Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот noo » 10 май 2011 14:50

milen.hristov написа:
noo написа:milen.hristov, само със Сираков и Стоилов второто място става автоматично първо. :)

Еми опитвам се да се сетя,при Сираков две години на сухо,но нещо не се сещам.

А аз си спомням, че след като изостанахме 16 точки,след това отпаднахме безславно още първия мач от Тампере. В края на ерата Сираков, Левски нямаше отбор. Не ми е приятно да си го спомням, ама това са фактите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 15:38

noo написа:В края на ерата Сираков, Левски нямаше отбор. Не ми е приятно да си го спомням, ама това са фактите.

Което си е факт си е факт !

Нямаше отбор, защото "адвоката" и Насо се сдърпаха ...
Това директно влияеше на Мъри и отбора.
Няма и как да е иначе ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 16:56

noo написа:
milen.hristov написа:
noo написа:milen.hristov, само със Сираков и Стоилов второто място става автоматично първо. :)

Еми опитвам се да се сетя,при Сираков две години на сухо,но нещо не се сещам.

А аз си спомням, че след като изостанахме 16 точки,след това отпаднахме безславно още първия мач от Тампере. В края на ерата Сираков, Левски нямаше отбор. Не ми е приятно да си го спомням, ама това са фактите.

Или се градеше нов,Зе Соареш,Жоазиньо,същият този отбор на следващата година беше шампион.Колкото до трансверите и аз не бих се съгласил Заберски да ми прави селекцията а от мен да се искат резултати с каквото ми домъкне кумеца.
п.п.Първо отпаднах ме от Тмпере след тов изостанахме на 16 точки.Миналата година бяхме на 12 точки и то 3 с триста зора,това по-голям успех ли е

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 10 май 2011 17:10

Трансферен лист:
Борат Мустаков - преминава на работа в ТВ шоу;
Гонзо Иванов - перспективен треньор за неградски отбор със запитвания от "А" окръжна;
Яшар Петров - отдава се на строителството

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 май 2011 17:27

milen.hristov написа:Или се градеше нов,Зе Соареш,Жоазиньо,същият този отбор на следващата година беше шампион.Колкото до трансверите и аз не бих се съгласил Заберски да ми прави селекцията а от мен да се искат резултати с каквото ми домъкне кумеца.
п.п.Първо отпаднах ме от Тмпере след тов изостанахме на 16 точки.Миналата година бяхме на 12 точки и то 3 с триста зора,това по-голям успех ли е

Като си започнал с трансферите на "Ловеца на елени", защо не продължиш със Саша Зимунич, Нешко Милованович, Георги Бачев /няколко пъти/, Рожерио Гаучо, Леонидас Ферейра, Брент Рахим, Марсело Вава, Уилям Роча... Всичките са привличани по негово време, някои от тях за солидни суми според информации от пресата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 17:44

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:Или се градеше нов,Зе Соареш,Жоазиньо,същият този отбор на следващата година беше шампион.Колкото до трансверите и аз не бих се съгласил Заберски да ми прави селекцията а от мен да се искат резултати с каквото ми домъкне кумеца.

Като си започнал с трансферите на "Ловеца на елени", защо не продължиш със Саша Зимунич, Нешко Милованович, Георги Бачев /няколко пъти/, Рожерио Гаучо, Леонидас Ферейра, Брент Рахим, Марсело Вава, Уилям Роча... Всичките са привличани по негово време, някои от тях за солидни суми според информации от пресата.

Не бива да се пропускат и "гръмовните трансферни бомби" Алексей Якименко,Г.Борисов,Ал.Дионисиев,Й.Маринов,
Харковченко,Ю.Петков,В.Вачев,Г.Георгиев,Кайнов,Бърканичков,Бибишков,Ковал,Й.Терзиев,Савич,Батиста,Ференци,Шунейко,
Дж.Кристофър,Мендоса,С.Ибраимов,Д.Бачков...
Всички от "попадение" нагоре!Дрийм тийм!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 май 2011 17:47

Всички много добре знаем,че за Раев нямаха значение спортно-техническите качества на футболистите които отиват в Левски,той си "организираше" нещата по друг начин .. ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 17:55

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:Или се градеше нов,Зе Соареш,Жоазиньо,същият този отбор на следващата година беше шампион.Колкото до трансферите и аз не бих се съгласил Заберски да ми прави селекцията а от мен да се искат резултати с каквото ми домъкне кумеца.

Провери къде беше продаден Рахим и на каква цена,ако Бачев е слаб играч то сериозно трябва да си прегледаш разбиранията за футбола,Милованович също не беше толкова слаб играч,за останалите ок.
Не съм говорил за трансфери в цитата ми от горе,а за това че се градеше отбора.Не четете произволно и внимателно

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 10 май 2011 18:13

blue avalanche защо цитираш другия си акаунт DrAvalanche :lol: :lol: Може би, да усилиш спора си с milen.hristov :lol:

Иначе съм съгласен и с двама ви за някой неща 8-)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 18:16

blue avalanche написа:Не бива да се пропускат и "гръмовните трансферни бомби" Алексей Якименко,Г.Борисов,Ал.Дионисиев,Й.Маринов,
Харковченко,Ю.Петков,В.Вачев,Г.Георгиев,Кайнов,Бърканичков,Бибишков,Ковал,Й.Терзиев,Савич,Батиста,Ференци,Шунейко,
Дж.Кристофър,Мендоса,С.Ибраимов,Д.Бачков...
Всички от "попадение" нагоре!Дрийм тийм!!!

Ммм всъщност, според мен някои от тези се представиха добре и не бяха никак лоши футболисти. :)

Тоя Харковченко ми правеше добро впечатление ... не се сещам обаче, защо беше изспуснат.
Беше си добър бранител ..
Вачев също ми се нравеше ... строен, великолепна игра с глава, добро иснасяне имаше на топката.
Д. Бачков е един от добрите десни бекове на Левски в последните 20-на години ...
Вярно, че пропусна дузпа в оня луд мач с Щурм Грац, ама , кой не е изспускал ?
А мъничкият Мендоса .... Е, как да не го обича човек, като се сети какъв гол С ГЛАВА вкара на ония червените насред "Армията" ... :lol:
Тоя ми е един от любимите ми чужденци играли при нас ! ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”