Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 00:59

shotgun blues написа:незнам дали е вярно но когато Жаклин Михайлов е гост в някое предаване а той е болен левскар,казва че Батков е участвал в преименуването на Левски на Витоша 80те години ,незнам дали е вярно но ако е как този човек е честен :roll: :roll: :roll:
яко си гледа интереса и ако не е футбола аз незнам Батков от какво живеее и е известен,не съм чул да е адвокат в някое голямо дело или нещо такова КАКЪВ АДВОКАТ Е ТОЯ :roll:

Жаклин е болен фен на мъри и наско, не на Левски. Иначе Батков е участвал да.

Що се отнася до второто... сериозно ли? Батков може да изглежда неадекватен ама е адвокат на Холандското кралско семейство... спечели дело за Чорни за няколко МИЛИАРДА $ в лондон срещу Дерипаска... сещате се за какви хонорари става дума... да не говорим колко години представлява Чорни в Бг и ръководи бизнеса му...

Може да говори постоянно глупости и да изглежда смешен, но като адвокат както виждате хич не е случаен...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 09 май 2011 01:00

Thsmith написа:Току що гледах репортажа. Много голяма грешка на страничния съдия за отменения гол на Гара... Добре, че бихме иначе щеше да заври и закипи отново...
Оня престъпник ясен пак направи всичко възможно да не спечели мача с глупавия си състав и глупавото си водене на срещата... Тоя циганин огнянов свирки ли му върти кво става, че постоянно го навира в състава ?!?
Иначе играхме сравнително прилично...
Оня дока е готов за барселона... Да се събере с дани алвеш и бускетс... Трябваше много по-рано да почнат да му се дават картони за симулация защото тоя пор прави по 10 смешни и жалки симулации.

Между другото ние с играта която показахме през целия сезон не заслужаваме да станем шампиони, но определено и ловеч не го заслужават... Ще станат шампиони и изобщо не ги виждам как ще преминат втория предварителен кръг в ШЛ... Не, че ние сме цвете, но тях изобщо не ги виждам... Изключително надценен отбор и треньор... Без съдийските аванти щяхме да сме най-малко с равни точки, че вероятно и зад нас щяха да са...

И другуто изключително неприятно нещо което ще отбележа е случките в А сектор...
Ако нямаше блиндирано стъкло пак някой от ловеч щеше да изяде плесниците... Хората хвърляха бутилки, семки кой каквото има над стъклото по тях... Не е нормално щом си седнал в ложата да реагираш като фен както го прави 10 те дихона тъпота и компания... да се провикваш и да провокираш фенове които седят на 30 см от тебе ... Смешна работа.

Някой идиот от А сектор по едно време изтреля ракета към Г която за малко прескочи феновете им и се разби малко зад куките... ако тресне някой кой знае какво ще стане... ама ушев седи и гледа...

--

пп философе този път ходи ли на мача или отново си на плюене по форума и раздаване на "компетентно" мнение единствено тук?

Браво за мнението

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 01:03

Тия не искат да остават в Левски :lol: с такъв стартов състав Ясен вярно залага капан-за себе си :lol: или Гонзо го прави :? Все тая няма да бием мача е хикс :( така всички щастливи освен феновете)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гонзо и Ясен със този състав отново играят филма ''да направим Литекс шампион'' . Нямам думи вече!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В момента съм много раздвоен от една страна искам любимия Левски да победи,но от друга искам да падне,за да махнат най-накрая Гонзо и Ясен :|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
само на мускули и преса ще го караме... големци сме..браво браво..следващият пряк свободен на Янев ще го вкара.:(
Кривия каза, че ние сме нямали положения ама и те нямали...ееее добре.. не е като да ни трябва победа.. щом те нямат положения съм спокоен вече... всичко е наред! Добре, че не се излъга да ида да ги гледам ТИЯ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По слаб Левски не съм виждал.Дано вкараме някой случаен гол иначе не ни виждам.Да влизат Грийн и Тасевски пък квото стане.Литекс няма да се предадат
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Предлагам "сините фенове",които се разпознаят тука(и други като тях),да се извинят или,може би,да сменят клуба.Защо ли си мисля,че няма да го направят?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2011 01:04

Чета след мача из форумите и освен да се хиля друго не ми остана.
90% от коментарите не са свързани с мача.
Кой знае какво се е случило тази вечер, домакина победи госта, реакциите са такива, че все едно това се случва веднъж на 10 мача.
Победа ви е сладка за вас спор няма, но същата е и пирова. Дембеле днес беше навсякъде по терена, направи хубав гол, което му подписа предварителният договор за продажба, а скоро нов Дембеле няма да си намерите.

