Новина - Жужо отново ще работи с Гочето в Бургас !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Новина - Жужо отново ще работи с Гочето в Бургас !!!

Мнениеот Bartolomej » 10 май 2011 09:31

Трън в очите на много хора е най-добре окмплектования клуб в България(стадион,база,бюджет) и докато не бъде сринат до нивото на другите тимчета в А група , много народ ще има да цирика от мъка :)
Едва ли е нужно разни форумни мишки да ми казват колко слаби сме в момента , всеки човек гледащ Бг футбол може да си направи анализ , защо е така. Има проблеми , които така или иначе в момента не могат да бъдат изчистени .Промяната ще настъпи през лятото и да с Желязков и Гочето отбора ще се стабилизира със сигурност .
А понеже Черноморец е финансово независим ,за разлика от други "малки " отбори в А група не си и позволява влизането в уговорки ,колкото и да им се иска на разни специалисти да изкарат "акулите" най-тотаджийския клуб в България .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 10 май 2011 10:12

Добре е, че си вярваш. Гочето със същите футболисти от пролетта с изключение на двама, ниже неуспехи като гевреци по гегата на коледар! Без Фернандес и Нуньо, но пък с други нови попълнения резултатът е две равенства срещу аутсайдерите в групата и победа над тотаджийския отбор на България! Аз като симпатзант на един друг бургаски отбор мога просто да се опитам да те предупредя да не очакваш гоелмите положителни събития през лятото и то точно от тези познати нам лица, които в момента се опитват да затрият още един бургаски отбор! Събев, ако искаше досега да беше станал шампион и т.н. Нима имаше по-малко пари от Гришата?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 май 2011 16:16

Темата малко се измести. Мисълта ми беше, че Жужо и Гочето пак ще работят заедно...Мненията на фенчетата от другите отбори ги оставям без коментар, защото вече стават смешни с платените билети и неплатените такива. За разлика от тях бургаската публика по-добре вижда и усеща накъде вървят нещата и точно с неприсъствието си на мачовете на Черноморец ясно и категорично показва отношението си към нещата, които се случват в Бургас. Други Бургазлии в това число и аз виждаме вече дежавю, като това, което се случи с Нафтекс...Само, че от това не виждам на кого му става по-хубаво освен на Вутевците заразени с неговия синдром.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 май 2011 19:30

ntodorov написа:Темата малко се измести. Мисълта ми беше, че Жужо и Гочето пак ще работят заедно...Мненията на фенчетата от другите отбори ги оставям без коментар, защото вече стават смешни с платените билети и неплатените такива. За разлика от тях бургаската публика по-добре вижда и усеща накъде вървят нещата и точно с неприсъствието си на мачовете на Черноморец ясно и категорично показва отношението си към нещата, които се случват в Бургас. Други Бургазлии в това число и аз виждаме вече дежавю, като това, което се случи с Нафтекс...Само, че от това не виждам на кого му става по-хубаво освен на Вутевците заразени с неговия синдром.

Това е голата истина, за съжаление :(
Да, футболът е бизнес, но трябва и сърце...
А наш Митьо някой да го е видял някога на трибуните?
[center]Изображение[/center]

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 16:20

Е то мачовете на Черноморец могат да се броят само до 7 щото всяка седмица има нова продукци
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Черноморец”