FCBeroe1916 написа:15лв. билетите за гостите,да видим колко "граждани" ще дойдат !![]()
А за мача,победа за Берое.
Мога да ти кажа, че ще дойдат хора колко идват на всеки мач гостуване, тъй като тея 15 лв. вече няколко пъти се дадоха...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
FCBeroe1916 написа:15лв. билетите за гостите,да видим колко "граждани" ще дойдат !![]()
А за мача,победа за Берое.
Joni_ написа:Абе говорите сега, че не играете защитно и тн. но в неделя вечер искам да влезнете тук и с ръка на сърцето да си признаете как сте изиграли мача ?
Не ме разбирайте погрешно това е част от футбола и всеки треньор може да си прави тактиката без никой да му се сърди ,но сте ми много смешни как говорите ,че няма да се браните ,че ще играете нападателно и тн.
И.Илиев е добър треньор и добре знае, че ако излезне атакуващо ще отнесете една 3ка !
acmilan написа:Joni_ написа:Абе говорите сега, че не играете защитно и тн. но в неделя вечер искам да влезнете тук и с ръка на сърцето да си признаете как сте изиграли мача ?
Не ме разбирайте погрешно това е част от футбола и всеки треньор може да си прави тактиката без никой да му се сърди ,но сте ми много смешни как говорите ,че няма да се браните ,че ще играете нападателно и тн.
И.Илиев е добър треньор и добре знае, че ако излезне атакуващо ще отнесете една 3ка !
В неделя вечер ще си пишем.И свалете малко това самочувствие и погледнете класирането,всичките цесекари говорите сякаш сте шампиони 5 кръга преди края и сте играли в Европа през пролетта,а това,както сам виждаш,далеч не е така.И има разлика между защитна игра,окопаване и игра на контраатака.Съвсем различни неща са.
CSKA ME написа:Ти доволен ли си от второто ви място, че ни даваш съвети?! Ние сме на финал за купата на България, има защо да сме доволни, накрая само един голям отбор ще остане без купа, кой ли ще е той
Запалянко написа:Славия след мача с Литекс в петък ще се разтовари от усилия в първенството и ще заложи за финала за купата.
Запалянко написа:На практика - за ЦСКА резултата от мача с Берое в неделя е без значение за шампионата и най-полезно за тях е да си направят една тонизираща пролетна екскурзия до Стара Загора.
[/quote]mistreated написа:До финалът ЦСКА има да изиграе 3 мача и ти искаш да ми кажеш, че ще започне да си "почива" още от първия? Абсолютни глупости. Ако изобщо има мач, в който ЦСКА да играе на по-ниски обороти, то това може би ще бъде гостуването на Локо Пд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта