Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гарра Остани при нас !
Какво се притеснявате за Гара бе хора, ако му предложат хубав договор в отбор от чужбина и Левски получи добра трансферна сума, ви е забравил още като се качи на самолета. Много му дреме за България и за нас феновете, като цяло. Същото ще стане и с нашия Платини. Трябва да се вълнуваме, ако наши български талантливи момчета, отиват в по-силни първенства да се развиват. За тях трябва да ридаем, а не за наемници. Не от Дембеле, Платини или Дока зависи дали ще имаме силен национален отбор, а от това дали ще можем да пласираме достатъчно млади български футболисти да се развиват в по-силни и по-богати първенства. Ще им се намерят заместници на всички. ЦСКА и Левски ги е имало и без Дембеле и Платини и пак ще ги има, та те са марката и лицето на българския футбол. Фен съм на ЦСКА, и затова се извинявам, че си позволих да давам мнение в вашия форум, надявам се не съм обидил никой......
Има едно единствено условие, при което можем да задържим Гарата - да станем шампиони! Все пак пред възможност да играе в шампионската лига срещу най-добрите той със сигурност би останал! Ако не се класираме за групите той може да хване пътя, като дори от тази година това, че е играл предварителни кръгове с един отбор в евротурнирите няма да му попречи да го картотекират в друг отбор и да може да играе в групите с него! А и да си кажа честно цялата тази работа почва пак да ми намирисва на "вдигане на цената"! Уж още зимата го продавахме, а не стана! Сега пак се почва със същото! Колкото и да е утопично Литекс може и да не стане шампион! А тогава със сигурност ще го оставим поне за квалификациите! Ако не се класираме в групите е пътник, но ако стане?!...Нека видим белите първо дали ще легнат на Ловеч! Да, футболът е пари, но тук той със сигурност взима страшно много пари за стандарта на живот в България! и още нещо - Никой не дава милиони за футболист, който е имал пререкания с властите в три различни държави!!! Така че има много фактори! Иначе аз ако съм на негово място също ще искам да си тръгна! Защо? Ами извинявайте, но...си личи,че е с класи над нивото на първенството ни! Всеки човек, който има лична амбиция да се докаже и вижда, че може повече би искал да се пробва на по-високо ниво! Извинявайте ама той се разхожда по цял мач и пак бележи по 1-2-3 гола! Когато спринтира 1 на 1 със който и да е защитник и му взима 2 метра за 5 крачки! Вие мислите ли че на него не му се иска да играе срещу по-сериозни противници?! А почти всяко първенство на запад би му дала подобна възможност! Така че генерално е ясно, че Гарата ще остане най много до края на календарната година така и така! Аз лично оценявам шансовете за трансфер през лятото на 50 на 50! Като ако се стигне до такъв това ще стане в края на трансферния прозорец! Почти съм убеден,че той ще доиграе квалификационните кръгове в евротурнирите!..Дано!
Гарра наистина е много класен футболист и точно поради тази причина няма как да остане в Левски. Твърдо съм за продаването му, защото освен, че ще обезпечи отбора ще избегнем и неминуемото - ако не го продадем през лятото то наесен да се "контузва" за всички мачове от вътрешното първенство и да играе само в ЕКТ.
iohan.law написа:Гарра наистина е много класен футболист и точно поради тази причина няма как да остане в Левски. Твърдо съм за продаването му, защото освен, че ще обезпечи отбора ще избегнем и неминуемото - ако не го продадем през лятото то наесен да се "контузва" за всички мачове от вътрешното първенство и да играе само в ЕКТ.
Съгласен съм с мнението ти за качествата на Гарра, но не и с твърдението че ще обезпечи отбора при негова продажба. Колко може да му се вземе в момента? Най-много 1.5-2.0 милиона евро. Не мисля, че това е много пари.
Затова мисля че е добре за ръководството да му вдигне малко цената и ако някой го купи-добре, ако не го купи- пак добре. Така ще вкарва още голове през есента, че да се доказва да го купят замата на 2012.
LIVERPOOL RULZZ
slavi_1914 написа:Първо искам да помоля модераторите да оставят тази тема няколко дни след което могат да я вкарат във "Фен тема Гарра Дембеле!"
Гарра Дембеле спечели моето сърце за много кратко време !
Гениален футболист за мен ! На дали ще има скоро такъв чужденец в Левски които да обичам така !
За по-малко от година съм изрекъл името Гарра Дембеле в пъти повече,от колкото на идоли като Наско,Гонзо ... за цялото време от както съм левскар (от както се помня)
Нима с лека ръка ще кажем Гарата няма да иска да остане, ще му вземем добри пари .....
Не е ли по - добре първо да оценим какво имаме преди да сме го загубили !
Моля ви,фенове на Левски замислете се каква огромна дупка би зейнала при евентуална продажба на Дембеле !
Гара, никога няма да откриеш фенове по-света които да те обичат толкова,колкото сините от София !
Ти спечели нашите сърца и никак няма да ни е приятно да те загубим като наш идол !
Що,..пак ли ще го продавате ?

