Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 22:17

Sydney James написа:ако не дойдат Хидинк или Моуриньо, по - подготвен треньор от Карло няма да намерим!

Факт !
Самата истина е това !!

Можеби аз лично бих приел извън тези тримата, само - Боаш.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 10 май 2011 22:18

Рей Уилкинс: Оставете Анчелоти

Карло Анчелоти трябва да остане в Челси, категоричен е бившият помощник на италианеца Рей Уилкинс. Специалистът е уверен, че с леко подсилване на състава, "сините" ще имат силите да се върнат обратно на върха във Висшата лига.Спекулациите с бъдещето на италианеца не секват, а липсата на трофеи и световноизвестното нетърпение на Роман Абрамович карат повечето спортни журналисти да предричат раздяла между Карло и Челси.
Спрягани са имената на няколко кандидати, сред които особено силни са Гуус Хидинк и наставникът на Порто Андре Вияш-Бояш, които дори бяха обявени за възможен тандем на "Стамфорд Бридж".Уволненият Уилкинс обаче не вижда смисъл от сериозни рокади, а само от няколко свежи попълнения: "Не мисля, че е нужна радикална промяна, но определено са нужни няколко играчи, които да вдъхнат живот."
"Цялостните промени, започвайки от треньора, ще бъдат грешен подход. Челси има ядро от футболисти и знам, че макар и много да се изговори относно възрастта им, тяхното физическо състояние е изключително високо. Те притежават силата на по-млади играчи."

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 10 май 2011 22:45

Въпреки, че сме без трофей, според мен трябва да оставят Анчелоти поне още един сезон. Единствената промяна трябва да бъде помощника му. Дано от ръководството(Абрамович) да назначат Дзола за помощник треньор и да видим какво ще се случи от другия сезон, с новите лица в отбора. ;)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 10 май 2011 23:04

THE G.A.M.E написа:
Gary Shaw написа:Кака не ви е нужен

Принципно на Челси трябва един офанзвиен хлаф ...
Но дали Кака ще свърши работа .... наистина е въпрос с повишена трудност.

Кака ще е страшен автогол за Челси !
Замислете се дали ,ако беше толкова добър Моуриньо ще го пусне токутака :!:
Има далеч по-качествени (МЛАДИ) плеймейкъри от Кака ,ако се търси алтернатива на Лампард . Но определено това изказване на майка му отново извади на дневен ред въпроса ще отиде ли Кака в Челси ...

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 10 май 2011 23:22

Може Кака да отиде в Тотнъм, Арсенал, Фулъм или Куинс Парк. А защо не Уест Хям или Лийдс. :lol: Като се замисля, той няма да струва повече от 20-25 милиона. Така, че е по стандартите на Тотнъм. Бразилеца обаче не е играч за Висша Лига. Виждаме, че в Примерата не играе много често заради контузии, а какво ли го чака в Англия. :|

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 10 май 2011 23:27

Няма логика семейството му да се мести в Лондон без самият Кака . Самото изказване едва ли не казва '' Трансфер '' .
Опции доста , но логиката сочи Челси ,ако определено Кака се насочи към Лондон .
Арсенал , Уест Хям и Тотнъм едва ли имат сумата да вземат Кака макар ,че няма да е 60 - милионен . Венгер едва ли ще обърне гръп на политиката си . За Уест Хям дори не се знае дали ще са във ВЛ или ЧШ . Тотнъм след като няма да се класира във ТОП 4 едва ли Кака ще го съблазнят . Другите отбори като Куинс Парк Рейнджърс и Фулъм няма въобще да ги споменавам .

Другата страна на нещата е ,че във този тим няма място за Кака . Освен ,ако не се готви бартер Лампард- Кака . Но пък от друга страна евентуалният готвен трансфер на Кака пак евентуално в Челси значи ли ,че Анчелоти ще остане :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 23:28

На мен ми се иска да вземем Хавиер Пасторе, като опция за оф. халф, ама ще стане трудно ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 10 май 2011 23:54

Порто: Очакваме Вияш-Боаш да остане при нас

Изображение

От Порто обявиха, че очакват наставника на тима Андре Вияш-Боаш да остане начело на "драконите" още много години занапред.Вияш-Боаш, който в момента е най-горещото име в треньорската професия, е гласен за заместник на Карло Анчелоти в Челси. Бившият помощник на Жозе Моуриньо пък намекна, че може и да премине в Западен Лондон. Президентът на Порто Пинто Да Коща обаче се обърна към треньора на тима с думите: "През хилядите пъти, когато бе попитан дали ще напуска в посока друг тим, той винаги отговаряше, че в момента е на мечтаната позиция. Ние искаме да те виждаме щастлив на тази позиция за още много години напред, така че ще ти дадем всичко необходимо този сезон да бъде едва първият от много успешни занапред". Порто спечели титлата на Португалия пет кръга пред края на сезона, а освен това ще играе финал в Лига Европа.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 май 2011 00:28

THE G.A.M.E написа:На мен ми се иска да вземем Хавиер Пасторе, като опция за оф. халф, ама ще стане трудно ...

Няма нужната физика за ВЛ.А и президента на Палермо е луд и като нищо ще му иска 60 млн.евро :shock: а реалната му цена е не повече от 20-25млн.евро.Не мисля,че ни трябва.Както и Кака не ни трябва едва ли вече ще се доближи дори,до онази форма от преди няколко години!

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 11 май 2011 01:48

Пътя на Кака към Челси е отворен

Изображение

Бразилската суперзвезда Кака е напът да напусне Реал посока Челси през лятото . След като самата майка на играча заяви ,че семейството ще се премести в Лондон започнаха спекулациите за бъдещето на играча. Предполага се ,че собственика на Челси ще плати 30млн за Кака през лятото .
Според някой медии Реал и Челси ще направят размяна на играчи .
Кака ще замине за Лондон докато Дидие Дрогба за Мадрид .

Кака избира жилище в Лондон, майка му го издаде
Трансферът в Челси май е уреден

Трансферът на Рикардо Кака в Челси може и да е уреден. Според някои интересни информации на Острова, бразилецът вече е натоварил майка си да избере жилището, което ще наеме в Лондон звездата.Тя се заела със задачата. Както често се случва обаче, някои недомислици могат да издадат големи неща. Жената публикувала в своя „Туитър“ профил, информацията, че се мести в английската столица от лятото, което означава автоматично, че и синът й идва с нея.Роман Абрамович пък иска Кака отдавна, което означава, че кариоката може и да заиграе все пак в Англия. Преди години той имаше мултимилионна оферта от Манчестър Сити, но тогава остана верен на Милан.Сега обаче няма какво да го спре, тъй като нито е моторът, нито е основен футболист в единадесеторката на Жозе Моуриньо в Реал.

Върни се в “Архив”