НАКОКОШИНВАНЕ
http://www.sportcafe.bg/id_2018872144_Nakokoshinvane
Кой заслужава да играе в Европа!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Кой заслужава да играе в Европа!
Само не мога да разбера защо всички отписват Берое?! Та те са на 3 точки след Локо Сф и на 1 след Локо Пд и Черно море. Ако трябва да отговоря на въпроса, който е поставен като заглавие на темата, отговорът ми е точно Берое. (Иначе Локо Сф заслужават най-малко - чудя се как още са 4-ти с тази слаба игра...)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тук няма заслужава. Който се класира, той е. При всички положения четвъртият ни участник ще отстъпва на другите 3, но какво от това. Имаме четвърта квота- играем. За мен разлика в класата на отборите, които се борят за 4-то място, просто няма, така че е възможно всичко.
Локо Пд!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
[offtopic]
Странно, защо ще играят за черешовата купа?[/offtopic]
Славия ще реши всичко в този спор. Играят на финал с ЦСКА, ако го спечелят отиват в ЕТ, а останалите почват подготовка за следващия сезон. Ако загубят финала им предстои сблъсък в последния кръг с Локо Сф. Тук вече нещата опират до кесиите на собствениците. Който плати най-добре!
В един изчистен от БФС, перуки, тото, шуробаджанащина БГ футбол, най-логично е четвърти да завърши Локо Сф. Но това е България!
nib написа:НАКОКОШИНВАНЕ
http://www.sportcafe.bg/id_2018872144_Nakokoshinvane
Странно, защо ще играят за черешовата купа?[/offtopic]
Славия ще реши всичко в този спор. Играят на финал с ЦСКА, ако го спечелят отиват в ЕТ, а останалите почват подготовка за следващия сезон. Ако загубят финала им предстои сблъсък в последния кръг с Локо Сф. Тук вече нещата опират до кесиите на собствениците. Който плати най-добре!
В един изчистен от БФС, перуки, тото, шуробаджанащина БГ футбол, най-логично е четвърти да завърши Локо Сф. Но това е България!
- миста пропа
- Контакти:
С оглед игровия стил на всички европретенденти, Черно море биха се представили най-добре. Шутъра е много прав, че повечето български отбори имат лош навик да се надиграват с големите, а играта котка и мишка завършва с лепването на прякори евроидиоти и т.н. Но това кой би се представил най-добре, не е равносилно на това кой заслужава. Заслужил е този, който завърши на 4-то място.
Udoji90 написа:Само не мога да разбера защо всички отписват Берое?! Та те са на 3 точки след Локо Сф и на 1 след Локо Пд и Черно море. Ако трябва да отговоря на въпроса, който е поставен като заглавие на темата, отговорът ми е точно Берое. (Иначе Локо Сф заслужават най-малко - чудя се как още са 4-ти с тази слаба игра...)
14.05, 18.00, Локомотив (Пд) - Левски
14.05, 21.00, Локомотив (Сф) - Черно море
15.05, 18.00, Берое - ЦСКА
От следващия кръг най-логично е на Локо Пловдив и на Берое да им е най-трудно да вземат точки, защото просто играят с по-добри отбори. Локо София има леко предимство от домакинството, но за мен мача е изписан Х.
18.05, 18.00, Сливен - Локомотив (Сф)
18.05, 18.00, Черно море - Калиакра
18.05, 18.00, Черноморец - Берое
18.05, 18.00, Академик - Локомотив (Пд)
Най-лесни са мачовете за "локомотивците", Черно море също няма лоши шансове срещу Калиакра, а на Берое отново ще им е най-трудно.
21.05, 18.00, Локомотив (Пд) - ЦСКА
21.05, 18.00, Берое - Видима
21.05, 18.00, Миньор - Черно море
21.05, 18.00, Локомотив (Сф) - Литекс
Най-тежко ще е за Локо Пловдив и Локо София, за мен и Черно море няма да победи. Най-лесен ще е сблъсъкът на Берое. Ако Литекс е спечелил шампионата, прогнозирам победа за "железничарите".
28.05, 18.00, Славия - Локомотив (Сф)
28.05, 18.00, Черно море - Берое
28.05, 18.00, Черноморец - Локомотив (Пд)
С оглед на добрите отношения между Гигов и Венци Стефанов смятам, че Славия ще загубят мача си с Локо София. Черно море имат домакинското предимство срещу Берое, както и Черноморец срещу Локо Пловдив.
