Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот naduvko » 10 май 2011 19:51

Абе ти четеш ли си глупостите които пишеш?
От кога 3 е повече от 6??? Казах ти да учиш математика.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 19:56

Откогато изпускаш шансовете на Требъл след махленски пропуск за полуфинал за купата....за втори път от 3 години.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 10 май 2011 20:04

daredevil написа:Откогато изпускаш шансовете на Требъл след махленски пропуск за полуфинал за купата....за втори път от 3 години.

Ама ти продължаваш да ги ръсиш? Сега какво, нова словесна диария ли ще последва?
Твоята икона Чичарито защо не реши полуфинала? :) Нали игра? Нали ги решаваше все важни?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 20:09

daredevil написа:говоря за бройки мачове решени, иначе слабаците са всички който са под топ 4 или аре топ 6 го сложете тая година.
Той няма психиката да решава такива мачове особенно ако му се случи да пропусне.
Е с изключение на 1 мач.

Не знам дали си чувал за един спортист - Бьорн Борг, та той в едно интервю казва, че не е важно да можеш да отиграеш трудните топки, важното е да отиграваш правилно лесните. Ще го перифразирам за теб - не е важно дали ще биеш в 2-3 конкретни мача, пък били те и "големи и важни", важното е да взимаш колкото се може повече от останалите, пък макар и маловажни и срещу "слабаци".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 20:15

Тънката разлика е Бьорн Борг го е казал за тениса а не за футбола и великите футболисти са такива заради великите голове а не че вкарват на Блекбърн 5 гола. Не съм казал че няма принос. Ван Бастен нямаше да е нищо повече от много добър нападател ако не беше оня гол, както доста такива подобни.
Някой хора никога няма да му простят глупостите в големите мачове както аз примерно 3-те пропуска на Тевез през 2008 в Москва.
Както и Бербатов той винаги ще си остане много добър футболист но никога велик, а нападателите в Юнайтед винаги е било задължително да са велики.
РВН е велик, Индазаги е велик, Дел Пиеро е велик, Чичарито ще стане велик.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 20:22

daredevil написа:Тънката разлика е Бьорн Борг го е казал за тениса а не за футбола и великите футболисти са такива заради великите голове а не че вкарват на Блекбърн 5 гола. Не съм казал че няма принос. Ван Бастен нямаше да е нищо повече от много добър нападател ако не беше оня гол, както доста такива подобни.
Някой хора никога няма да му простят глупостите в големите мачове както аз примерно 3-те пропуска на Тевез през 2008 в Москва.

На теб проблемът ти е там, че си избираш отделни моменти и си правиш генерални изводи. Мога да ти посоча пропуски на Рууни и Чичарито, които дори надхвърлят по абсурдност тези на Бербатов, само че ти не гледаш това при тях двамата, а само при Митко. Не знам на какво от горе виниш Бербатов, след като в първия си сезон в Манчестър направи най-много асистенции, освен това и беше играчът с най-много навъртяни километри средно на мач. Тези неща как ги вписваш в теорията, че не е достатъчно полезен или че е мързелив? Всъщност сигурен съм, че ще намериш начин да извъртиш нещата така, както и изнася. Но това няма значение, защото онзи, чието мнение наистина тежи вижда нещата доста по-различно от теб.
[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 20:30

Виня го че не е характер и не решава големи мачове, напротив с поведението си на терена демонтрира слабохарактерност която е присъща на някой определени лондонски отбори а на не на най-големия отбор в историята на английския футбол.
Иначе е много добър футболист и САФ ще се възпозлва максимално от качествата му когато е нужно, но когато е нужно да направиш задната ножица срещу Сити в 80-тата минута и да реши титлата или да дойде от скамейката и да вкара когато отбора играе слабо срещу УБА примерно....съжалявам.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 20:45

Абе стига с тия големи мачове бре! Какво ще стане ако Манчестър сега паднат 2 пъти в незначителни мачове, а са взели "големия" мач с Челси? Кой ще си спомни за тоя мач и за Чичарито? Не се излагай, няма "малки" мачове, всеки е важен! Ако не беше "безхарактерният" Бербатов на няколко пъти да извади отбора в такива мачове сега Манчестър щеше да се бори с Арсенал за 3 място!
Освен това е безумно да сравняваш Бербатов с Чичарито просто защото Бербатов има много повече функции и задачи в един мач. Виждал ли си някога мексиканеца в защита, в средата на терена да овладява топката, да я пази и да раздава пасове? Ще го видиш, ама друг път! Бербатов прави всичко това, освен играта и в нападение. Въобще Митко дава такава широчина в избора на тактика, каквато Чичарито никога няма да може да даде. Чичарито е взет да бъде гюме и да вкарва, и наистина се справя добре с това, но за целта трябва да има някой, който да създава положения!
[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 20:52

Нещо което Бербатов не е праивл от година защото играе център нападател (там където играеше Рууни миналата година) и затова пряката му смяна е Чичарито.
Аз нямам проблем с Бербатов или бербафеновете (въпреки че ме дразнят но като цяло нямам проблем), имам проблем като се подлага на съмнение Господ и се плюят (или се намалявам) заслугите на други играчи само защото Бербатов не е терена.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 20:57

Чичарито е смяна на Бербатов не за друго, а защото Рууни е местния любимец и няма никакъв шанс дори Сър Алекс да върти него с мексиканеца, вместо Митко. Сам видя, че Рууни за повече от 1 година имаше точно 1 гол, нищо не играеше, но въпреки това беше на терена нонстоп, а сменяваха други.
[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”