shotgun blues написа:аз съм завършил 8 клас аз съм по умен от ГОНЗО
Тогава аз как трябва да се чувствам,но вярно стига сме се бъзикали с човека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:аз съм завършил 8 клас аз съм по умен от ГОНЗО
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Единствено критикувам ръководството,не четете избирателно
А какво постигаш с тази си активна критика във форума?
shotgun blues написа:Милене това на снимката ти ли си![]()
parvanoff написа:TristaNNN написа:parvanoff написа:Да ама някои хора му вярват
Не ... можеше да каже: "поздравявам отбора за духа; поздравявам феновете макар и не толкова много, които вместо да си праскат мацките за тонус през новата работна седмица решиха да усетят пролетния дъжд и да подкрепят Левски; мога да ти изброя още килишета...
Исках да кажа че в най, ама в най-неподходящият момент, след много сладка победа нашия човек дрънка тъпотии ... затова казах че ми се развали вечерта. Нека да си дрънка де, шефче е все пак и нямам нищо против по принцип, ама НЕ трябваше точно днес
Днес играем с Литекс-днес се вземат интервюта, днес ще се чуят думите му и т.н. Няма значение-точно това е, което каза-аз се радвам на победата без да ми пука, че тук 1000 човека говорят какво ли не.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
shotgun blues написа:Матондо е супер с глава ,ама пробивите и техниката за крило му куцат
blue avalanche написа:shotgun blues написа:по канал 3 не дадоха повторението от което се вижда че е чиста дузпа
Ако имаше такова повторение,мислиш ли,че Диков щеше да го "покрие"?Покажи го ти!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:shotgun blues написа:Матондо е супер с глава ,ама пробивите и техниката за крило му куцат
Че кой каза,че Матондо е крило?
TristaNNN написа:parvanoff написа:TristaNNN написа:quote="parvanoff"]
Да ама някои хора му вярват
Не ... можеше да каже: "поздравявам отбора за духа; поздравявам феновете макар и не толкова много, които вместо да си праскат мацките за тонус през новата работна седмица решиха да усетят пролетния дъжд и да подкрепят Левски; мога да ти изброя още килишета...
Исках да кажа че в най, ама в най-неподходящият момент, след много сладка победа нашия човек дрънка тъпотии ... затова казах че ми се развали вечерта. Нека да си дрънка де, шефче е все пак и нямам нищо против по принцип, ама НЕ трябваше точно днес
Днес играем с Литекс-днес се вземат интервюта, днес ще се чуят думите му и т.н. Няма значение-точно това е, което каза-аз се радвам на победата без да ми пука, че тук 1000 човека говорят какво ли не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта