Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 22:46
edmon_dantes написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Илиян Илиев. Без изявени футболисти прави фурор за втора поредна година.
Какъв фурор прави?В момента са на 7 място им още 4 кръга може да паднат и по - надолу!Кое му е фурорското?Отпаднаха и за купата!Играха с Литекс , ЦСКА и Левски и нямат една победа над тези отбори!ДА май биха Литекс!Това им е!Е какво толкова фурорско са направили?Ако направим едно сравнение Берое какви футболисти има сравнение с Калиакра, монтана, Академик и тн, то е очевадно,че имат по-добри футболисти от тях и е най-нормалното нещо да ги бият и да са преди тях!
С вас сега ще играят, така че не бързай със заключенията. Като нищо може да ви трясне за пореден път
Защо казвам фурор ли? Всичките му добри футболисти от миналия сезон напуснаха отбора - Иво Иванов, Искрен Писаров, Дончо Атанасов, Георги Андонов... може да има и други. Някои дори прогнозираха, че отбора ще се бори да не изпадне. А какво се получи на практика? Нещо съвсем различно, нали? Биха Локо Пд, Славия, а вие в София бяхте близо до издънка и с някакъв невероятен късмет се отървахте от резила.
Илиян Илиев е треньора на сезона, това е.
Ама кой го казва това?Ти ли?Били Славия и Локо Пд!Голяма работа!Кои са в момента Славия и Локо Пд пък да те питам аз?Славия ги би цялата А група!Повече от смешно е да ми даваш славия за пример!Те Видима ги биха!Локото играят като домакини, даже вече и като домакини не правят силни мачове!Като гости не са толкова добри, така че за мене и тоя пример не важи!А ние вие, то и вие бяхте близо да се насерете в Стара Загора ама ги бихте!Няма близо далече!Или си бил или не си!После не ми говори за есентта , защото тогава ЦСКа беше всичко друго но не и отбор по футбол!Поне като даваш примери дай някакви смислени..не такива!Напуснаха ги, ами другите отбори в А група те не са продавали играчи може би?Само Берое продаваха?Колкото и да са ги напуснали имат по-добри играчи отколкото от 7 място на доло отборите и съм на 100% сигурен в това което казвам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !