Треньор на сезона, според нас феновете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Треньор на сезона, според нас феновете!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Треньор на сезона, според нас феновете!

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:19

:lol: Излагаш се. Я като за начало кажи защо Ясен и Гонзо нямат право да седят заедно на пейката? :)
И пак не можеш да ме разбереш. Това, дали анкетата се прави от БФС или не няма значение. Важното е за какво е тази анкета. А тя е за длъжност, за която има определени критерии от страна на институцията, администрираща първенството, част от което са и самите играчи. Не може да дадеш Оскар за най-добър актьор на някой оператор, или пък да избереш за мъж на годината някой, който няма мъжки вторични полови белези ;) Е същото е и с Милен Радуканов.

Еми явно има прав, щом е в анкетата!И това не са един 2 футболиста, а са 16 отбора по 30 футрболиста!Щом са го номинирали значи има право!ТЕ си правят анкетата те си преценяват кой какво право има и какво няма!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 10 май 2011 23:20

И аз гласувах за Радуканов.Единствения от изброените,който успя да победи Левски този сезон
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2011 23:20

POPCORN написа:
grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ

дирекора на клуба няма право да е на пейката!Стоичо Стоилов , защо ходи в ложите,а не на скамейката?Или Иво Тонев а?Аз друг спортен директор на даден клуб не съм виждал да седи на пейката!Точно това говореше Диков преди няколко седмици и го гледах.Сега не си спомням по кой правилник, но кааза,че няма право да седи на скамейката.Говориме за Гонзо!

А тогава защо главният мениджър на ЦСКА - Милен Радуканов всеки мач е на скамейката? :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:21

galin56 написа:
grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ

Е то и според документите в БФС, в стартовите листи дадени на съдиите и делегатите преди мача също, ама щом футболистите са гласували за него занчи е той и точка.
Ще ме изкефи най-големия абсурд в историята на футбола. Представяте ли си БФС в края на сезона номинира Милен Радуканов и дори печели. А той никъде и никога не се е водил като старши треньор в ЦСКА.
АБСУРДИСТАН.

кажи ти като си много отворен и оборотен кой според тебе заслужава ?Ама ми говори с факти , а не като си от Левски да ми казваш Илиян Илиев или Гонзо и тн
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:22

L_Messi написа:
POPCORN написа:

дирекора на клуба няма право да е на пейката!Стоичо Стоилов , защо ходи в ложите,а не на скамейката?Или Иво Тонев а?Аз друг спортен директор на даден клуб не съм виждал да седи на пейката!Точно това говореше Диков преди няколко седмици и го гледах.Сега не си спомням по кой правилник, но кааза,че няма право да седи на скамейката.Говориме за Гонзо!

А тогава защо главният мениджър на ЦСКА - Милен Радуканов всеки мач е на скамейката? :lol:

Радуканов не е мениджър!Костадинов се води спортен директор!Радуканов в момента се води като помощник треньор!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 май 2011 23:23

POPCORN написа:
:lol: Излагаш се. Я като за начало кажи защо Ясен и Гонзо нямат право да седят заедно на пейката? :)
И пак не можеш да ме разбереш. Това, дали анкетата се прави от БФС или не няма значение. Важното е за какво е тази анкета. А тя е за длъжност, за която има определени критерии от страна на институцията, администрираща първенството, част от което са и самите играчи. Не може да дадеш Оскар за най-добър актьор на някой оператор, или пък да избереш за мъж на годината някой, който няма мъжки вторични полови белези ;) Е същото е и с Милен Радуканов.

Еми явно има прав, щом е в анкетата!И това не са един 2 футболиста, а са 16 отбора по 30 футрболиста!Щом са го номинирали значи има право!ТЕ си правят анкетата те си преценяват кой какво право има и какво няма!

Еми значи представи си тая анкета колко е официална и престижна. Щом могат и Бойко Борисов да номинират. Измислена работа!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:26

galin56 написа:
POPCORN написа:

Еми значи представи си тая анкета колко е официална и престижна. Щом могат и Бойко Борисов да номинират. Измислена работа!!

Еми това дали е престижна или не, надали ти може да го кажешПък и надали му пука на някой за твойто мнение.Както на футболистите така и на треньорите!За тях си е престижна!Надали като ти мислиш,че не е престижна и ще вземат да е спрат заради тебе!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 10 май 2011 23:26

Любо Пенев
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 май 2011 23:27

POPCORN написа:
galin56 написа:

Е то и според документите в БФС, в стартовите листи дадени на съдиите и делегатите преди мача също, ама щом футболистите са гласували за него занчи е той и точка.
Ще ме изкефи най-големия абсурд в историята на футбола. Представяте ли си БФС в края на сезона номинира Милен Радуканов и дори печели. А той никъде и никога не се е водил като старши треньор в ЦСКА.
АБСУРДИСТАН.

кажи ти като си много отворен и оборотен кой според тебе заслужава ?Ама ми говори с факти , а не като си от Левски да ми казваш Илиян Илиев или Гонзо и тн

Абе аз не съм от Левски, най-логично е да е Любо Пенев. Или може и Ясен Петров ако се има предвид ЕКТ + 2-ро място в първенство.
Но за някакъв възход 0т 5-то на 3-то място на ЦСКА под ръководството на Сашо БОРИСОВ да номинираме Милен Радуканов за старши-треньор на годината е абсурд.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2011 23:27

Не виждам конфликт в присъствието на Радуканов в анкетата . Тя е за "ТРЕНЬОР" на годината !!!
Не е задължително да е старши треньор, все пак Радуканов има лиценз за треньор нали така ?

Върни се в “Футбол - България”