Аз съм казал отдавна че според ПРАВИЛНИКА СИМУЛАЦИЯТА СЕ НАКАЗВА СЪС ЖЪЛТ КАРТОН.
Което означава че Циганите трябва да завършат с 7 човека всеки мач, което значи че реферите са сложени с нареждане в тия мачове.
ИСКАМ ДА СЕ СПАЗВА ПРАВИЛНИКА.
Колко всъщност е подпиран Барселона?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Колко всъщност е подпиран Барселона?!
%#^#$%^$&$
Последна промяна от Awesome на 09 май 2011 19:18, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
tibidabo написа:DmG написа:КОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НА ПЕРСИ Е НАЙ-ИЗМИСЛЕНИЯ КАРТОН ДАДЕН ВЪВ ФУТБОЛА . А ВИЕ ОТПАДАХТЕ ТОГАВА !
И отменения гол на Меси на Емирейтс е най-измисления отменен гол и Арсенал отпадаха. Но явно и феновете на МЮ са започнали да се включват в темата с подпиранията на Барселона. Я питай някой фен на Тотнъм дали няма мач срещу тях, на който да не ви подпрат мооооого амама многоо яко. Моля те. Нестига, че си неподготвен по темата, но и напорист.
Да, имаше гол но тогава рефера сбърка защото направи съвестно грешка, не е подпрял Арсенал а просто сбърка в игрова ситуация.
Това е различно а не Бутане, втория жълт картон за игра с топката от нападателя е Бутане, отменен гол срещу Реал и червен е Бутане и Атентат срещу Челси е бутане.
Awesome написа:Чиста засада е само в болната ти глава
имаше 50 см беше зад защитата онсайд, но тва беше случайна грешка.
много тънко положение.
Аха, никой не ще да коментира клиповете, само неговото си знае...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Случайни реферски грешки стават навсякъде, вчера имаше 2 дузпи за Юнайтед с 1 червен картон, това е част от играта.
Да завършва съперника ти с 10 човека ВСЕКИ ЗАВЪРЗАН МАЧ, да симулираш с цел провокация за картони и да не отсъждат 5 дузпи и да печелиш КЕШ е тенденция.
Всеки 1 Шампион е минавал метър с някой гол от засада примерно но тва не значи че заради тоя гол той е спечелил титлата, а просто ако се свирише правилно на тоя отбор нямаше да има повече от 1 КЕШ.
Да завършва съперника ти с 10 човека ВСЕКИ ЗАВЪРЗАН МАЧ, да симулираш с цел провокация за картони и да не отсъждат 5 дузпи и да печелиш КЕШ е тенденция.
Всеки 1 Шампион е минавал метър с някой гол от засада примерно но тва не значи че заради тоя гол той е спечелил титлата, а просто ако се свирише правилно на тоя отбор нямаше да има повече от 1 КЕШ.
Последна промяна от daredevil на 09 май 2011 18:23, променено общо 1 път.
daredevil написа: Случайни реферски грешки стават навсякъде, вчера имаше 2 дузпи за Юнайтед с 1 червен картон, това е част от играта.
Мдааа, и ти не си гледал клиповете явно... Сигурно ще кажеш, че за играта с ръка на Балак и опита за събличане на Анри, дузпи не трябва да се дават, тъй ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Намерете видео, което да показва, че голът на Меси е неправилно отменен и да го доказва на 100% ?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Не съм ги гледал и нямам намерение, като си изваден извън нерви може да направиш всичко.
Вчера се свиреше против Юнайтед и бях побеснял 80-тата а играчите ебаси спокойното си играха, защото САФ ги учи да не се влияят от реферски решения (затова и има 4-5 дузпи неотсъдени тоя сезон дето никой не може да си ги спомни защото са взети победи, защото характера е на толкова ниво в отбора).
Истината е че и съдията на може да ви помогне на Уембли.
Дразни ме че тактиката е провокативна и симулативна и че МЕДИЙТЕ ви осигуряват тия реферски решения със смешни твърдения за красива игра като Юнайтед вчера игра по-красиво от целия ви сезон на отбора "100 паса в атака".
Както и Стоук Сити и УБА вчера също игра по-хубаво от Барцелона, това е истината.
Вчера се свиреше против Юнайтед и бях побеснял 80-тата а играчите ебаси спокойното си играха, защото САФ ги учи да не се влияят от реферски решения (затова и има 4-5 дузпи неотсъдени тоя сезон дето никой не може да си ги спомни защото са взети победи, защото характера е на толкова ниво в отбора).
Истината е че и съдията на може да ви помогне на Уембли.
Дразни ме че тактиката е провокативна и симулативна и че МЕДИЙТЕ ви осигуряват тия реферски решения със смешни твърдения за красива игра като Юнайтед вчера игра по-красиво от целия ви сезон на отбора "100 паса в атака".
Както и Стоук Сити и УБА вчера също игра по-хубаво от Барцелона, това е истината.
-
- Контакти:
До Автора,
Искам много внимателно да изгледаш тези 13 минути и да ми кажеш как твоя идол Меси, не е гонен досега заради постоянните си мизерии по терена, и как се получава така, че уж все случайно Ви бутат отборчето по най-бруталния начин.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJBT7UGO5bw&feature=related[/youtube]
Искам много внимателно да изгледаш тези 13 минути и да ми кажеш как твоя идол Меси, не е гонен досега заради постоянните си мизерии по терена, и как се получава така, че уж все случайно Ви бутат отборчето по най-бруталния начин.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJBT7UGO5bw&feature=related[/youtube]
Последна промяна от nqkoisitam на 09 май 2011 18:35, променено общо 1 път.