Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 01:13

PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?

Аз се чудя друго дали ултрасите ни ще се похвалят пак как са пребили някой са го обрали

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 01:16

според мен играчите които се показаха на мениджърите на стадиона бяха Дембеле,Грийн,Тасевски само с влизането си внесе повече класа и май ще си тръгва след като не му се играе толкова от Левски и Георги Миланов игра доста добре според мен и Занев,както и Бодуров от Литекс дано някой направи добър трансфер
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2011 01:17

PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?

Е това вече е грозна и варварска сцена :evil: Помня последният път, когато нападнаха Стоилов ни наказаха с 1 000 лв и лишаване от домакинство 1 мач. Не знам ... понякога не мога да разбера някои хора :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 01:17

абе къв радуканов... някой от ваще извика при падане на дока ако не се лъжа (може и друг да е бил в момента не съм 100% сиг) зад защитното стъкло което сложихме зарад чорбата ... ама извика толко яко, че се чу навсякъде и почнаха да замерят... в центъра беше или величко или трифон (бъркам ги двамата) тоя с кръглата глава и черна къса коса ... тия около него не се виждаха много добре, но на там бяха насочени бутилките вода и етк предмети. После някой от хората до Бай Петко скочиха и почнаха да удрят пред стъклото и да крещят в него пред лицето на същия (трифон/велично)
Поне това видях аз и псувните бяха към тях... Радуканов съм го пропуснал
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2011 01:22

milen.hristov написа:

Аз се чудя друго дали ултрасите ни ще се похвалят пак как са пребили някой са го обрали

Ами то това не е за хвалба, ама мисля че гледаш мачове извън България и виждаш там какви ексцесии стават: наръгани полицаи, убити фенове, водоструйки пръскат все едно е военно положение и какво ли оше не. Забележи че това се случва в много по-развити страни от нашата. Така че, някои обран и пребит си е нещо нормално ...жертви дано да няма :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 01:24

TristaNNN написа:

Е това вече е грозна и варварска сцена :evil: Помня последният път, когато нападнаха Стоилов ни наказаха с 1 000 лв и лишаване от домакинство 1 мач. Не знам ... понякога не мога да разбера някои хора :|

Д ати кажа какво ми отоговарят на мен тези
Ултрасите са хора за които да откраднеш чуждо знаме и да се сбиеш е голям чест,по този начин покзваш кой е по-силният

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 01:26

Като за последно супер победа за Левски,но мисля че ще се окаже пирова

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2011 01:26

Виж къде са нашите, виж на къде са се насочили феновете на Левски
Изображение
Изображение

И за най-голям срам през главата на Матеус

Изображение

http://sportline.bg/gallery/81320
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 01:32

така е какво е виновен човека просто е треньор на големият съперник и какво от това Радуканов засега не е някакъв наперен и да говори против ЛЕВСКИ например ,разбирам да беше Стойчо Младенов ,но Радуканов какво толкова ги дразни
Честита победа пак и отивам да лягам че стана късно
ЛЕКА на всички фенове на който и отбор да са
Последна промяна от shotgun blues на 09 май 2011 01:33, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 01:33

това е друг момент който съм изпуснал сигурно или е около замерянето на човека над стюарда на първата снимка (ако не бъркам) ... иначе над 10-15 предмета видях които паднаха зад стъклото при вашите като имаш предвид, че гледах основно към терена дори при мелето...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”