:18

Така е ,за постъпката на последното дерби ,не беше правилна ,заради загубата ,ЗАРАДИ нищо друго ....макар че по-старите ботевисти си спомнят за Камбура/Васко/ дето заби черно-бялото знаме но при...победа за нас ,иначе като цяло Дани не е лош играч,в много мачове е спасявал отбора ,но в последно време и дисциплината и играта му куцаше ,може би изригна срещу Пирин ...като за последно, аз му желая успех в новия отбор/ако намери такъв/ако не ,да си стои и натиска парцалите на Лаута ,защото истинските мачове тепърва предстоят
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 11 май 2011 14:50

От играта му ,която съм гледал срещу нас, в него определено има хляб ,вероятно малкото шансове за игра и контузиите му попречиха да се развие . Но определено има повече хляб в него ,отколкото в едни чуждестранни попълнения в отбора ви. И все пак си имате ръководство,което да решава каква ще е трансферната ви политика . Успех в мачовете до края и дано скоро да гледаме дерби.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 11 май 2011 14:51

Canaries front написа:От играта му ,която съм гледал срещу нас, в него определено има хляб ,вероятно малкото шансове за игра и контузиите му попречиха да се развие . Но определено има повече хляб в него ,отколкото в едни чуждестранни попълнения в отбора ви. И все пак си имате ръководство,което да решава каква ще е трансферната ви политика . Успех в мачовете до края и дано скоро да гледаме дерби.

След 4-5 години като се качите в А ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 11 май 2011 15:02

Boksiorcheto написа:
Canaries front написа:От играта му ,която съм гледал срещу нас, в него определено има хляб ,вероятно малкото шансове за игра и контузиите му попречиха да се развие . Но определено има повече хляб в него ,отколкото в едни чуждестранни попълнения в отбора ви. И все пак си имате ръководство,което да решава каква ще е трансферната ви политика . Успех в мачовете до края и дано скоро да гледаме дерби.

След 4-5 години като се качите в А ;).

хахах мисля,че ще е по-рано,но нека не обръщаме темата за Дани Кики в излишни спорове,кой ,кого,как и кога...
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 11 май 2011 15:03

Дани Кики е идеален. Не мога да разбера кво не му харесвате. Според мен някой му мъти главата за тия глупости. Бранко каза изрично, че ще искат да преподпишат с него. И не вярвам да иска толкова да отиде в София, най-малко сега когато и ние се борим за ЕКТ. Преди време беше казал :"И да ме разчекнат, няма да отида в цска!" Да се надяваме, че всичко ще се оправи.
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 11 май 2011 15:31

И ся кво да ревем ли за Кики? Момчето остана и помогна на отбора в един много тежък момент, за което му благодарим. Нека след като не получава доверие да пробва късмета си другаде!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Дани Кики отказа нов договор с Локо

Мнениеот child in time » 11 май 2011 17:21

Дани да остане и той си чепат на моменти но е простимо! Вси4ко друго ( Здравко даде мн за отбора заслужава пост в Локо) ВЪН ВЪН ВЪН!
Стига срам!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 11 май 2011 19:36

Браво,сега ще има повече време за кръчмите. :) :) :)

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 12 май 2011 10:13

Не знам дали тук е мястото или трябва нова тема, но вижте това http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011 ... -pd.104730 тези откъде ще знаят, какво става при нас? ако е истина, лично на мен ми звучи тревожно.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 май 2011 10:18

wander написа:Не знам дали тук е мястото или трябва нова тема, но вижте това http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011 ... -pd.104730 тези откъде ще знаят, какво става при нас? ако е истина, лично на мен ми звучи тревожно.

Поредната доза журналистически глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”