Кой заслужава да играе в Европа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Кой заслужава да играе в Европа!

Мнениеот Udoji90 » 10 май 2011 10:31

acmilan написа:
Paralel написа:14.05, 18.00, Локомотив (Пд) - Левски
14.05, 21.00, Локомотив (Сф) - Черно море
15.05, 18.00, Берое - ЦСКА
От следващия кръг най-логично е на Локо Пловдив и на Берое да им е най-трудно да вземат точки, защото просто играят с по-добри отбори. Локо София има леко предимство от домакинството, но за мен мача е изписан Х.

18.05, 18.00, Сливен - Локомотив (Сф)
18.05, 18.00, Черно море - Калиакра
18.05, 18.00, Черноморец - Берое
18.05, 18.00, Академик - Локомотив (Пд)
Най-лесни са мачовете за "локомотивците", Черно море също няма лоши шансове срещу Калиакра, а на Берое отново ще им е най-трудно.

21.05, 18.00, Локомотив (Пд) - ЦСКА
21.05, 18.00, Берое - Видима
21.05, 18.00, Миньор - Черно море
21.05, 18.00, Локомотив (Сф) - Литекс
Най-тежко ще е за Локо Пловдив и Локо София, за мен и Черно море няма да победи. Най-лесен ще е сблъсъкът на Берое. Ако Литекс е спечелил шампионата, прогнозирам победа за "железничарите".

28.05, 18.00, Славия - Локомотив (Сф)
28.05, 18.00, Черно море - Берое
28.05, 18.00, Черноморец - Локомотив (Пд)
С оглед на добрите отношения между Гигов и Венци Стефанов смятам, че Славия ще загубят мача си с Локо София. Черно море имат домакинското предимство срещу Берое, както и Черноморец срещу Локо Пловдив.

И какъв е изводът от всичко това - Берое, освен че са с най-малко точки от четирите отбора, са и с най-трудната програма. Моите уважения към феновете и отбора, но не смятам, че ще се класират. Ако греша, ще съм радостен да им честитя :)
С оглед на преднината в класирането и оставащите мачове, Локо София има най-добри шансове, следвани от Локо Пловдив, Черно море и Берое.

Не виждам защо си мислиш,че гостуване на Черноморец в момента е някакъв кой знае колко труден мач.С 10 точки сме пред тях в първенството,носители на Купата сме,в последните три мач помежду ни,откакто почна големият им проект,имаме една победа и два равни и то когато бяха доста по-сериозен отбор отколкото сега.С Черно море ще се постараем да нямат домакинско предимство от гледна точка на публиката,вече за ужасния им терен е истина,че ще ни е трудно.Също така ми се струва,че сериозно си се объркал за отношенията по оста Надежда-Овча Купел.Точно Славия винаги играе на кръв срещу Локото и сега ще е така.Решаващ,според мен,ще е следващият кръг,ако някой измежду Локо Пд и Берое вземе нещо срещу Левски и ЦСКА се превръща във фаворит.Локо Сф-Черно море го виждам хикс отвсякъде.Накрая нашият мач с Черно море може да се каже и пряк двубой за Европа.Аз и преди го написах,абсолютно несериозно е тоталното отписване на Берое от страна на медиите и феновете.

+100 :!:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”