Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот morqche » 09 май 2011 02:00

LOKO_SF_FOREVER33 написа:черно море са свикнали да играят на картофената си нива ,така че добрия терен на националния надали ще им помогне.3:1 ;)

Eй джингиби, като играхте в Надежа нивата ви беше в пъти по-зле от моментното състояние на ТИЧА колегата каза, като гости играем по-добре :))))) а особенно със вас играем повече от успешно в София така, че недей си вирвай носа много :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 май 2011 10:04

ShooterMan написа:НО трябва да бием този измислен отбор Локо Сф!Това е най-слабия от всички претенденти,не само слаб,а и БЕЗПЕРСПЕКТИВЕН отбор.Всички имаме по някой младок,играчи с бъдеще,ние,Берое,Локо Пд дори там Крачунов,Абушев,пускат някой друг млад....а Локо Сф?Само пенсионери свършили за футбола,анонимни негри-това им е сплавта...

Хммм...

Светослав Дяков - 26
Милен Лахчев - 24
Румен Горанов - 26
Ивайло Димитров - 23
Искрен Писаров - 25
Боян Пейков - 26
Владислав Романов - 23
Преслав Йорданов - 21

Средна възраст на отбора на Черно море: 26.3 г
Средна възраст на отбора на Локо Сф: 27.4 г

А ако Джемал Джонсън е анонимен негър, какви са Тиаго и Адемар?
Призовавам да не се извхърляме много, и да се уважаваме взаимно, поне малко.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 май 2011 10:36

Момчета, покажете уважение към противника ! Почти с равни точки сме в края на сезона и не виждам защо подценявате Локо Сф !?! Дайте да не се изхвърляме преди мача, че да не търсим извинения след него.

Според мен мача ще е много равностоен и двата отбора ще играят "по" прибрано и само грешка(и), ще определят победителя. На нас, мисля че повече ни спори играта на контра атака. За масирано нападение ни липсва класа. Заради липсата на тази класа, паднахме от Монтана и Калиакра (двата 4:0) и направихме равен вчера (пак Монтана). Ако бяхме взели пълен комплект точки от тези 3 мача, не ми се смята къде щяхме да сме.
Аз не вярвам в тото уговорки свързани с Черно Море. Но вярвам че ни липсва класа, за да сме фактор в първенството и да не лъкатушим м/у странните резултати и изненадващите победи.
Успех Моряци, нека победим с добра игра Локо Сф :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 май 2011 10:44

Кролик написа:Момчета, покажете уважение към противника ! Почти с равни точки сме в края на сезона и не виждам защо подценявате Локо Сф !?! Дайте да не се изхвърляме преди мача, че да не търсим извинения след него.

Според мен мача ще е много равностоен и двата отбора ще играят "по" прибрано и само грешка(и), ще определят победителя. На нас, мисля че повече ни спори играта на контра атака. За масирано нападение ни липсва класа. Заради липсата на тази класа, паднахме от Монтана и Калиакра (двата 4:0) и направихме равен вчера (пак Монтана). Ако бяхме взели пълен комплект точки от тези 3 мача, не ми се смята къде щяхме да сме.
Аз не вярвам в тото уговорки свързани с Черно Море. Но вярвам че ни липсва класа, за да сме фактор в първенството и да не лъкатушим м/у странните резултати и изненадващите победи.
Успех Моряци, нека победим с добра игра Локо Сф :geek:

Евала!

Дано да стане хубав мач и да победи по-добрия.

Потребителски аватар
миста пропа
Контакти:

Мнениеот миста пропа » 09 май 2011 13:08

Я се стегнете малко. Какво сте се разкукудякали. Уважавайте се взаимно и не се впускайте в абсурдно безсмислени спорове. Несериозно е. Който покаже по-добра игра, той да бие. От нашия мач с Монтана се видя, че не винаги си на топ ниво и това е нормално. Мачът изобщо не е даден, просто не ни вървеше играта, а и Монтана наистина играха много добре. Нищо срамно няма да си го признаем.

Локо Сф са стабилен отбор, а и след като са пред нас, не виждам защо ги пращате като класа при Сливен и Видима.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 10 май 2011 09:50

Струва ми се, че ще паднем с 2:0, но Славия ще вземе купата, така че няма значение.

Жалко, че толкова дълго се задържахме в борбата за ЕКТ и тренерът не посмя да заложи на младите ни играчи...ако паднем в събота, ще има 3 мача да ги тества и да прецени кой има бъдеще в отбора.

Ако победим, то ... финалът на шампионатът ще е меко казано драматичен.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2011 10:56

И естествено,това хубаво дерби,както и да завъши,пак ще се бъде очернен от сашо диковците.Които и да победи,другият ще бъде обвинен нарочно,че е загубил,особено ако загуби Локо Сф,ако пък мачът завъши Х,веднага ще се каже,че двата отбора взаимно са си направили тоя Х за да изостанат от 4-то място.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 май 2011 11:41

dunavfc написа:И естествено,това хубаво дерби

Това не е дерби. Нашето дерби в А група този сезон е с Калиакра, макар да няма голяма традиция в това съперничество.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 10 май 2011 13:00

Не ми е ясно каква е тази злоба към Локо-Сф?
Сигурно ви е къса паметта морячета,че в началото на века когато току що бяхте влезли в А група,"измисления" отбор на Локо-Сф ви спаси два поредни полусезона от изпадане
Относно посещаемостта ни-Да малка е!Няма как да е друга след като в София си имаме и Левски и ЦСКА,които и на вас ви "крадат" феновете във Варна!Но за тези от вас от които не знаят,нека видят хореографиите ни и посещенията ни навън за мачовете от турнирите през 2006,2007,2008 и тогава сравнявайте с вашите!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 10 май 2011 13:57

Turo, с вас бяхме в доста добри отношения допреди няколко години. След това редица ваши изцепки промениха нещата на 180 градуса. Сега по-голямата част от публиката ни ви ненавижда и смятам с пълно право.

Върни се в “Черно море”