Футболист на сезона, според нас феновете!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Right_side
- Контакти:
Re: Футболист на сезона, според нас феновете!
Гара Дембеле е без конкуренция... 
Николай Бодуров,страхотно израстване и конкуренция на Станислав Манолев за националния отбор.Скри топката на Гарет Бейл в Уелс.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Udoji90
- Контакти:
Заформи се добър дуел тук между Делев и Гарата, но си мисля, че това е поради пристрастия на феновете на двата столични гранда. Аз смятам, че Дока заслужава повече от тях. Головете на Дембеле и Делев не ги правят най-добри. Ако само по броя голове се даваха награди, никога нямаше защитници и халфове да бъдат обявявани за най-добри. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Avgusta 1916
- Контакти:
Ето ги всички номинирани за "Футболист на футболистите":
Спас Делев (ЦСКА)
Гара Дембеле (Левски)
Маркиньос (ЦСКА)
Костадин Стоянов (ЦСКА)
Георги Илиев (Черно море)
Тодор Христов (Берое)
Владимир Гаджев (Левски)
Дарко Тасефски (Левски)
Здравко Лазаров (Локомотив Пловдив)
Николай Бодуров (Литекс)
Петър Занев (Литекс)
Дока Мадурейра (Литекс)
В червен шрифт са тези ,които по незнайни причини не присъстват в класацията на колегата ( явно все пак има фенски пристрастия)
Пс:Моля модератора да не ми трие мнението , защото анкетата наистина не е пълна.
Спас Делев (ЦСКА)
Гара Дембеле (Левски)
Маркиньос (ЦСКА)
Костадин Стоянов (ЦСКА)
Георги Илиев (Черно море)
Тодор Христов (Берое)
Владимир Гаджев (Левски)
Дарко Тасефски (Левски)
Здравко Лазаров (Локомотив Пловдив)
Николай Бодуров (Литекс)
Петър Занев (Литекс)
Дока Мадурейра (Литекс)
В червен шрифт са тези ,които по незнайни причини не присъстват в класацията на колегата ( явно все пак има фенски пристрастия)
Пс:Моля модератора да не ми трие мнението , защото анкетата наистина не е пълна.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Avgusta 1916 написа:които по незнайни причини не присъстват в класацията на колегата ( явно все пак има фенски пристрастия)
Не си си направил труда да прочетеш дори и първите 10 мнения... ако го беше направил, щеше да разбереш защо не присъстват всички!!!
YA GUNNERS YA
Udoji90 написа:Заформи се добър дуел тук между Делев и Гарата, но си мисля, че това е поради пристрастия на феновете на двата столични гранда. Аз смятам, че Дока заслужава повече от тях. Головете на Дембеле и Делев не ги правят най-добри. Ако само по броя голове се даваха награди, никога нямаше защитници и халфове да бъдат обявявани за най-добри.
Аз гласувах за Гарата! Той просто прави феноменален сезон и това неможе да бъде отречено!
YA GUNNERS YA
- blue avalanche
- Контакти:
Udoji90 написа:Заформи се добър дуел тук между Делев и Гарата, но си мисля, че това е поради пристрастия на феновете на двата столични гранда. Аз смятам, че Дока заслужава повече от тях. Головете на Дембеле и Делев не ги правят най-добри. Ако само по броя голове се даваха награди, никога нямаше защитници и халфове да бъдат обявявани за най-добри.
Не знам дали си забелязал(очевидно не си),но силата на Дембеле НЕ Е само във вкараните голове!Справка-подаването за втория гол на Левски срещу Литекс.
- Avgusta 1916
- Контакти:
crap написа:Avgusta 1916 написа:които по незнайни причини не присъстват в класацията на колегата ( явно все пак има фенски пристрастия)
Не си си направил труда да прочетеш дори и първите 10 мнения... ако го беше направил, щеше да разбереш защо не присъстват всички!!!
Ами прочетох ги добре и е видно ,че ти еднолично си определил кой да е в анкетата
На всичкото отгоре в първото ти мнение си писал за номинираните футболисти от асоциацията , но пак не са всичките
Няма лошо да се объркаш , но пък признанието не е толкова страшно.Голяма работа станало.Но когато ти посочват очевадните неща ,не се оправдавай ,че някой друг не бил разбрал
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Върни се в “Футбол - България”