Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот Batkoto » 10 май 2011 18:10

същия който създаде и сателитната система Беласица,Рилски Спортист,Родопа,Спартак Плевен,Велбъжд Кюстендил и още знайни и незнайни ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2011 18:11

THE G.A.M.E написа:
Batkoto написа:Гришата купувал мачове,само че много му е къса паметта и забрави кой измисли "Организацията" в българския футбол :idea:

Я ни осветли ... Кой я е измислил ? ... :roll:

Измислиха я онези, които създадоха любимото му отборче, за да направят така, че то да спечели 25 титли за 40 години.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 май 2011 18:30

да,да Милко Балев :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 18:34

Batkoto написа:Наско без парите на Чорни е като пепелянка без отрова приятел,така че едва ли успеваемостта му би била същата в настоящата ситуация в която Ганьо едва връзва двата края,той и за това сега се пени че Гришата купувал мачове,само че много му е къса паметта и забрави кой измисли "Организацията" в българския футбол :idea:

Прав си без пари със 100% сигурност и на Сираков би му било трудно,да има тази успеваемост

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 май 2011 18:43

blue avalanche написа:
B__A__N__DA__TA написа:Какво още има за коментиране ?? мача свърши,Левски продължава да е на второ место,въпреки успеха в мача, Литекс е почти сигурен шампион (за да не се разбиват сините илюзии),въпреки загубата...Мислете ,какво ще става на есен.Гара навън,Дарко навън,Кривия в пенсия,Йовов кмет,Минев в затвора :lol: ,Иво Иванов с чартър обратно в Берое,Гаджев навън,за чужденците да не говорим...а Гонзо е сам войн :lol: Лека вечер

"Бълнуванията на един чорбар"-Оноре дьо Балзак.

Разбира се,че трябваше да ме репликираш, но си сложи ръката на сърцето и кажи честно..Това те притеснява адски много.Ако погледнеш и повиканите в националния отбор (а ти много добре ги знаеш) ще кажеш,че Матеус е "чорбар", но ще продължиш да се притесняваш за предстоящата есен и когато ходиш на стадиона със свито от страх сърце,се сещай какво си ме репликирал,защото истината препуска стремглаво към любимият ти отбор,а ти не искаш да я приемеш ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

daniel875
Контакти:

Изказванията на Димо Момиров и Стефан Орманджиев

Мнениеот daniel875 » 10 май 2011 19:21

Не знам какво мислят повечето хора, гледали двубоят между Левски и Литекс, но изказванията на посочените от мен личности в заглавието показват посоката на вятъра на съдийството у нас. Човек трябва да слуша какво казват и Димо Момиров, и Стефан Орманджиев, защото те имат право на мнение, но според мен твърдението им чиста проба заяждане.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Изказванията на Димо Момиров и Стефан Орманджиев

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 19:29

Искаш да кажеш, че се заяждат, а преценката им е напълно грешна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 май 2011 19:40

vaskonti написа:Искаш да кажеш, че се заяждат, а преценката им е напълно грешна?

Преценка тук няма. Има абсолютно субективни мнения, причините за които са обществена тайна.

Защо Момиров и Орманджиев не правиха тези изказвания след мача за купата в Ловеч?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 19:47

B__A__N__DA__TA написа:
blue avalanche написа:
B__A__N__DA__TA написа:Какво още има за коментиране ?? мача свърши,Левски продължава да е на второ место,въпреки успеха в мача, Литекс е почти сигурен шампион (за да не се разбиват сините илюзии),въпреки загубата...Мислете ,какво ще става на есен.Гара навън,Дарко навън,Кривия в пенсия,Йовов кмет,Минев в затвора :lol: ,Иво Иванов с чартър обратно в Берое,Гаджев навън,за чужденците да не говорим...а Гонзо е сам войн :lol: Лека вечер

"Бълнуванията на един чорбар"-Оноре дьо Балзак.

Разбира се,че трябваше да ме репликираш, но си сложи ръката на сърцето и кажи честно..Това те притеснява адски много.Ако погледнеш и повиканите в националния отбор (а ти много добре ги знаеш) ще кажеш,че Матеус е "чорбар", но ще продължиш да се притесняваш за предстоящата есен и когато ходиш на стадиона със свито от страх сърце,се сещай какво си ме репликирал,защото истината препуска стремглаво към любимият ти отбор,а ти не искаш да я приемеш ;)

Кое по-точно ме "притеснява"?Че Йовов и Кривия ще напуснат?Ти добре ли си?Аз много преди тебе апелирам за това!Цитирай поне един,ама ПОНЕ ЕДИН мой пост,в който да съм писал,че тези двамата са безценни за отбора!Това,че Гара ще напусне не е новина,така,че не можеш да го патентоваш!А,може би,"новината",че Минев ще влиза в затвора ме е притеснила?
Изобщо не ми пука кого ще вика Матеус в националния!Ако не извика никой от Левски-ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!По концентрирани ще са в играта си ЗА Левски!
Такива "мрачни" прогнози като твоята,колко сме ги чували...И ей ни тука!Пак преди вас в класирането!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2011 20:16

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Искаш да кажеш, че се заяждат, а преценката им е напълно грешна?

Преценка тук няма. Има абсолютно субективни мнения, причините за които са обществена тайна.

Защо Момиров и Орманджиев не правиха тези изказвания след мача за купата в Ловеч?

На мача за купата да не би да имаше такива спорни ситуации? Е, както обикновенно много от вас все още смятат, че играта с лакти е позволена, но трябва да ти кажа, че всъщност не е.
А за мача оня ден те просто изброяват спорните ситуации - дърпане на Дока и отменен чист гол на Левски! Какво субективно има в това да кажеш очевидното?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”