boston celtics написа:Аха.Мерси за инфотоBlue_Girl написа:boston celtics написа:С какъв ранк е турнира,на който участва Гришо?
85000 Евро и 100 точки общо.
Димитров спечели 8 точки.
При нов успех утре още 10.
За нищо.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boston celtics написа:Аха.Мерси за инфотоBlue_Girl написа:boston celtics написа:С какъв ранк е турнира,на който участва Гришо?
85000 Евро и 100 точки общо.
Димитров спечели 8 точки.
При нов успех утре още 10.
futbolqga написа:Някой знае ли кога ще се играе мача на Гришо горе-долу?
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Поставеният под №2 Григор Димитров отпадна във втория кръг на чалънджъра “Strabag Prague Open” в чешката столица Прага.
Хасковлията загуби от германеца Денис Бльомке с 6-1, 3-6, 0-6 за един час и 23 минути. Мачът започна отлично за българина, който взе първия сет с 6-1 за половин час. Последва обаче спад в играта на нашия тенисист и той загуби втория сет с 3-6. Димитров не успя да покаже уменията си в третия сет, в който бе надвит безапелационно с 0-6. Много е вероятно контузия да е причината за катастрофалната загуба на българина в двубоя му със световния номер 338.
По този начин Гришо се сбогува с турнира с награден фонд 85 000 евро. Той все пак успя да заработи 8 точки за световната ранглиста и 1 460 евро от наградния фонд с класирането си за втория кръг.
THE G.A.M.E написа:Лошо ...
Ето, че не е застрахован от загуби и в посредствени турнири !
Трябваше да се пусне в Мадрид !
Но станалото - станало !
Надявам се, че наставника му си е взел поука ...
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
AndreyBG написа:Дано МакНамара си е взел поука наистина, и се надявам много скоро да го виждаме само на големите турнири
THE G.A.M.E написа:AndreyBG написа:Дано МакНамара си е взел поука наистина, и се надявам много скоро да го виждаме само на големите турнири
Много точно написано !
Трябва да играе с по силни тенисисти !
Тази загуба днес вероятно е от някакъв вид подценяване ...
И аз нямам обяснение !
Особено след тениса на световно равнище който нашия демонстрира само преди дни ...
То нали, има промеждутаци от сезона, когато няма силни турнири ..
ОК, тогава може да се пусне , за да си подържа формата в някой нискоразреден ...
Но целта от тук натататък трябва да са възможно най качествените състезания !
За съжеление, имам чувството, че Макнамара го пази ...
Един вид - да го предпази от тежки загуби срещу силните на деня ...
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта