Черно море заслужава да е 4ти...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море заслужава да е 4ти...
ЧЕРНО МОРЕ,ЛОКО ПД и СЛАВИЯ разполагат с приблизително еднакъв потенциал от футболисти за момента,като предимството на ЧЕРНО МОРЕ е в треньора и физическата подготовка.Берое няма толкова потенциал от играчи,но има треньор.Най големия сапунен отбор е Локо сф.Нямат нито играчи,нито треньор,нито публика,нито стадион.Имат само силно съдийско лоби.
Viktor4o_Rs написа:Не можеш да кажеш сега и на момента кой би се представил по-добре и кой по-зле - лятото е динамичен период, изпълнен с трансфери, рокади, промени, подготовки и т.н. и в зависимост от тях един отбор би подобрил или влошил състоянието си
О, разбира се, съгласен съм с тази забележка. При нас кой знае какви трансфери не очаквам, дори и да се класираме за ЕКТ. Най-много да има 1-2 играчи за по 100-150 хиляди, останалите ще са свободни агенти. Гигов и бате Венци не са по купуването също, Берое нямат ресурс. Единствено Коко Пд може да се подкрепят сериозно с трансфери, но е възможно сериозно да се издънят там откъм качеството.
Който и от тези всички отбори да се класира, ще стискам сериозно палци за него
Евала, и аз съм така. Все пак, този отбор ще играе за България.
yavorescu написа: Евала, и аз съм така. Все пак, този отбор ще играе за България.
... и за коефициента
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Пълен ташак сме и 4-те отбора, не можем да бием изпадащите
Който и да се класира, трябва огромна работа, за да се представи достойно в Европа 

Viktor4o_Rs написа:Пълен ташак сме и 4-те отбора, не можем да бием изпадащите![]()
![]()
Който и да се класира, трябва огромна работа, за да се представи достойно в Европа
Майй си абсолютно прав.Гледам и 4-те отбора правят всичко възможно да не са на 4-то място.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
ShooterMan
- Контакти:
Аз в излаза за ЕКТ виждам като полза единствено,че така ще се принуди ръководствто да вземе класни играчи в иначе посредствения ни отбор.Затова е желанието за там,иначе с тази игра там няма какво да дирим и ние.Аз като се сетя какъв футбол играеше отборът ни медалист и как въпреки това не успя да катурне вярно грандове като ПСВ и Щутгарт,но все пак-не успяхме....че сега ли?С наличните си играчи ще отнесем един фамозен пердах от отбор като Макаби Нетаня примерно или дори Искра Стал.Парадокса обаче е,че срещу силни отбори за мене само Черно Море може да окаже съпротива реална в ЕКТ.Не за друго,а заради здравата игра в защита...в Европа се играе твърд футбол,агресивен,пенсиите от Локо Сф дето клякат в 70 минута как биха издържали 90 минути катеначо примерно на Филипс Арена?Защо?Ами защото който и БГ отбор да отиде в ЕКТ ще ми се НАЛОЖИ да се брани и да се ръга ако иска да не бъде размазан или кой луд си мисли,че ще отиде и "ше играем футбол пък каквото стане"....Левски на Алваладе е нагледен пример какво става в такива случаи.Катеначо,ръгаш,скубиш,риташ и ако може да ги излъжеш-това е което ще търси и Черно Море,и Славия,и който и да иде там.Смятам,че нашия стил и играчи са най-приложими за подобна цел,но също и,че ако не ни тръгне сметката с първия съперник-примерно ни поведат,или ни тупнат 2:0 в първи мач...дотам сме,ний да нападаме и да вкарваме-абсурд.Абе всеки си прави сметките,но ще има Евроидиот тази година за някой 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ShooterMan, евроидиота като нищо може да е Литекс, просто нямат манталитет тия хора като ги гледах днес
Иначе редно е да включим и Берое в сметките, доста са близо до 4-то място вече
Почнаха вече и теории на конспирацията как никой не иска 4-то място, защото купата била предопределена за нас, много ми се ще да е вярно, ама едва ли

-
ShooterMan
- Контакти:
Аз вече се усъмних,че никой не иска 4-тото място,но не заради предрешена Купа,а заради това,че ще стане за посмешище в Европа
.наче ние като играехме Финал с ЦСКА имаше слух,че Божков щял да даде финала на ТИМ за пари,че искал да прецака Локо Сф,ядец,Финал е,от 1999 никой не е лягал и да подарява Купа.Литекс е перманентен Евроидиот последните 2-3 сезона,но остава в сянката на заяжданията на тази тема между Левски и ЦСКА.Начина по-който си осигуриха титлата,съдийските аванти...тука ще се съглася с Боратков,той много добре знае от личния си опит с Левски какво става после с БАТЕ,Тампере и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
никой не иска да е 4-ти...или просто знаят, че славия ще вземе купата и си правят тотото....
Viktor4o_Rs написа:Ами славистите ще сме минимум 2-3 хиляди, цесекарите им давам около 15 000 някъде, така че отново 5 към 1
Нито Вие ще сте 3 хиляди, нито те 15