Локо (Пд) си хареса юноша на Ливърпул

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 10 май 2011 09:03

Изображение
Ръководството на Локомотив Пловдив се е прицелило в привличането на нападателя от школата на Ливърпул Никола Сарич, пише "Тема Спорт".

В момента нападателят играе във втория тим на мърсисайдци, но не получава шанс да рита за мъжете. 20-годишният стрелец е роден в бивша Югославия и спортният директор Бранко Милованович ще използва контактите си, за да се опита да го доведе на "Лаута" като преотстъпен.

Никола Сарич е роден на 6 януари 1991 година в настоящата столица на Босна и Херцеговина Сараево. По време на войните в бивша Югославия обаче семейството му емигрира в Дания и в момента Сарич притежава датски паспорт.

Сарич започва кариерата си в Херфолге. В клуба изкарва пет години и 17-годишен дебютира за първата формация на клуба. През 2007 година е избран за най-добрия национал на Дания до 17 години.

През лятото на 2008 година преминава в Ливърпул и подписва тригодишен договор. За подписа му мърсисайдци се преборват с Барселона, Тотнъм и Чарлтън, които го искат в състава си.

Въпреки че е воден за "един от най-обещаващите млади таланти в Европа", Сарич не успява да пробие засега в първия тим на Ливърпул.

Междувременно стана ясно, че спортният директор на „смърфовете” Бранко Милованович е харесал още четирима футболисти от датското първенство за нови попълнения на "Лаута".

Сърбинът е в скандинавската страна заедно със собственика на клуба Константин Динев. Двамата присъстваха на мача Брьондби - Копенхаген, завършил 1:1. Те изгледаха и сблъсъка между дублиращите тимове. Милованович съобщи, че вниманието му са привлекли защитник, два халфа и нападател.

Динев и Милованович ще влязат в контакт в играчите и ще пробват да ги убедят да заиграят у нас. Днес двамата се връщат в България.

"Въпреки че не успяхме да победим Пирин, кръгът се разви добре за нас. Ще проведа специален разговор с играчите, за да ги мобилизирам преди сблъсъка с Левски.

Все още имаме шансове да се класираме за Лига Европа. От нас зависи дали ще го сторим", заяви Милованович.
http://www.novsport.com/news143116_1003.html

Някой има ли повече инфо за това момче?
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Локо (Пд) си хареса юноша на Ливърпул

Мнениеот Boksiorcheto » 10 май 2011 09:14

Не ми се вярва!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 май 2011 09:20

Не го знам това момче,но ако е избран за най-добър нападател до 17 години значи има качества.Ако е вярно и че са били в Дания,то това е много добър ход на ръководството ви.Мача който са гледали е между два от водещите отбори в Дания Копенхаген и Брьондби другия е Одензе.Нивото на първенството на Дания е много добро.Отборите им редовно влизат последните години в групите на Шампионската Лига и Лига Европа.Доста национали на Дания,Норвегия,Швеция и Исландия играят в Копенхаген в Одензе играе Джемба Джемба който играеше в Манчестър Сити преди няколко сезона също така бившия френски национал Бернард Менди както и нигерийската голова машина Петер Утака,а в Брьондби личат имената на датския национал Янсен и габонеца Ята.Все пак не очаквайте да вземете някой от тези играчи.Най-вероятно ще вземете някой от дубъла на тези отбори. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 10 май 2011 09:59

Мисля,че това е верният път - да се привличчат млади таланти,а не скъпоструващи звезди.На 20 г. той вече е завършен играч,и технически,и тактически.Дано успеят да го привлекат,би било само от полза.Важното е да изградим балансиран отбор с от равностойни играчи,а успехите сами ще дойдат след време.За мен беше грешка гръмкото афиширане на мераци за купа и Европа.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 10 май 2011 10:28

ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 май 2011 10:35

Това е пълен абсурд, Сарич е един от най-големите таланти в Академията. Няма начин да стане подобна сделка.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 май 2011 10:54

Много ме кефи убедеността, на хора, които са абсолютно хал хабер с това къде какво що се случва в Локомотив :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 10 май 2011 11:11

Пловдив1926 написа:Много ме кефи убедеността, на хора, които са абсолютно хал хабер с това къде какво що се случва в Локомотив :)

+1, но тоя трансфер ще стане много трудно!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 10 май 2011 12:08

Boksiorcheto написа:Не ми се вярва!

Защо да не ти се вярва - нормално е да са го харесали, ако момчето е талантливо. Иначе, че няма да дойде да играе в България то това е повече от сигурно. Не съм забелязал младите надежди на европейския футбол да са се изтрепали да играят в нашето жалко първенство.

Върни се в “Локо Пловдив”