Концерт"Свободен Ботев" събота, 9 май, 17ч. пл. „Централен"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпрос до екипа на Гонг
това за съжаление е точно така ,те софиянци си мислят че някой се интересува извън София за скучното им дерби ама се лъжат и то жестоко.Голяма грешка правяат като подценяават БОТЕВ но това щте го осетят много скоро ,а за това тяхното дерби ,аз лично немога да нарека дерби мач който ме кара от скука да заспивам......................
- Canaries front
- Контакти:
защо се надяваш да прочетеш нещо,сега цяла седмица ще четем за мъжеството на Гонзоро и Йовов как са излезнали въпреки контузиите ( не че не е похвално) ,но цяла седмица преди мача и сега цяла седмица след мача ,става банално.За концерта беше уникално,който не е дошъл е пропусна много . Да се надяваме ,че скоро ще направим такъв за свободата на Ботев.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Браво,фен съм на ЦСКА и ви подкрепям,какво искате от това синьо радио,те си знаят само едно Уефски та Уефски.Това за мен не е никакво спортно радио,има и други отбори и други неща,а те само за този техен цигански отбор:))))))))
тОМЕТО И вАЛЬО гРЪНЧАРОВ ЦЯЛА СЕДМИЦА ОРГАЗЪМ ЩЕ ИМАТ, НЕ ГИ ЗАКАЧАЙТЕ СЕГА...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: За концерта днес
ЕТО ГО НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ!!! Ние не се уплашихме от джангъра и бяхме в първите редици!!!
- Прикачени файлове
-
DSC00104-2.JPG
- (51.44 KиБ) Свален 471 пъти
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Напълно сте прави. Фен съм на Левски, но според мен такова събитие трябва да се отрази!
Надявам се нещата в Ботев да се оправят, защото винаги ми е харесвал стила и почерка на отбора. УСПЕХ БОТЕВИСТИ!!!
Надявам се нещата в Ботев да се оправят, защото винаги ми е харесвал стила и почерка на отбора. УСПЕХ БОТЕВИСТИ!!!
как може още да не е отразено събитието????и да няма оправдания,4е тва не е спортно събитие,щото на цска протеста писахте 18 дена за него,а бяха 10 пъти по-малко от нас в4ера.
andb написа:това за съжаление е точно така ,те софиянци си мислят че някой се интересува извън София за скучното им дерби ама се лъжат и то жестоко.Голяма грешка правяат като подценяават БОТЕВ но това щте го осетят много скоро ,а за това тяхното дерби ,аз лично немога да нарека дерби мач който ме кара от скука да заспивам......................
Не си прав бе човек, аз съм Левскар до дъното на душата си, но уважавам отбори като Ботев, не само заради славното им минало, а и заради това че публиката им не отстъпва по нищо с тази на софийските итбори освен може би с численоста си. А колкото за вашето дерби не само обичам да го гледам, а е едно от любимите заедно с това на Ч. Море-Спартак.
P.S. Моите уважения към феновете на Ботев и дано си върнете отбора!
- whitesnake
- Контакти:
Re: Предложение за утре - минисреща
Fallen_Angel написа:http://img89.imageshack.us/img89/5373/alim0891.jpg
Аз съм този, дето е прегърнал малката фенка на Ботев - моята щерка
Този втория отляво на дясно ми е много,ама много познат.

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г