Дани Кики опроверга информациите че ще напуска Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

xaxo123
Контакти:

Дани Кики отказа нов договор с Локо

Мнениеот xaxo123 » 11 май 2011 12:18

http://lpfc.net/news/2324.html

Дани Кики е голям локомотивец а и не лош играч!!!

Защо с лека рька можеби ще си трьгне :?: :?: :?:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ДАНИ КИКИ ОТКАЗВА НОВ ДОГОВОР С ЛОКО!!!

Мнениеот shotgun blues » 11 май 2011 12:26

той въобще не играе в мачовете които съм гледал на ЛОКОМОТИВ ПД за какво да стои
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 май 2011 12:26

Глупости, нищо не е отказал, защото още не му е предложен нов договор.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 май 2011 12:53

drughi написа:Глупости, нищо не е отказал, защото още не му е предложен нов договор.

ми то невиждам за какво да му се предлага на тоя само стоиките му са добре че не доиде при нас
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 май 2011 13:15

Дано преподпише. Има хляб в него и си е наше момче...

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 11 май 2011 13:19

staria написа:Дано преподпише. Има хляб в него и си е наше момче...

И аз го харесвам, наистина е голям талант, а и си е черно-бял в червата 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 май 2011 13:43

Мнения, които не са по темата, заминават директно, в компанията на авторите си.

Искам да посъветват тези, които за кой ли път вече "спотнанно" пускат доклади за чужди мнения, първо да си прочетат своите мнения. Те си знаят кои са и кои им е дал този акъл.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 11 май 2011 14:01

И до днес нямам логично обяснение за постъпката му.Мои приятели,говорили с него след мача,твърдят че взел знамето за да се докаже като локомотивец.Ебати и доказването майна,в най-слабия мач на Локото срещу Ботев(представляван от случайно събрани италиански футболисти,които месец преди мача нито са тренирали,нито подготовка са водили),който аз съм гледал,в който Дани Кики и съотборниците му даже нямаха и една нормална атака,вместо да се пребере бързичко в съблекалнята и да помисли с каква друга професия да се захване(вече ще му се наложи)-той тръгнал да се доказва.Дани,един футболист се доказва на терена,а не след мача с простотии,които можеха да предизвикат и фатален край за много хора,и които щяха да лежат на твоята съвест-ако имаш въобще такава.Поне да бяхте били,та да забивате знамема с облика на най-великата личност във вашата история.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 11 май 2011 14:05

v.s. написа:И до днес нямам логично обяснение за постъпката му.Мои приятели,говорили с него след мача,твърдят че взел знамето за да се докаже като локомотивец.Ебати и доказването майна,в най-слабия мач на Локото срещу Ботев(представляван от случайно събрани италиански футболисти,които месец преди мача нито са тренирали,нито подготовка са водили),който аз съм гледал,в който Дани Кики и съотборниците му даже нямаха и една нормална атака,вместо да се пребере бързичко в съблекалнята и да помисли с каква друга професия да се захване(вече ще му се наложи)-той тръгнал да се доказва.Дани,един футболист се доказва на терена,а не след мача с простотии,които можеха да предизвикат и фатален край за много хора,и които щяха да лежат на твоята съвест-ако имаш въобще такава.Поне да бяхте били,та да забивате знамема с облика на най-великата личност във вашата история.

Честно да си призная никога не съм те харесвал като потребител, заради негативните мнения по повод Локомотив Пловдив, но този път си на 100% прав и на черното не можем да кажем бяло ;). Много добро мнение, за жалост е истина ;(.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 11 май 2011 14:08

1) Ако не подпише нов договор интересно в кой бг гранд ще иде - залагам на Левски заради една топла връзка към пловдив
2) За феновете на локото явно е геройство постъпката с знамето...за мен е простотия! Просто хората рядко се поставят на мястото на потърпевшите!
3) За мен като цяло е колеблив играч.. има страхотни мачове има и в такива, в които кара тоборът му да играе с 10 човека
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Локо Пловдив”