Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гара Дембеле написа:Сър Гарра Дембеле отново показа класаДогодина ще му се радваме в Премиършип
Middlesbrough написа:за мен няма значение за колко пари ще бъде продаден Гарата ,защото те просто ще влезнат в джоба на Мустака а няма да бъдат вложени за селекция и.т.н , важното е да иде да играе в добър отбор и да покаже класа ! ние ще си го следим и ще му се радваме : ) !
Middlesbrough написа:за мен няма значение за колко пари ще бъде продаден Гарата ,защото те просто ще влезнат в джоба на Мустака а няма да бъдат вложени за селекция и.т.н , важното е да иде да играе в добър отбор и да покаже класа ! ние ще си го следим и ще му се радваме : ) !
NIKSANA написа:Middlesbrough написа:за мен няма значение за колко пари ще бъде продаден Гарата ,защото те просто ще влезнат в джоба на Мустака а няма да бъдат вложени за селекция и.т.н , важното е да иде да играе в добър отбор и да покаже класа ! ние ще си го следим и ще му се радваме : ) !
Защо пък да ми пука къде ще играе след като напусне Левски??![]()
Той даже не е българин, че да ми пука поне малко! Само парите, които ще приберем от него са важни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост