PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?
Аз се чудя друго дали ултрасите ни ще се похвалят пак как са пребили някой са го обрали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
milen.hristov написа:PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?
Аз се чудя друго дали ултрасите ни ще се похвалят пак как са пребили някой са го обрали
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:PFC Litex написа:Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?
Е това вече е грозна и варварска сценаПомня последният път, когато нападнаха Стоилов ни наказаха с 1 000 лв и лишаване от домакинство 1 мач. Не знам ... понякога не мога да разбера някои хора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта