Декларациите на Левски и Литекс

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Декларациите на Левски и Литекс

Мнениеот ultralevski » 10 май 2011 13:01

И срещу ловеч имаше знаме със свастика и пак няма да ни накажат! БФС Е СИНьО!!11!!!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: До уважаемите журналисти Т.Русев и В.Грънчаров

Мнениеот greenpeak » 10 май 2011 13:12

greenpeak написа:
greenpeak написа:"Уважаеми господа"???

Аз, никога не бих се обърнал към тези индивиди с- уважаеми господа.

Русев, Грънчаров и Александров добавям аз, са синоними за посредствена спортна журналистика. Това са хора с изключително нисък морал.

Не си заскужава да бъдат коментирани подобни люде просто :mrgreen: .

Аз го казах: ЧАЛГА ЖУРНАЛИСТИКА в действие е това.
Когато срещу някой от горепосочените, в студиото на "Гонг", застане поредния син или червен функционер, такова лизане на задници пада, че чак радиото ми почервенява от срам.
Уродливост журналистическа, доведена до хронично състояние с течение на годините. Това е диагнозата за тях.
Но на тях не им пука нямат срам, невероятно безочие и наглост.

NIKSANA написа:
greenpeak написа:чалга журналя

Какво значи това???? :oops: :shock: :roll:

:oops: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 май 2011 13:15

greenpeak написа:
greenpeak написа:
greenpeak написа:"Уважаеми господа"???

Аз, никога не бих се обърнал към тези индивиди с- уважаеми господа.

Русев, Грънчаров и Александров добавям аз, са синоними за посредствена спортна журналистика. Това са хора с изключително нисък морал.

Не си заскужава да бъдат коментирани подобни люде просто :mrgreen: .

Аз го казах: ЧАЛГА ЖУРНАЛИСТИКА в действие е това.
Когато срещу някой от горепосочените, в студиото на "Гонг", застане поредния син или червен функционер, такова лизане на задници пада, че чак радиото ми почервенява от срам.
Уродливост журналистическа, доведена до хронично състояние с течение на годините. Това е диагнозата за тях.
Но на тях не им пука нямат срам, невероятно безочие и наглост.

NIKSANA написа:
greenpeak написа:чалга журналя

Какво значи това???? :oops: :shock: :roll:

:oops: :mrgreen: :mrgreen:

и все пак няма нищо общо чалгата с лизането на задници... явно просто ненавиждаш чалгата и с това се опитваш да кажеш, че те са (ако правилно съм разбрал твоето определение) "лицемерни гъзолизци" . Аз лично не мисля точно така, но и не приемам определние включващо чалгата!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2011 13:23

Hrabar написа:
Не, не виждам нищо нагло! Винаги когато публиката на ЦСКА сгафи, клубът го отнася! Винаги! Не така стоят нещата в случая с публиката на "Левски". В най-често срещаният случай, дежурният делегат не е видял нищо.

Сгафи? На прекратяване на мач и опит за убийство гаф ли викаш? Сравняваме знаме и псуване на противник през стъклена преграда с нахлуване на терена и опит за убийство ли? Я бягай при розовите да им развиваш такива теории. Те ще те подкрепят...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 май 2011 13:39

Радвам се че доста от участниците във форума са разбрали идеята на темата .Когато излезе тази декларация на Сектор Б ,аз я публикувах в сайта и исках да чуя мнението Ви защото бях отвратен от този текст.Темата набързо бе заключена,аз изгонен от сайта и въпросът приключен.В интерес на истината след това модератор ми се извини че е разбрал погрешно коментарът и ми върна правата,но както се казва след дъжд качулка.Жалкото е че някои коментират без да са я прочели,а аз съм оставил линк и няма проблем да се прочете.За тези които мислят че гледам само негативите на Левски ще кажа че още преди месец нарекох олигофрени,тези които поругаха лобното място на Аспарухов и Котков и призовах съответните органи да ги открият и осъдят.Желая когато има нередни неща независимо дали са на стадиона на Левски,ЦСКА,Литекс и т.н. журналистите и длъжностни лица да ги описват и отразяват обективно.Да не се толерира и прикрива простотията,агресията независимо от коя страна идва,само защото си по някакъв начин обвързан с даден клуб.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 10 май 2011 13:49

Декларацията е много точна, така че млъкни вече.
Само феновете са важни!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 май 2011 14:52

bigbonusprize написа:
Hrabar написа:

Сгафи? На прекратяване на мач и опит за убийство гаф ли викаш? Сравняваме знаме и псуване на противник през стъклена преграда с нахлуване на терена и опит за убийство ли? Я бягай при розовите да им развиваш такива теории. Те ще те подкрепят...

На кой стадион в Европа си видял между секторите стъклени прегради,щото нямам спомен.Защо ли само на Герена са сложени,сигурно за красота.А колкото до прекратяване на мач сигурно имаш предвид Мездра.Да си видял на някой мач публиката на гостуващия отбор да е пусната да стой зад вратата,като на селски мач.И край стадиона да им се продава бира.Защо бе допуснато това от длъжностните лица и организаторите.Защо негативите обраха ФК ЦСКА ,а домакините минаха метър.Защо една седмица след станалото в Мездра БФС тихомълком смени Правилника и вече решиха че домакините ще са виновни за безредици по време на мач.Защо след безредиците на 26.02. на мача Левски-ЦСКА ,въпреки промените в Правилника,пак ФК ЦСКА беше наказан,а организаторите и домакините пожалени.Мога още доста въпроси да ти задам,но едва ли си струва.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 17:37

ultralevski написа:Декларацията е много точна, така че млъкни вече.

Тази на Левски ли в която както обикновено АНОНИМЕН пише призова за побой над майки с деца,бременни жени,възрастни хора,инвалиди и т.н,Ако ти харесва това,ще те посаветвам да прочетеш коментарите на Петър Димитров(може би го познаваш),докато беше официален говорител националният фенклуб на Левски тогава.Виж как пише образованият и умен човек и анонимният пубер(ако не е такъв жалко за него,щом е по-голям и има такава мисъл)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”