НБЛ 2010-2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: НБЛ 2010-2011
АААА ще откача ! БНТ САТ им падна трасето на мача на сезона Рилски-Черно море , толкоз ли нямаше една читава нормална телевизия да излъчва шампионата на НБЛ ???? Канал3 с некадърните си коментари и постоянно падащото трасе и с излъчвания от соррта "тука-има, тука-нема" , или Бнтсат , които в последния момент решават какво ще излъчват ? Една бе , една телевизия да имаше нормално излъчване на НБЛ .... м@мка му !!!!

-
Blue_Girl
- Контакти:
Левски дано да отстрани Ямбол!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- controller
- Контакти:
Blue_Girl написа:Левски дано да отстрани Ямбол!
Много труден за прогноза мач ! Впредвид домакинството на Левски имат предимство, но ако и състоянието на Говедаров и Радионов не позволява да играят , става още по-лошо за нас - "благодарение" на уродските изпълнения на Балкан ! Мисля ,че единственото ни предимство е центъра - Върбанов , Левски имат по-добър стрелец - Харпър. Надявам се да стане една хубава серия интересна за зрителите, дано няма изцепки о типа ан Рилски-Черно Море , но не вярвам да има защото и двата тима са опитни и никога не са проявявали грубости ! Искрено се надявам и съдиите да не опорочат мача , нито един от отборите не се нуждае от 6-и играч , нещата трябва да се решат от баскетболистите, а не от съдиите !

- Chelsea Forever
- Контакти:
Тез от балкан големи шматки ей
Аз бях на мача на 6 просто
Аз бях на мача на 6 просто
-
peliforewer
- Контакти:
Ако гледаме резултатите от този сезон довечера мача трябва да е много равностоен.Пожелавам успех на Ямбол.
Мачовете между Ямбол и Левски през сезона:
мач 1: Левски – Ямбол; 91-81, София
мач 2: Ямбол – Левски; 98-101 ЕТ, Ямбол
мач 3: Левски – Ямбол; 68-69, София
мач 4: Ямбол – Левски; 87-89, Ямбол
полуфинал Купа „България”: Левски-Ямбол; 82-76, София
Мачовете между Ямбол и Левски през сезона:
мач 1: Левски – Ямбол; 91-81, София
мач 2: Ямбол – Левски; 98-101 ЕТ, Ямбол
мач 3: Левски – Ямбол; 68-69, София
мач 4: Ямбол – Левски; 87-89, Ямбол
полуфинал Купа „България”: Левски-Ямбол; 82-76, София
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- controller
- Контакти:
Съдийската тесла за Ямбол е подготвена още от сега така ,че Тити да е "доволен" -съдии :
Старши съдия: Димитър Гологанов (София) - тоя дето ни тура бастъра при последната загуба от Левски в Ямбол
Съдия 2: Иван Маринов (Ботевград) - познайте кой отбор отстранихме на чертвъртфиналите.
Машалла на БФБ , да си организират едно първенство в участието на Левски и Лукойл и останалите може да ги закрият . Нещастници ! Вие чули ли сте за наказан съдия в българския баскетбол , аз не ? Не е лошо и екипа на Гонг да направи малък коментар послучая , а не да слушам какво става в нашето букмейкърско футболно първенство !
Старши съдия: Димитър Гологанов (София) - тоя дето ни тура бастъра при последната загуба от Левски в Ямбол
Съдия 2: Иван Маринов (Ботевград) - познайте кой отбор отстранихме на чертвъртфиналите.
Машалла на БФБ , да си организират едно първенство в участието на Левски и Лукойл и останалите може да ги закрият . Нещастници ! Вие чули ли сте за наказан съдия в българския баскетбол , аз не ? Не е лошо и екипа на Гонг да направи малък коментар послучая , а не да слушам какво става в нашето букмейкърско футболно първенство !

-
Blue_Girl
- Контакти:
controller написа:Съдийската тесла за Ямбол е подготвена още от сега така ,че Тити да е "доволен" -съдии :
А, ако, случайно ни победите, пак ли съдиите ще са виновни?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
peliforewer
- Контакти:
А, ако, случайно ни победите, пак ли съдиите ще са виновни?
[/quote]
Ако Ямбол победи ще е въпреки съдиите.За Гологанов мога да говоря много,миналата година за купа България на мача Лукойл-Рилски,така подпираше Лукойл че стана за смях.След мача веднага беше изваден от нарядите и наказан за 1месец.Тази пролет отряза Ямбол в Ботевград,където остави последната атака на Балкан да продължи 40 секунди,на последния мач Ямбол- Левски ,с Ивайло Ресильовски такива аванти пускаха на Левски че даже Иван Чолаков,който е видял всичко в баскетбола се хвана за главата и заяви че се чувства лично обиден на съдиите за отношението им към него и отбора.А Чолаков много рядко си позволява да коментира съдиите.Ще видим след 19.30ч какво ще е положението.Дано страховете ми не се оправдаят и всичко е феърплей.
Ако Ямбол победи ще е въпреки съдиите.За Гологанов мога да говоря много,миналата година за купа България на мача Лукойл-Рилски,така подпираше Лукойл че стана за смях.След мача веднага беше изваден от нарядите и наказан за 1месец.Тази пролет отряза Ямбол в Ботевград,където остави последната атака на Балкан да продължи 40 секунди,на последния мач Ямбол- Левски ,с Ивайло Ресильовски такива аванти пускаха на Левски че даже Иван Чолаков,който е видял всичко в баскетбола се хвана за главата и заяви че се чувства лично обиден на съдиите за отношението им към него и отбора.А Чолаков много рядко си позволява да коментира съдиите.Ще видим след 19.30ч какво ще е положението.Дано страховете ми не се оправдаят и всичко е феърплей.
W84me ( Блатер) ..
- Chelsea Forever
- Контакти:
controller написа:Съдийската тесла за Ямбол е подготвена още от сега така ,че Тити да е "доволен" -съдии :
Винаги става така.Нашите започват да играят и някоя съдийска пу*ка ни спира!!!
Не се учудвам вече
- controller
- Контакти:
Просто Левски ни разказаха играта , играхме мега слабо. Хубавото е ,че съдията не повлия по никакъв начин на играта, свириха общо взето справедливо. С такава игра нямаме шанс не само срещу Левски , ами и срещу който и да е друг отбор от НБЛ ! Тити си беше научил урока и имаше много дисциплина в защита , успяха до голяма степен да неутрализират Върбанов ! Разочароващи Маринов, Радионов и Дурчев.