За 1год. превърнахте човека в панаирджийска мечка,..този път кой ще го купува ?
Последна промяна от suni на 11 май 2011 10:28, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

metodito написа:Съмнявам се, че Гарра не го знае... или пък Батков, но всичко вече е пари. Даже клубове като Милан (Кака), Юнайтед (Роналдо), да не говорим за отбори като Шалке (Нойер) и Лион (Бензема), не можаха да задържат звездите си, та какво остава за нас.
е,има хора като Тоти,които остават верни на отбора си !
САМО ЛЕВСКИ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Hristos написа:metodito написа:Съмнявам се, че Гарра не го знае... или пък Батков, но всичко вече е пари. Даже клубове като Милан (Кака), Юнайтед (Роналдо), да не говорим за отбори като Шалке (Нойер) и Лион (Бензема), не можаха да задържат звездите си, та какво остава за нас.
е,има хора като Тоти,които остават верни на отбора си !
Само,че Левски не е отборът на Дембеле.
-
- Контакти:
Защо да остане?! За да му казва Гонзо, че не бил същия, да търчи и пресира защитата и отзад 4 човека да стоят и гледат. Безплатни зрители! Много, ама много по-добре е да го продадем и да купим играчи с тия пари. Ние 3 милиона ако вземем, това са ни 10 нови попълнения и то УЖ качествени. По 300 хиляди на играч - смятайте! С 10 нови качествени попълнения ще си имаме и централен защитник, нов ляв защитник, крила, атакуващ халф, нападатели? Малко ли е? Един отбор, но истински отбор, с конкуренция, е много по-добър избор от отбор с къса резервна скамейка и двама изявени играча. Това си е мое мнение, разбира се 

- metodito
- Контакти:
Ма ти сериозно ли мислиш, че парите за Гарра няма да отидат по "дупки" в бюджета направени от Батков? 
Харесвам оптимизма ти и ...бих искал и аз така да мисля, ама...
Е, той Тоти отдавна никой не го иска. Трябваше на времето да отиде в Реал, според мен.

Харесвам оптимизма ти и ...бих искал и аз така да мисля, ама...
е,има хора като Тоти,които остават верни на отбора си
Е, той Тоти отдавна никой не го иска. Трябваше на времето да отиде в Реал, според мен.
И да не остане в отбора поне за мен в историята на Левски ще остане като един от най-добрите играчи играли някога.Това което съм гледал го поставям до имена като П.Панов,Т.Барзов,Войнов,Ивков,Грънчаров,Гочев,М.Вълчев,Сираков,Искренов, Н.Илиев,П.Николов,Е.Велев,Е.Спасов,Н.Тодоров,И.Илиев,П.Хубчев,М.Христов,Топузаков,Г.Иванов,Х.Йовов.