Вън Португалците и Бразилците от ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Вън Португалците и Бразилците от ЦСКА !!!

Мнениеот Armeeca31 » 10 май 2009 13:21

Пенев как може да ги търпиш тия мишоци бе :evil:
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Вън Португалците и Бразилците от ЦСКА !!!

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 13:30

В момента от чужденците само Удоджи става, вчера само той показа някакво желание и хъс за игра. Другите не стават, дори и за средняшките ни отбори. Какво да кажем за Руи Мигел, това е един от най-слабите нападатели, които сме имали през последните години, абсолютно никакви качества, като всеки мач прави адски много пропуски. Убеден съм, че Тошев няма да се справи по-лошо от него. Също така може да се даде шанс и на Пиетребон, та да го видим става ли или не. Маркиньонос е същата работа, безумно слаб, никакво желание за игра. Време е треньорското ръководство да разбере, че с тези играчи няма как да стане, ако предпочитат в ЦСКА да играят чужденци, то поне нека са по-класни.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 10 май 2009 13:34

Абсолютно съм съгласен, че чужденците ни са гола вода... Вчера Маркиньос не можа нито веднъж да си спре топката или да подаде точен пас, Удоджи си изпроси тъп червен картон, а и с изключение на първите 10 минути на 2-рото полувреме нищо не игра, Руй Мигел освен да се мъчи да финтира и да се прави на техничен не става особено... хич да не купуват повече чужденци, няма да страдам изобщо...

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 10 май 2009 13:41

абе той и удоджи не е много класен....тонев като влезе какво направи??? 5 сгрешени паса - извинявайте - нямал опит ,това е така ,но ако има качества няма ли да покаже поне нещо добро в ДЕРБИТО !! не да вкара 2 гола на вихрен...
а иначе не помня откога не сме били и да сме ги размазали,така че да ни е кеф - от 2003 година при стойчо на армията ,когато мукаси също вкара за 3-0 :D :D :D липсват ми тези времена :( :(
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 13:45

Удоджи може да не е много класен, но поне покава някакво желание за игра. Видя се, че бе един от малкото червени на терена, които се опита да промени мача с каквото може.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 10 май 2009 13:50

вие не разбрахте ли че имате двама футболиста в цска...тодор янчев и данчо тодоров... :)

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 10 май 2009 13:54

Напълно съм съгласен. Този Мигел от доста мачове насам мисля, че нищо не показва.Определено има някакви заложби, но и много пропуска, а и май забравя че футбола е колективна игра.Виждам, че често се задава въпроса за З.Лазаров, защо не играе, има най-различни мнения, но ще ми е интересно да го видим в игра повече от колкото му дава възможност Пенев, мисля че все още има какво да ни покаже с играта си и не е отписан.... поне според мен.А Маркиньос има силен удар, но много често е неточен, а и той от доста мачове не показва нищо особено.А за вчера какво му трябваше на Пенев, да показва характер и да държи Данчо на пейката.ОК показа му в предния мач, ами пусни го сега, не да оставя да се надиграват двама братя, дето е ясно, че си знаят възможностите много добре.А Удожи изнерви всички с картона си, но мисля че се опита да играе нещо в този мач, поне имаше някакво желание и хъс.Но като цяло моето мнение е, че чужденците в ЦСКА, поне тези в момента по никакъв начин не превъзхождат другите и че са по-добри, а другите поне част от тях играят и със сърце.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 10 май 2009 14:14

според мен Маркиньос e много слаб той просто неможе да уцели вратата, Руи Мигел и той прави някакви невиждани пропуски просто немога да го търпа, Удоджи и той нищо не играе...

ред арми
Контакти:

Мнениеот ред арми » 10 май 2009 14:18

Машадо,Удоджи,Маркинйос,Руи Мигел,Силва....много тежат ама са наследство от Лупи ,пък и няма лесно да ги продадат освен Супата да ги пуска по често.....ама как кат до края всеки мач е финал. Спор няма обаче ,трябва да ги махаме задалжително.....Русия,Турция,Украйна където дойде, поне да си върнат парите,пък може и Уефскито да намери някой нов "Да Коща" .

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 14:24

Очевидно е възможно все пак да има някаква промяна. Ето вижте информацията на спортал.бг.

В ЦСКА подкараха чужденците

След армейското фиаско във вчерашното вечно дерби, босовете на ЦСКА от фирма "Титан" подготвят сериозни промени за следващия сезон, научи Sportal.bg. За сега са предвидени такива само сред футболистите, но ако се продължи с бездушната игра и в следващите двубои, е твърде вероятно да се помисли за по-сериозни размествания.

Все още не е 100% сигурно кои от настоящите титуляри на червените ще го отнесат за бездушната игра срещу Левски, но на този етап най-сериозните кандидат пътници са чужденците. Първият, който е с най-големи шансове да си тръгне, е Фелипе Машадо. Бразилецът се представя трагично от началото на пролетния полусезон, а върхът на слабите му изяви бе достигнат вчера, когато резервата на Левски Зе Соарес го направи на няколко пъти за смях.

Другите несигурни за своето бъдеще са неконтролируемият Удоджи, който вчера си изкара глупав червен картон, по подобие на този срещу Тулуза, дошлият от Локо (Мездра) Давид Силва, Беконо и Маркиньос.

От българските футболисти с неясно бъдеще са Здравко Лазаров, който целенасочено е пренебрегван от Любо Пенев и Йордан Тодоров. Все по-често се засилват слуховете и за рокада при вратарите, която ще изпрати титуляра Ивайло Петров на пейката за сметка на новопривлечен страж.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “ЦСКА”