Дриимтиима на Мъри беше сплав от опитни чужденци ,които са играли в Евротурнирите,опитни българи и юноши ,с които се работеше много,които покрай останалите опитни играчи натрупваха самочувствие.
Сега е наложителен такъв план. Имаме добри чужденци с опит в евротурнирите ,трябват ни 1-2 опитни българи на около 30 години и налагането на юношите.
Иван Цветков какво като е на 31 и за Боримиров Гочето се притесняваше дали е твърде стар на неговите планове ,но се оказа лидера на отбора,който вдъхна самочувствие на отбора и дори в Купата на УЕФА игра доста добре (всичко е въпрос на физическа подготовка).Същия ще бъде и Цветков.
Левски се нуждае от Цветков има още какво да дава на футбола .
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
blue avalanche написа:BLUE CHAMPIONS написа:Как така набързо преценяваме, че е некадърник?!, а сега в събота Минев като е наказан кой пускаме на негово място? Йовов ли?!,айде стига глупостине може всеки сезон да се прави селекция с по 5-6 нови човека, които да бъдат гръбнака на отбора. Сърбина трябва да остане! Задължително!
"...сега в събота Минев като е наказан кой пускаме на негово място?"
Как кой-Грийн.
Защо направо не дадат почивка на Пламен Илиев и не пуснат Грийн вратар ? Той само там не е играл.Защо го взеха този Видович ? За украса ?
Re: Иван Цветков в Левски ?
Да ми сравняваш Иван Цветков с Райън Гигс е меко казано смешноdevildriver написа:terata написа:Дам, супер ще бъде да го вземем. После и Телкийски и Топчо, и доживотни договори за Йовов и Александров. Пак ли искате "клуб на пенсионера" в Левски?
Райън Гигс е егати и пенсионера,води Юнайтед към рекордна 19-та титла.

- blue avalanche
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Мариян ти харесал вчера, сега гледаш ли Тевия?, че и гол вкара току що на Черноморецтова момче е класи над Мариянчо, ама и него се почудиха къде да го разкарат вместо да го налагат титуляр
Ще си го върнем през лятото.
Мариян е в отбора реално от 2005 и само един полусезон беше в Беласица,не съм му адвокат но явно има нещо в него,защото е в отбора при всички треньори.За Тевия съм съгласен харесва ми повече от Балтанов.За Цветков съм раздвоен той беше по Холандия навремето и играеше в успех,но ако искаме да правим нещо с Киров,Чаворски,Горанов,Коен и др.не ни трябва.Просто ако Йовов и Кривия решат да останат още един сезон стават много пенсионери.Сравнения с Гигс не са нормални не се излагайте.
“Левски” ще празнува 100-годишен юбилей през 2011 година. Това заяви босът на “сините” Тодор Батков. Адвокатът показа оценителен протокол за основаване на спортен клуб “Левски” на 10 май 1911 година. Както е известно, за рождена дата на клуба се смята 1914 година.
“Доказателствата се съхраняват в държавния архив. Това е отразено и в енциклопедиите на “Левски”, но е останало на заден план. Обяснението е много просто, за тези неща се е заговорило някъде 50-те и 60-те години и не е било удобно отборът на народа да бъде най-стар. Моята съпруга посети държавния архив, след което един от моите сътрудници се сдоби с това копие. Учредителен протокол за основаване на спортен клуб “Левски” от 10.05.1911 година. Живущите в квартала на 7-а Софийска мъжка гимназия се събраха в двора на улиците “Цар Асен” и “Узунджовска” и решихме да основем спортен клуб. За председател бе избран Владимир Григориев.
Този печат от 1911 година фигурира на повторния протокол, на сбирката от 1914 година, фигурира на първия устав на “Левски”, както и на документи на първата съдебна регистрация. Нямам самочувствието да пиша история. Нека да приемем, че поставям начало на една дискусия, кога всъщност е основан “Левски”. Нека се изкажат архивисти, специалисти, професори и т.н. Ние обаче на 10 май 2011 ще отбележим 100-годишния юбилей”, заяви Тодор Батков./БЛИЦ
Хайде честит юбилей,къде ще са днес тържествата?
“Доказателствата се съхраняват в държавния архив. Това е отразено и в енциклопедиите на “Левски”, но е останало на заден план. Обяснението е много просто, за тези неща се е заговорило някъде 50-те и 60-те години и не е било удобно отборът на народа да бъде най-стар. Моята съпруга посети държавния архив, след което един от моите сътрудници се сдоби с това копие. Учредителен протокол за основаване на спортен клуб “Левски” от 10.05.1911 година. Живущите в квартала на 7-а Софийска мъжка гимназия се събраха в двора на улиците “Цар Асен” и “Узунджовска” и решихме да основем спортен клуб. За председател бе избран Владимир Григориев.
Този печат от 1911 година фигурира на повторния протокол, на сбирката от 1914 година, фигурира на първия устав на “Левски”, както и на документи на първата съдебна регистрация. Нямам самочувствието да пиша история. Нека да приемем, че поставям начало на една дискусия, кога всъщност е основан “Левски”. Нека се изкажат архивисти, специалисти, професори и т.н. Ние обаче на 10 май 2011 ще отбележим 100-годишния юбилей”, заяви Тодор Батков./БЛИЦ

- milen.hristov
- Контакти:
Вярно честит 100 годишен юбилей на всички фенове на ръководството на Левски (по известен в момента като ФК Батков 1911) ,и определящите се като ултраси в сектор Б.Останалите ще го празнуваме след 3 години в края на месеца
-
BLUE CHAMPIONS написа:Мариян ти харесал вчера, сега гледаш ли Тевия?, че и гол вкара току що на Черноморецтова момче е класи над Мариянчо, ама и него се почудиха къде да го разкарат вместо да го налагат титуляр
Мда ...
Тевия го объркаха страшно !
Играч с техника и поглед, страшно повратлив !
Обаче го налагаха като разбивач ! ...

Шок и ужас ...
Та той няма физика за това !
А и явно - качества ...
Момчето си е офанзивен халф отвсякъде !!!
Само незнам, как стоят нещата с него ...
Дали е продаден, или просто преотстъпен ...
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:BLUE CHAMPIONS написа:Мариян ти харесал вчера, сега гледаш ли Тевия?, че и гол вкара току що на Черноморецтова момче е класи над Мариянчо, ама и него се почудиха къде да го разкарат вместо да го налагат титуляр
Мда ...
Тевия го объркаха страшно !
Играч с техника и поглед, страшно повратлив !
Обаче го налагаха като разбивач ! ...![]()
Шок и ужас ...
Та той няма физика за това !
А и явно - качества ...
Момчето си е офанзивен халф отвсякъде !!!
Само незнам, как стоят нещата с него ...
Дали е продаден, или просто преотстъпен ...
Преотстъпен.Задължително трябва да го върнем!
Абе там има и един Шмедин,ама така и не съм го видял в игра.Кво става?
-
blue avalanche написа:Преотстъпен.Задължително трябва да го върнем!
Абе там има и един Шмедин,ама така и не съм го видял в игра.Кво става?
Значи Тевия със сигурност ще го върнат .... ама кой знае, дали няма да го зафитирят на някъде ... отново !?
Иначе тоя Шмедин май си беше наше момче ...

Но щом не се вижда из терените, значи Тони Здравков нещо не го кефи ...
Аз пак да си кажа, че повечето юноши ( разбира се - не всичките ... то и няма как да са всичките ... ) ... трябва да си остават в Левски !
Стига сме вземали някви измислени герои от други български отбори !
Нашите младоци не са по лоши от Бакалов, Миленовци Христовци и тем подобни ...