Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 08 май 2011 12:02

Спряганият за нов треньор на Левски - Димитър Димитров обяви пред "Тема Спорт", че е възможно да се завърне на Герена, но не сега, а след пет години.

"Не съм безпристрастен и никога не съм крил, че съм привърженик на Левски още преди да започна да се занимавам с футбол. Това не означава, че срещу любимия ми отбор не съм се хвърлял, а и доказателствата за това са много. Спомнете си само с Нефтохимик какво се случваше. Затова и сега мога смело да кажа, че съм за Левски срещу Литекс, а и срещу който и да е отбор. Поради тази причина съм отказвал да водя ЦСКА, въпреки че единия път офертата беше повече от сериозна. И с Левски, и с Литекс станах шампион, но що се отнася до приятни спомени, нормално е тези от Левски да преобладават, защото на „Герена" освен като професионалист, се насладих и на влиянието на публиката, което не е никак маловажен фактор", заяви Херо.

"Сега времената са други, хората са различни и няма как да се говори, че имам работа за довършване на Герена. Ако някога се върна в Левски, то няма да е за да си довършваме нещо започнато, а ще е едно ново начало на едно старо място. Но това може да е след 5 години. Що се касае до това, че съм премълчал нещо, това не е така. Аз може да съм бил симпатизант на Левски преди това, но когато става дума за трудови взаимоотношения, няма какво толкова да се коментира. Вероятно тогава хората не са били докрай съгласни с моите методи на работа, вероятно и аз съм имал някои претенции относно селекция или нещо друго и се стигна до раздялата ни. В никакъв случай не смятам, че не съм си свършил работата, защото за един полусезон това бе максимумът", отсече Димитров.

"Чисто спортно-технически не мога да коментирам нито Левски, нито Литекс, нито ЦСКА, защото не съм ги гледал. И това е вече няколко години. За съжаление само по коментари и анализи не мога да си изградя впечатление кой отбор колко е силен. Въпреки че от някои сериозни четива си правя някои обобщения и изводи за себе си. Говоря и в спортно-технически аспект, и организационно. Контактувам и с приятели, спортни хора, които казват, че нивото на футбола е паднало, но не вярвам чак толкова да сме слезли надолу. Вижте, изобщо не е ставало въпрос аз да ставам треньор на Левски. Тодор Батков ми се обади най-вече за да се консултира с мен за един футболист, чиито качества познавам. Нали в това няма нищо лошо? Ако му кажех "ама защо ме питате мен?", дали щеше да е по-добре? Или пък изобщо да не вдигна телефона. Преди няколко години, когато си бях вкъщи в Бургас, пак той ме покани на един мач в Сливен, да видя един французин дали си заслужава да го вземат в Левски. Без да знам доколко моето мнение е натежало, Левски взе Седрик Бардон, който бе изпробван във въпросния мач. Това е истината, сега няма никакви конкретни предложения, нито от Левски, нито от който и да е", добави Димитров.

"Чувам, че българските клубове ще имат по-добри стадиони след няколко години. Това е много добре, защото сегашните наистина не са добри и публиката малко или много се отдръпна и заради това. После обаче идва проблемът с липсата на хубава материална база, каквато има, да речем, в Бургас и Ловеч. Вие не знаете един треньор с какъв по-голям кеф отива на работа, ако около него има много хубави терени, на половината тренират деца, а на другите работят пръскачки. И всичко е супер организирано и подредено. На теб ти остава само да си внедряваш идеите сред футболистите. Обаче така да е навсякъде в България. Предполагам, на всеки колега му се е случвало да прави специфични тренировки преди гостуване на място, където игрището не е равно и почти няма трева. Ето тези неща ако се оправят - супер. Ако се регламентира и проблемът с телевизии, програма..., ако се изчисти и броят на участниците в А група, ако школите заработят, ако се завъртят повече пари в процеса, кой ще иска да работи в неатрактивни първенства", завърши Херо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2011 14:07

[quote="milen.hristov"]
" Ако някога се върна в Левски, то няма да е за да си довършваме нещо започнато, а ще е едно ново начало на едно старо място. Но това може да е след 5 години."
Има разлика между:"Може да се върна в Левски,но след 5 години"(т.е. АКО изобщо се върна-не по-рано от 5г.) и "Ще се върна в Левски,но може да е след 5г."(т.е. ще се върна,но може да е след 1/2,1,2...,5 години)!
Очевидно "ТС" не правят тази разлика!Или НЕ ИСКАТ!А,ти?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 13:48

"Юношеските формация на Левски печелят титлите в четири възрастови групи в градското първенство. Момчетата от стадион „Георги Аспарухов” не могат да бъдат изместени от първото място при родените през 1993, 1995, 1996 и 1997 години.

Тимът на набор 93 вече стана и републикански шампион, след като победи на финала във Враца Литекс с 2:1. Момчетата на Викторио Павлов се представят силно и се очаква скоро футболисти от тази група да почнат тренировки с първия състав.

От играчите състезаващи се в тези юношески отбори трима вече се готвят с Гонзо и Ясен Петров. Става дума за родените през 1995 талантливи братя Боби и Ради Цоневи, както и две години по-големият Асен Георгиев. Централният защитник се възстанови от скъсани връзки на коляното и вече тренира пълноценно, като ще е на линия за новия сезон в мъжкия отбор на Левски."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 13:50

Добра новина за Асенчо ...
Аз лично възлагам големи надежди за него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 май 2011 13:59

THE G.A.M.E написа:Добра новина за Асенчо ...
Аз лично възлагам големи надежди за него.

И аз!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 май 2011 14:51

Ами дано се намери и треньор,който да го пуска в игра.....

gRAf_DRAGOla
Контакти:

Иван Цветков в Левски ?

Мнениеот gRAf_DRAGOla » 09 май 2011 17:18

Последно време много се шуми около него. Прави чудеса в Пирин, Матеус го гледа за националния....какво мислите вие ? Би ли паснал в Левски ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: Иван Цветков в Левски ?

Мнениеот Гара Дембеле » 09 май 2011 17:22

gRAf_DRAGOla написа:Последно време много се шуми около него. Прави чудеса в Пирин, Матеус го гледа за националния....какво мислите вие ? Би ли паснал в Левски ;)

Да, дано ! Най - добрия играч в А група :) Дано Батков го вземе ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 май 2011 17:23

Твърдо НЕ!!!Тва е равносилно на това да вземем Божов от Славия.
Цветков има техника,но е най-бавния нападател в историята на футбола!
Плюс всичко друго е и на 31 :oops:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Снежинката
Контакти:

Мнениеот Снежинката » 09 май 2011 17:27

Той и Муши правеше чудеса в Ботев , но в ЦСКА .. :roll:
СИЛНИ СМЕ, КОГАТО СМЕ ЕДИННИ !
Изображение

Върни се в “Левски”