Треньор на сезона, според нас феновете!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Треньор на сезона, според феновете!
Радоканов естествено! Смятам, че го доказа с добрите резултати, които тобора постигна. 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- POPCORN
- Контакти:
Dobri написа:Доста съм объркан.
1. Лаптопа ако спаси Пирин заслужава титлата.
2. Ако Генов класира Черно Море за Европа също ще заслужи.
3. И. Илиев прави чудеса с разпродаден отбор (но има регрес по отношение на резултатите).
4. Радуканов вдигна ЦСКА (обаче евентуална купа и трето място не са голям прогрес за отбора).
Гласувах за Генов, но само ако вземе четвъртото място.
Кое, не е прогрес?Бяхме на 10-12 място, сега сме си осигурили 3-тото място в А група!Бихме Левски на Герена това става за втори път!От тогава отбора играе доста добре и не на последно място играем финал за купата на България!Последните 3 години ЦСКа не са взимали никакъв трофей, това ко не е прогрес незнам!За мене е голям прогрес при положение,че ако беше дошъл някой дргу чужденец сега можеше да сме нещо като Черноморец!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- ultralevski
- Контакти:
Георги Иванов- Гонзо. Цар на българи и ромеи.
Само феновете са важни!
- Middlesbrough
- Контакти:
TheApostleOfFreedom написа:Радуканов за полусезона, Ясен за есента, Илиян е върхът, а Лаптопа незаслужено не присъства.
+1
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
POPCORN написа:Dobri написа:Доста съм объркан.
3. И. Илиев прави чудеса с разпродаден отбор (но има регрес по отношение на резултатите).
4. Радуканов вдигна ЦСКА (обаче евентуална купа и трето място не са голям прогрес за отбора).
Кое, не е прогрес?Бяхме на 10-12 място, сега сме си осигурили 3-тото място в А група!Бихме Левски на Герена това става за втори път!От тогава отбора играе доста добре и не на последно място играем финал за купата на България!Последните 3 години ЦСКа не са взимали никакъв трофей, това ко не е прогрес незнам!За мене е голям прогрес при положение,че ако беше дошъл някой дргу чужденец сега можеше да сме нещо като Черноморец!
Миналия сезон бяхте втори.
Имате отбор за тройката, така че не е голям успех третото място.
Това, че съм го посочил в поста си е комплимент за работата му. Просто резултата спрямо играчите е малък.
По тази причина не съм посочил Пенев. Той просто повтори резултата на предшественика си.
- POPCORN
- Контакти:
Много ми е интересно как постоянно храните Ясен и казвате,че не е за Левски и тн и че не е никакъв треньор нали.. и как постоянно обърква и смени и тактика и постройка, а вие сега гласувате за него!Доста очудващо!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- BLUE CHAMPIONS
Радуканов промени отбора си, тук той е безпорен лидер! Безпорни аутсайдери са Петров и Пенев
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Факт е, че 3тото място не е успех за ЦСКА, но като се има в напредвид в какво състояние Радуканов пое отбора...
YA GUNNERS YA
- POPCORN
- Контакти:
Dobri написа:POPCORN написа:Dobri написа:Доста съм объркан.
Миналия сезон бяхте втори.
Имате отбор за тройката, така че не е голям успех третото място.
Това, че съм го посочил в поста си е комплимент за работата му. Просто резултата спрямо играчите е малък.
По тази причина не съм посочил Пенев. Той просто повтори резултата на предшественика си.
Миналия сезон водихме до последните 2 кръга на есеният полусезон,ако не се лъжа!Нормално е да завършиме втори!Докато тоя бяхме 10 по едно време и не се виждаше светлина в тунела!Имаме!То и есентта имахме отбор за 3-ката поне , ама бяхме на 10 място!Не е важно какъв отбор имаш и за кое място , а как ще направиш така че този отбор да играе добър футбол и да е в челните места!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
POPCORN написа:TheApostleOfFreedom написа:Не мисля, че Радуканов трябва да е първи за сезона. Гласувам за Лаптопа.
защото е от ЦСКА!А ти ми слагаш Ясен за есеният![]()
Той Ясен надали някога е взимал решение в Левски!
Не, не защото е от ЦСКА, а защото е треньор от полусезон и малко. Смятам, че съм доказъл, че съм личност, която не изкривява истината заради клубни пристрастия. А ако е малко, това което казах, то Пенев е на първа позиция, щото направи Литекс шампион.
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Върни се в “Футбол - България”