Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

THE G.A.M.E

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 22:32

daredevil написа:Смешно твърдение.
Първо Юнайтед е много силен със сегашната си схема на игра, която започна след Април, а ти разбираш от футбол колкото баба ми, предвид любимия ти отбор се подразбира.
Второ Барцелона е по-слаба от последната си ШЛ защото изгради играта си около 1 играч, нещо като Юнайтед с Роналдо.
Трето отбор дето е заслужавал да разгроми Челси който трябваше с почти същите футболисти да отстрани въпросната Барцелона тогава със сигурност може да победи самите симуланти и фк Уефа, особенно на Уембли.

"Брат", смени спорта, съвсем сериозно те съветвам !

Този Юнайтед с тази схема е страшно предвидим отбор !
Арсенал го разкриха брутално ... и Юнайтед изглеждаха като начинаещи хлапета !
Какъв стил практикува "отбора ти" , знаеш ли ?

Чича дреме на ръба на засадата ... следва дълъг пас ( дали по земя, дали по въздух - без значение ) ... и ако се добере до топката - може и да вкара !
Т'ва е !

Що се отнася до Челси ....
Много комплекси бе момче, много !
Къде е финала Юнайтед - Барса, къде намеси Челси ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 10 май 2011 22:38

Манчестър Юнайтед разполага с 25-30 класни футболисти и мениджър,знаещ как да ги ротира и това е най-голямото ни богатство в момента и това ни държи всеки сезон в битките до края.
GGMU !

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:40

Барцелона също е предвидима със смешното си 4-6-0 с Меси вкарвач и сменяне на позцията с Педро и Вия беше по непредвидима с Етоо и Aнри който направиха разликата последния път. Няма кой да им реши мача освен Меси, кой Педро ли Педриньо педераса :mrgreen: , щом той се смята трябва и Валенсия Гигс и тн ? :lol: :lol:
А системата колкото е просто отбора има перфектните изпълнителни за нея и ако се екзекутира перфектно (а тя ще се) става почти непробиваема, а относно Чичарито той просто трябва както обикновено да си вкара първото положение в мача, а той ще го вкара, защото първото винаги го вкарва, понякога има проблеми с другите но тука и 1 да вкара той вероятно ще е достатъчно.

Няма нужда да пишеш пристрастни мнения повече, всички фенове (и на Челси) и на английските отбори говоря за обединение срещу съдийския отбор а ти още се афектиран от последните дни.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:40, променено общо 1 път.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 10 май 2011 22:40

Аз не знам кой е добър,слаб и т.н.Обаче Фъргюсън с тия посредствени играчи 3 години-2 финала и 1 полуфинал.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:41

theprideofplovdiv написа:Аз не знам кой е добър,слаб и т.н.Обаче Фъргюсън с тия посредствени играчи 3 години-2 финала и 1 полуфинал.

със тия посредствени играчи (след 3 седмици) за 4 години 2 титли 1 финал и четвърт финал (не беше полуфинал миналата година) ;)
А посредствените играчи само смешкарите ги виждат като отбора притежава най-добрата защита в света последните 5 години, най-добрия халфов играч последните 5 години (Гигс) , един от най-добрите нападатели Рууни и отделно Пипо Индзаги джуниър.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 май 2011 22:43

То пък щото той много разбира ... Ако Юнайтед не спечели нищо 3 години или ще се самоубие или ще смени отбора. Ясни са ми ''феновете'' им ... Видя се в периода, в който нямаха 3 години купа и отпадаха в групите на ШЛ, колко са им лоялни феновете. Само за титли говорят. Вие не сте фенове на Юнайтед, а на титлите и купите. Разбирайте го както искате. Единственият ви аргумент са титлите и само титлите. Според мен това, че сте фенове на Юнайтед се дължи на това, че сте смачкани от жиовта и веднъж искате и вие да сте от страната на силните. Е, деца мои, личи ви ! ;)

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:44

Frankie Lampard написа:То пък щото той много разбира ... Ако Юнайтед не спечели нищо 3 години или ще се самоубие или ще смени отбора. Ясни са ми ''феновете'' им ... Видя се в периода, в който нямаха 3 години купа и отпадаха в групите на ШЛ, колко са им лоялни феновете. Само за титли говорят. Вие не сте фенове на Юнайтед, а на титлите и купите. Разбирайте го както искате. Единственият ви аргумент са титлите и само титлите. Според мен това, че сте фенове на Юнайтед се дължи на това, че сте смачкани от жиовта и веднъж искате и вие да сте от страната на силните. Е, деца мои, личи ви ! ;)

Още един със сърдечни болки от предни уикенд.
Юнайтед дори през доминацията на Пуул е имал най-много фенове в Англия заради бебетата на Бъзби.
А от тогава само се увеличават, другото са глупости.
Предполагам фен съм само от 2 месеца щом миналата година беше без трофей и до Март игра като цяло слабо.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 10 май 2011 22:45

Frankie Lampard написа:То пък щото той много разбира ... Ако Юнайтед не спечели нищо 3 години или ще се самоубие или ще смени отбора. Ясни са ми ''феновете'' им ... Видя се в периода, в който нямаха 3 години купа и отпадаха в групите на ШЛ, колко са им лоялни феновете. Само за титли говорят. Вие не сте фенове на Юнайтед, а на титлите и купите. Разбирайте го както искате. Единственият ви аргумент са титлите и само титлите. Според мен това, че сте фенове на Юнайтед се дължи на това, че сте смачкани от жиовта и веднъж искате и вие да сте от страната на силните. Е, деца мои, личи ви ! ;)

злоба. :oops:
B.E.L.20.V.E

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:45

momchil написа:

злоба. :oops:

точно.
да обидиш най-многобройните фенове в света че само мислят за титли или над 500млн човека е комично, и тва от фен на изкуствен отбор без история.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 10 май 2011 22:45

Барса са шампиони то е ясно. Манчо с нищо не може да изненада испанците. Чудно ми е само едно нещо - дали САФ ще е ПОРЕДНИЯТ, който ще излезе с деф. схема с/у Барса ?
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)

Върни се в “Архив”