Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA V-na
Контакти:

Re: За "европейците"

Мнениеот CSKA V-na » 10 май 2009 00:26

т UltraBlue на 09 Май 2009 21:37

TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер ;)

Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече :!: Ако бяхте нещо, сега щяхте да се радвате че сте ни били, но просто според мен тея измамни победи ви подляха вода днес ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Не знам до колко са били измамни победите до сега, но е факт че бяха срещу по слаби отбори, а срещу сериозните срещу Черноморец- трудно, нищо че имахме превес, а срещу Левски.... всички видяхме.Но май си повярвахме повече отколкото трябваше, да не би някой да си помисли че Левски сам ще падне, още повече със затрудненията, които имаха преди мача.???А на по-крайните ултраси на Левски, момчета вие приятели от ЦСКА нямате ли, така ли се чухте след мача и ги плюхте?Аз имам доста приятели от Левски чухме се след мача и всичко бе в рамките на добрия тон.Естествено зевзеци след победата, но с чувство за хумор, а не ...леко просташки.Но ако така им харесва на някои фенове на ЦСКА и Левски да се плюят , като .... не знам си какво- ок, тяхно право. Никога не съм подкрепял нещо подобно. Естествено всички си пеем на стадиона или пред ТВ любимите песни на агитките, но до там..... На мен най-добрия приятел ми е от Левски, е никога не мога да му кажа говедо.Не го приемайте като все едно феновете на ЦСКА сега се правят на приятели на феновете на Левски, ами те наистина в голяма част са си такива, България не е голяма и е нормално феновете на двата най-големи отбора, да са и приятели. Но ако Ви харесва да псувате и нареждате, давайте живеем в демокрация.. уж.. и всеки си има право да си изрази мнението според възпитанието си и разбиранията си. Отнася се до феновете и на двата отбора.И се радвам, че напоследък в този форум забелязвам тенденция за по-нормални спорове, изразване на мнения и закачки. А другите , с другото изказване винаги ще си ги има.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Коментари за хореографиите на двете агитки

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 00:27

Уникална наша хореография, особено с една част от най-великите Българи, много добре св получи и другото... За ЦСКА и те направиха хубави работи, стана един истински празник на трибуните, с което публиките на Левски и ЦСКА затвърдиха, че са ненадминати в България по отношение на хореографии и че това си остава най-голямото българско дерби. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 май 2009 00:31

ЛУДНИЦАТА Е ТАКА...и Сини и Червени бяха на ниво днес ! Просто всички останали остават зад нас ;) Браво и за концерта :)
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Моля,Томето да се извини за думите,че само Гонзо е мъж!

Мнениеот smash_the_reds » 10 май 2009 00:39

А ти наред ли си :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 май 2009 00:45

Страхотни хореографии на сините фенове. Поздравления!
Поздравления и за концерта за "Свободен Ботев"!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 10 май 2009 00:48

А по едно време всичко мълчи и само се чува " ДУХАЙТЕ СУПАТА " .. " ДУХАЙТЕ СУПАТА " :D :D и кой ли го викаше това... нашите фенове от сектор А :D а накрая след мача също стана много добре .. нашия сектор "Б" викаше 7 е добро число и от там сектор "А" на чорбата у газо а и другото.. питахме ги ние какво е морето и те отговарят :) вобще.. много доволен останах аз :)

Потребителски аватар
Junior Urchin

Мнениеот Junior Urchin » 10 май 2009 00:49

Без да го защитатавам .... Томето:
Синята идея е закърмена от свободомислещи обичащи Народа и отбора хора и всеки един, който се има за част от нея е свободен да изказва мнение. Ние не сме овчи мозъци, създадени с указ на ЦК-то, които под единен строй със запенени от злоба зурли повтарят словата на Червените им шамани!

Свободата на словото е клетка без решетка!
Последна промяна от Darina на 11 май 2009 12:26, променено общо 1 път.
Причина: Можеш да си пишеш мнението и без да обиждаш

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: за георги христов и другите резерви

Мнениеот защо » 10 май 2009 00:52

Hа Митрев, Зе и Христов преди мача много грубо им беше показано, че Гонзо, Йовов и Петков, даже на патерици са по-важни от тях и момчетата се постараха да покажат, че и от тях става нещо. Дано след днешния мач им обърнете повече внимание!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

dedo
Контакти:

Мнениеот dedo » 10 май 2009 00:53

Томето е прав.Но Кокала излъга чичовото и е най прав.А Гонзо трябва и да ги потупва тия паяци,защото СИНЯТА КРЪВ Е РЕЛИГИЯ и не може да се играе едно към кесим

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: за георги христов и другите резерви

Мнениеот stefan_bg2 » 10 май 2009 00:57

С този дух днеска след известно време както Гонзо го каза още зимата, момчетата могат да направят голям отбор.Просто се иска голяма подготовка
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”