И какъв е изводът от всичко това - Берое, освен че са с най-малко точки от четирите отбора, са и с най-трудната програма. Моите уважения към феновете и отбора, но не смятам, че ще се класират. Ако греша, ще съм радостен да им честитя
С оглед на преднината в класирането и оставащите мачове, Локо София има най-добри шансове, следвани от Локо Пловдив, Черно море и Берое.
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Аз преди началото на пролетния полусезон го написах, че ''Локо''-Пловдив е в Европа...сега остава да видя дали, това ще се окажв вярно...досега човека от който знам някои потайностти в Бг футбола, никога не ме е подвеждал....но има една подробност...''Локо''-Пловдив си спретнаха някакви интриги..тоест май Европа отпадна...и още една по-голяма подробност Гигов беше тия дни във Варна...казвам ти дъще сещай се снахо...
''Берое-1999'', ми се струва че няма как да се преборят за там
''Берое-1999'', ми се струва че няма как да се преборят за там
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
dark_knight
- Контакти:
В Европа заслужава да играят само Литекс, Левски и ЦСКА. Другите са далеч
Paralel написа:Udoji90 написа:Само не мога да разбера защо всички отписват Берое?! Та те са на 3 точки след Локо Сф и на 1 след Локо Пд и Черно море. Ако трябва да отговоря на въпроса, който е поставен като заглавие на темата, отговорът ми е точно Берое. (Иначе Локо Сф заслужават най-малко - чудя се как още са 4-ти с тази слаба игра...)
14.05, 18.00, Локомотив (Пд) - Левски
14.05, 21.00, Локомотив (Сф) - Черно море
15.05, 18.00, Берое - ЦСКА
От следващия кръг най-логично е на Локо Пловдив и на Берое да им е най-трудно да вземат точки, защото просто играят с по-добри отбори. Локо София има леко предимство от домакинството, но за мен мача е изписан Х.
18.05, 18.00, Сливен - Локомотив (Сф)
18.05, 18.00, Черно море - Калиакра
18.05, 18.00, Черноморец - Берое
18.05, 18.00, Академик - Локомотив (Пд)
Най-лесни са мачовете за "локомотивците", Черно море също няма лоши шансове срещу Калиакра, а на Берое отново ще им е най-трудно.
21.05, 18.00, Локомотив (Пд) - ЦСКА
21.05, 18.00, Берое - Видима
21.05, 18.00, Миньор - Черно море
21.05, 18.00, Локомотив (Сф) - Литекс
Най-тежко ще е за Локо Пловдив и Локо София, за мен и Черно море няма да победи. Най-лесен ще е сблъсъкът на Берое. Ако Литекс е спечелил шампионата, прогнозирам победа за "железничарите".
28.05, 18.00, Славия - Локомотив (Сф)
28.05, 18.00, Черно море - Берое
28.05, 18.00, Черноморец - Локомотив (Пд)
С оглед на добрите отношения между Гигов и Венци Стефанов смятам, че Славия ще загубят мача си с Локо София. Черно море имат домакинското предимство срещу Берое, както и Черноморец срещу Локо Пловдив.
И какъв е изводът от всичко това - Берое, освен че са с най-малко точки от четирите отбора, са и с най-трудната програма. Моите уважения към феновете и отбора, но не смятам, че ще се класират. Ако греша, ще съм радостен да им честитя![]()
С оглед на преднината в класирането и оставащите мачове, Локо София има най-добри шансове, следвани от Локо Пловдив, Черно море и Берое.
Не виждам защо си мислиш,че гостуване на Черноморец в момента е някакъв кой знае колко труден мач.С 10 точки сме пред тях в първенството,носители на Купата сме,в последните три мач помежду ни,откакто почна големият им проект,имаме една победа и два равни и то когато бяха доста по-сериозен отбор отколкото сега.С Черно море ще се постараем да нямат домакинско предимство от гледна точка на публиката,вече за ужасния им терен е истина,че ще ни е трудно.Също така ми се струва,че сериозно си се объркал за отношенията по оста Надежда-Овча Купел.Точно Славия винаги играе на кръв срещу Локото и сега ще е така.Решаващ,според мен,ще е следващият кръг,ако някой измежду Локо Пд и Берое вземе нещо срещу Левски и ЦСКА се превръща във фаворит.Локо Сф-Черно море го виждам хикс отвсякъде.Накрая нашият мач с Черно море може да се каже и пряк двубой за Европа.Аз и преди го написах,абсолютно несериозно е тоталното отписване на Берое от страна на медиите и феновете.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Върни се в “Футбол - България”