L_Messi написа:blue avalanche написа:L_Messi написа:Както казах и в техния форум, очаквам с Локото да направим шоу с голове, тъй като и двата отбора имат добро нападение и слаба защита

Слаба,слаба...колко да е слаба?Само 3 отбора са с по-добра защита от Левски и Локо Пд.
Ако гледаме статистиката - ок, не съм прав, но от това, което показват като игра, мисля, че имам право да очаквам голов мач

За голов мач да, но не напук на слабата защита, а заради силното нападение. Специално нашия отбор има страхотна защита и само тя е на ниво този сезон, като изключим недоразумението Самир, но искаме или не - той е в Локомотив, наш играч е и трябва да го подкрепяме, въпреки, че е може би най - посредствения футболист, който е обличал свещеното черно-бяло райе. Имаме много добра двойка централни защитници - Кавдански и Юнес Бенжелюн. Предпочитам да играе Пламен Крачунов пред Бенджито, защото не му отстъпва по нищо, даже напротив, а и 20 годишен. Вие сами го видяхте какъв мач направи на "Герена", но специално този мач ще играе Бенджито заради силния му мач срещу Гара Дембеле. Вие също имате много качествени защитници. Имате един юноша, мисля че играе десен бек, но не се сещам името му. За централни си имате Иво Иванов, Данчо Милиев, както и Грийн може да играе там. Като цяло обаче нападенията са унищожителни. От едната страна стоят Де Карвалъо, Здравко Лазаров, Сержинъо и Раймонди, а от друга стоят Дембеле, Тасевски, Младенов и Йовов(ако играе). Така, че мачът ще е оспорван а по трибуните ще ври и кипи. Прогноза: 3-2 за ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ и препълнената "Лаута" в екстаз! Успех на Левски от следващия кръг и дано отсега нататък винаги да постигат своите цели.