Треньор на сезона, според нас феновете!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Треньор на сезона, според нас феновете!
Така е, Бандаловски, Апостола и Коце Стоянов показаха огромно израстване при Радуканов, Борис Галчев също 

- POPCORN
- Контакти:
Това ме е яд,че българите все ще намерим някакви кусури и все ще завиждам за всичко!това ли е най-големият проблем, че нямал про лиценз.ами тия където имат про лиценз с какво са повече от Радуканов?Дори за мене Радуканов в някой от случайте ги превъзхожда!ДА не говорим като характер и човек!Винаги обективен винаги гледа, да уважава съперника, не се измята, ще ги размажем , ще ги убием и тн!Културен е не говори простотии и тн!И ние пак ще намерим кусури!Разбирам потребители като едмон_дантес, те кръвта им е синя и като видят,че някой от ЦСКа печели нещо ипросто ще умрат!Л-месси и него не го знам , ако беше така с треньор на Левски дали щеше да ги говори тия неща където сега ги говори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- moreni_max
- Контакти:
Треньор на сезона е Илиан Илиев- този човек за 2-ри път(с думи: втори) започва отбор от нищото- без почти нито един футболист от силния отбор взел купата и в момента Берое:
-Берое е претендент за 4-тото място
-е направил най-силния сезон на Берое от 1986 година в А група по точки, място и победи.
-от този отбор Илиан създаде поне 3-ма прекрасни млади футболиста- Тодор Христов, Стефан Велев и малко споменавания, но прекрасен ляв бек Веселин Пенев.
-Берое е претендент за 4-тото място
-е направил най-силния сезон на Берое от 1986 година в А група по точки, място и победи.
-от този отбор Илиан създаде поне 3-ма прекрасни млади футболиста- Тодор Христов, Стефан Велев и малко споменавания, но прекрасен ляв бек Веселин Пенев.
Илиан Илиев заслужава наградата за това което прави с Берое.
Илиян Илиев.Да припомним че миналата година над 7 твърди титуляри напуснаха отбора:
Боян Пейков-Локо СФ
Иво Иванов-Левски
Атанас Атанасов-Локо СФ
Александър Александров-Черно Море
......дотук цялата защита с вратаря
Дончо Атанасов-Черно Море
Искрен Писаров-Локо СФ
................титулярните крила,т.е. най-силното звено от играта на Берое
Георги Андонов-Черноморец
.................голмайстора на Берое
Пуканке,а сега извади Делев,Маркиньос,Платини,Янчев и още трима титуляра и тогава да си говорим кой какво е правил и колко работа е свърщена като треньор в един отбор!!!
Боян Пейков-Локо СФ
Иво Иванов-Левски
Атанас Атанасов-Локо СФ
Искрен Писаров-Локо СФ
Пуканке,а сега извади Делев,Маркиньос,Платини,Янчев и още трима титуляра и тогава да си говорим кой какво е правил и колко работа е свърщена като треньор в един отбор!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Любослав Пенев за мен доказа че има каво да даде на футбола, а Радуканов също показа как се прави колектив но ЦСКА нямаше на къде по-зле да отиде след серията преди Радуканов. Липсва ми в анкетата ст. треньора на Левски-Гонзо, защо го пренебрегвате човека 
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Въпреки сините си пристрастия или може би точно зарди тях, казвам Милен Радуканов.
- cska - maina
luxorus написа:Илиян Илиев.Да припомним че миналата година над 7 твърди титуляри напуснаха отбора:
Боян Пейков-Локо СФ
Иво Иванов-Левски
Атанас Атанасов-Локо СФ
Искрен Писаров-Локо СФ
Като ги съпоставяш двамата , има един отбор от Виена срещу когото се изправиха и двамата треньори
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Udoji90
- Контакти:
Само при мен ли се получи така, че успях да гласувам 2 пъти, а не само веднъж?!
Възползвах се от шанса и дадох по 1 глас за Радуканов и Илиев. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:edmon_dantes написа:Освен да се посмея, друго не ми остава. Давам ти веднага пример - махни от любимото си цесека например Делев, Маркиньос, Янчев, Коце Стоянов и Платини например и ги замени с ваши юноши. Карайте така целия сезон, ще ви гледаме сеира. Дали ще оцелеете в А група с Милериньо? Ти как мислиш?
дали ще оцелеем?![]()
абе ти си много смешен бе!мога да се хвана на бас на 1 милион, че няма как да отпаднеме от А група дори с юношите да играем!Ще ти дам и жив пример!Когато ни взеха лиценза, много от футболистите ни напуснаха, а 2 месеца по-късно играхме с Литекс за супер купата!Всеки викаше , няма как Литекс ще ни смажат , ще ни разбият ,а ние с малдите момчета като Тонев и Тошев и още 1-2ма не си ги спомянм ги бихме!Така че може много да ти се иска , ама ЦСКА няма как да падне от А група дори да играем и с юноши старша възраст!Просто има една думичка като ТРАДИЦИИ!А ти се смеей колко искаш все ми е еднио!
До този момент с нищо не съм те засегнал, а ти виж как ми отвръщаш (синичките букви). Нали обиждаш само когато си обиден? Една голяяяяяяяяма лъжа от теб. Много голяма. Истината е, че си ядосан, защото не съм определил Милен Радуканов за треньор на сезона, нали? Защото съм мръсен и гаден левскар, нали? Много си се объркал. На няколко пъти споменах защо слагам Илиян за треньор. Защото от нищо прави нещо и го прави добре. Веднага след него слагам Радуканов, защото също е много добър. Погледни в някои мои стари постове какво мисля за вашия треньор и тогава говори дали съм го мразил, защото бил цесекар. Уважавам го, защото работи много без да се изхвърля пред медиите, подобно на Мъри. Научи се малко да уважаваш и чуждото мнение. Тези, които не са съгласни с теб не са смешни, луди, дрогирани, алкохолизирани и т.н. Пак ти казвам, всеки си има мнение. За някои Илиян Илиев е най-добър, за други може Стефан Генов, Тони Здравков, Костадин Ангелов (Лаптопа) и т.н. Ти няма как да промениш това. Различни хора - различни мнения.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Върни се в “Футбол - България”