Ако кажа, че този мач не сме го слагали в графата задължителни няма да е сериозно, но определено същият не го взехме на сериозно и си правя извод за същото от факта, че почнахме мача с футболист не играл от началото на декември, без никаква игрова практика.

Също е и факт, че Левски днес игра в оптималният си състав ПРЕЗ ВТОРОТО полувреме и резултатът е на лице. През пролетта играем с една идея по-слабо поради кадрови проблеми.

Относно шампионата още следващият кръг ще бъде решен същият.

За нас важните мачове в краят му са два, този с Черно море и този със Славия, единият го взехме, остава другият.

Ако не го вземем, ще го купим и ще пратим касовата бележка на честният адвокат Батков :mrgreen:
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 01:04

Между другото забравих да спомена какво влияние оказва външните съдий... Може да са допуснали грешки... страничния вдигнал засада на Дембеле която я нямаше, но в крайна сметка и те са хора .. нормално е да бъркат..

Мисълта ми е, че за двата мача със западни съдии имаше по-малко картони, нарушения и мелета от колкото за 20 минути при дербито на с Николай Йорданов или някой от другите наши елитни рефери... За това изцяло трябва всички дербита догодина да се свирят от западни съдии... В интерес на футбола.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 01:06

blue avalanche написа:Тия не искат да остават в Левски :lol: с такъв стартов състав Ясен вярно залага капан-за себе си :lol: или Гонзо го прави :? Все тая няма да бием мача е хикс :( така всички щастливи освен феновете)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гонзо и Ясен със този състав отново играят филма ''да направим Литекс шампион'' . Нямам думи вече!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В момента съм много раздвоен от една страна искам любимия Левски да победи,но от друга искам да падне,за да махнат най-накрая Гонзо и Ясен :|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
само на мускули и преса ще го караме... големци сме..браво браво..следващият пряк свободен на Янев ще го вкара.:(
Кривия каза, че ние сме нямали положения ама и те нямали...ееее добре.. не е като да ни трябва победа.. щом те нямат положения съм спокоен вече... всичко е наред! Добре, че не се излъга да ида да ги гледам ТИЯ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По слаб Левски не съм виждал.Дано вкараме някой случаен гол иначе не ни виждам.Да влизат Грийн и Тасевски пък квото стане.Литекс няма да се предадат
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Предлагам "сините фенове",които се разпознаят тука(и други като тях),да се извинят или,може би,да сменят клуба.Защо ли си мисля,че няма да го направят?

Аз явно няма за какво да се извинявам,мо чакам ти

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 01:07

blue avalanche на мача с Пирин написа че Матондо го сменят защото не е в "играта" :roll: и така нататък което за пореден път доказа че има фенове на Левски които когато губите или загубите или съдията или сте продали мача :roll:
кажи ти извини ли се тогава след като Левски победи и не бе дал мача
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 01:11

shotgun blues написа:blue avalanche на мача с Пирин написа че Матондо го сменят защото не е в "играта" :roll: и така нататък което за пореден път доказа че има фенове на Левски които когато губите или загубите или съдията или сте продали мача :roll:
кажи ти извини ли се тогава след като Левски победи и не бе дал мача

Още чакам извинението му

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2011 01:12

Thsmith я кажи пък Радуканов какво е виновен, че човека е дошъл да гледа мача и той ли е провокирал, че феновете на Левски са скочили и на него?
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2011 01:13

Thsmith написа:Между другото забравих да спомена какво влияние оказва външните съдий... Може да са допуснали грешки... страничния вдигнал засада на Дембеле която я нямаше, но в крайна сметка и те са хора .. нормално е да бъркат..

Мисълта ми е, че за двата мача със западни съдии имаше по-малко картони, нарушения и мелета от колкото за 20 минути при дербито на с Николай Йорданов или някой от другите наши елитни рефери... За това изцяло трябва всички дербита догодина да се свирят от западни съдии... В интерес на футбола.

Подкрепям с две ръце и два крака :!: Според информацията преди мача, ни пратиха едва ли не един от най-калпавите рефери, НО никой не каза гък. Нямаше спорове, бутане, дърпани е всички тия грозни сцени.

[offtopic]Което ме навежда на мислълта колко сме "развити". Тук едва ли има съдия, който ще вдигне картон на Дока за симулация (която ситуация не беше за картон) и ще изгони Минев затова, че разкара топката с 3-4 метра.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”