Казах горе че да ти отменят 1 гол заради засада на сезон е нормално а да те прави Уефа шампион след като тотално надигран значи тенденция няма да се повтарян.
Единствената грешка беше гола на Милито срещу вас и нямаше нито дузпа на Анри нито гол на Боян.
Все пак рефера в реванша не изпусна сред нареждане да оравновеси нещата и направиха Интер мъченици.
Колко всъщност е подпиран Барселона?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Колко всъщност е подпиран Барселона?!
tibidabo написа:daredevil написа:Дузпа на Анри нямаше защото тва не е балет и гол на Боян нямаше защото не може Ръка да асистира за гол, няма значение дали е случайно.
Другото са случайни грешки - да.
5 дузпи неотсъдени и 5 поредни червени картона не са случайни грешки каквито са да ви отменят по 1 гол на сезон от засада.Нещо не се зарежда клипчето...
щтракаш 2 пъти.
Значи за Анри дузпа няма, а на Малуда и двете падания на Дрогба са 100%, така ли. Ръката на Туре е прилепнала плътно за тялото и не променя треакторията. А дърпането на Ферейра преди 5-6 година когато !елси ни отстраниха и то ли беше грешка.
Малуда беше нокаутиран той за падане ми говори ?
Срещу Дрогба имаше 1 100% и 1 спорна такава и още 5 на други играчи.

Просто копувате пътя си до финала пак, как да ви се обясни ?
И това всичкото не знам как обяснява факта че трябва да ви дисквалифицират всеки мач защото минималния отбор трябва да е 7 души на терена а ако се спазва правилника за симулаций вие трябва да останете само с Валдез на врата защото той дига ръце срещу рефера по-тва време.

Преди си мислех, че в мача с Челси съдията не е видял правилно, че всичко се е развило за миг от секундата и т.н., но след мачаовете с Арсенал и Р.Мадрид никой не може да ме убеди, че Барса не е подпиран отбор. Ако не бяха съдийките аванти този отбор нямаше да е на финал !!! Във всеки важен мач съдийте "грешат" все в едната посока и това както е тръгнало ща направи Барселона най мразения отбор в ШЛ. Убеден съм, че и във финалния мач ще има отново съдийски аванти ....
Промитите каталунски глАви знаят ли,че рефера дето им подари мача с Челси стана монах и си призна за грешките.Нормално е да защитавате отчаяно вашия отбор,защото и вие ако си признаете какви сте смешни няма да има смисъл да се поддържа тая институция.РАзликата между вас и бабите на 90 дето стават в 5 да си гласуват за комунистите е че ви е набито в главите едно и това си знаете.За най-умни ли се мислите,че всички ви казват че сте най-смешните варгалячи,а вие да отричате.Ако смятате,че само вие виждате правилно това показва колко сте деца още.Барселона имаше невероятен отбор с много борбени играчи,а сега има футболисти с по две Х хромозоми.
Това всичко си е безсилие пред футбола, който Барселона практикуват в последните 3 години. Един Реал видяхте какво прави срещу отбори като Севиля и Валенсия и излизат с отдела за сеч срещу нас. Това говори само едно. Респект. РЕСПЕКТ. Не от съдията,а от противника. Противниците трява да се уважават за да можеш обективно да ги оцениш, да им намериш слабите места и да ги победиш. Така, че единственото мога да кажа - ДА ПОДПРЯХА НИ СРЕЩУ ЧЕЛСИ, но през 2005 ни ощетиха и 2010 също ни ощетиха. Така, че това е футбола. Един път ти дават един път взимат.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
8 милярда ги видяха дузпите само той не ги видя.
Мен никой не може да ме убеди че не беше нареждане на Платини и Блатер.
Мен никой не може да ме убеди че не беше нареждане на Платини и Блатер.
Frankie Lampard написа:http://www.dnevnik.bg/sport/2009/12/28/835791_sudiiata_na_chelsi_-_barselona_stana_monah_za_da_tursi/?print=1
Сега да си признае че му е наредено от Уефа.
IVR88 написа:Промитите каталунски глАви знаят ли,че рефера дето им подари мача с Челси стана монах и си призна за грешките.Нормално е да защитавате отчаяно вашия отбор,защото и вие ако си признаете какви сте смешни няма да има смисъл да се поддържа тая институция.РАзликата между вас и бабите на 90 дето стават в 5 да си гласуват за комунистите е че ви е набито в главите едно и това си знаете.За най-умни ли се мислите,че всички ви казват че сте най-смешните варгалячи,а вие да отричате.Ако смятате,че само вие виждате правилно това показва колко сте деца още.Барселона имаше невероятен отбор с много борбени играчи,а сега има футболисти с по две Х хромозоми.
Това, че бил станал монах е най-големия майтап, на който ти вярваш защото не напрягаш мозъка си да мисли. Чети в-к ШОК и се образовай.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Да разбирам ли, че Реал не играха грубо? За чукотките разбрахме позициите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.