Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Моля,Томето да се извини за думите,че само Гонзо е мъж!
Моля,от името на всички левскари.На мен не ми допади постоянното му различно мнение.Веднъж са мъже, после не.На всеки е ясно,че трябва време на отбора.В мача се видя ,че Кокала правеше така,че да сме зависими от Гонзо.Видя се,че когато отбора не се дели на лидери и темподобни има стил в играта.Неможе като в миналото всяка топка да се дава на нападателя и той да се оправя.Това очакваха да се случи в ЦСка и след като излязоха им объркахме плановете.Неслучайно на няколко пъти се зблъскаха Ванчо и Котката.Стилът на Левски се видя.Единствено ни липсва подобен играч като Кривия,но и той ще дойде.Видясе,че Коща трябва да се конкурира с Тасевски,а не със дефанзивните халфове.Леко полека Кокало дано налучка състава.А за прословутия Бистрон е ясно,че той трябва да играе със Рабех заради по -добрата си комуникация.Бистрон просто не е лидер.Такъв е Рабех.Затова се получава.Той командва защитата и Бистрон го следва.Докато когата Бистрон играе със другите се губи лидерът и комуникацията.Явно и езикът си оказва внимание.Незабравяйте,че е само от една година.На всеки му трябва малко време.Заради бързото ни очакване замалко да зачеркнем(Вуцов) бразилците.Заради циркът на Гонзо и Йовов неуспяхме да видим например Цачев.Дано най после дойде Сираков,за да няма, неможах да им откажа.Заради това можеше сега отново Томето да каже,че само Гонзо е мъж.Томе ти си наред

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Коментари за хореографиите на двете агитки
Как изглеждаше мача по телевизията ? Добре ли беше кажете това онова туко що се прибирам аз лично останах доста доволен и от двете агитки мисля че ЦСКА пуснаха повече димки и факли .. но ние ги надвикахме според мен
- Junior Urchin
за георги христов и другите резерви
момчета,днес е ден на велика победа!но не защото бихме цска-това сме го правили много пъти,ще го правим и занапред.замислете се каква е възрастта на отбора ни,колко помия се изля над тези момчета-та най-големият е на 24(изключвам гонзо и йовов).в тях има много футбол,просто трябва време и истинска битка,за да станат отбор.да си признаем,че и ние ги навиквахме,понякога с причина,понякога без.георги христов бе отричан,оплюван,определян като неудачник-защо?момчето работи изключително сериозно на тренировките и това,което се случи днес изобщо не е случайно .лъчо балтанов е готов титуляр,сърмов и гаджев са готови футболисти,зе и жо са доказали вече себе си.те просто имат нужда от подкрепа-гонзо прекрасно го разбира и прави всичко възможно да помогне.утре ще се включат боян табаков,цачев и други от школата-и те ли ще преминат през дългия път на отрицанието,за да дойде денят им,както днес за георги христов? а за божо митрев-без коментар.поклон!за това нека ги подкрепяме винаги-дори когато страдаме и не ни харесва играта-просто хубавите неща бавно стават!и накрая един въпрос:дали днес не се появи новият терминатор на цска?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ
Sleepwalker написа:delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби
Точно!Разликата беше в мобилизацията на двата отбора и това,че червените пропуснаха своите много добри положения,а ние вкарахме 2 от нашите!На косъм беше Цска да вкарат гол в поне 2 от ситуациите.
И в тоя ред на мисли искам да споределя едно свое виждане.Не мислите ли,че Митрев лека-полека се превръща в достойна смяна на Гошо Петков?Днес игра блестящо и извади 100%-ви голове.Освен това беше сигурен във високите топки и в изчистванията си.Аз поне съм обнадежден за вратарския пост в Левски.
За високите топки не съм съгласен, удъри да, но при центриранията 2-3пъти я изпусна и при единия път съдията не свирнаи(и првилно) и се получи объркване.
Но, като цяло много добре.
Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ
peho написа:sistera написа:Честитя на всички левскари,но съгласете се ,че футбола който показаха и двата отбора не задоволи.Поредния слаб мач като цяло.Още веднъж честито,имате повод за празнуване.Наздраве!!!
Мача си беше даже много добър.И не само както се казва за българските стандарти, а за всички стандарти.
Напълно си прав
, мача беше с добро темпо, а отборите бяха добре тактически построени(след като заиграхме с 11 човека)
- Junior Urchin
Re: за георги христов и другите резерви
Не знам па кой ги е оплювал? Помията се изля върху Гонзо и си беше дело на групичка от хора, които си отидоха при него и като мъже му обясниха какво мислят - друг е въпроса, че мисловния процес не се отдава на всички.
А Христов е млад и като всеки един нападател играл в Левски първия сезон му е труден.
Със момчетата публиката винаги е имала търпение. Лошото е че във сектора се появиха външни фактори, които оказват влияние на поведението на отделна част.
Но интереса клати феса
Всичко ще се оправи и некои промени от последните дни предвещават добро бъдеще.
А Христов е млад и като всеки един нападател играл в Левски първия сезон му е труден.
Със момчетата публиката винаги е имала търпение. Лошото е че във сектора се появиха външни фактори, които оказват влияние на поведението на отделна част.
Но интереса клати феса

Всичко ще се оправи и некои промени от последните дни предвещават добро бъдеще.
-
- Контакти:
Re: Коментари за хореографиите на двете агитки
ето и на Ботев днес хореографията ако не сте я видяли още

- Sleepwalker
- Контакти:
Re: за георги христов и другите резерви
Генерални изводи от един мач,макар и срещу армейците, е малко прекалено според мен,но се надявам отборът да се развива,младите да се адаптират лесно и да постигат успехи!

Re: За "европейците"
т UltraBlue на 09 Май 2009 21:37
TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер
Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече
Ако бяхте нещо, сега щяхте да се радвате че сте ни били, но просто според мен тея измамни победи ви подляха вода днес 
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Не знам до колко са били измамни победите до сега, но е факт че бяха срещу по слаби отбори, а срещу сериозните срещу Черноморец- трудно, нищо че имахме превес, а срещу Левски.... всички видяхме.Но май си повярвахме повече отколкото трябваше, да не би някой да си помисли че Левски сам ще падне, още повече със затрудненията, които имаха преди мача.???А на по-крайните ултраси на Левски, момчета вие приятели от ЦСКА нямате ли, така ли се чухте след мача и ги плюхте?Аз имам доста приятели от Левски чухме се след мача и всичко бе в рамките на добрия тон.Естествено зевзеци след победата, но с чувство за хумор, а не ...леко просташки.Но ако така им харесва на някои фенове на ЦСКА и Левски да се плюят , като .... не знам си какво- ок, тяхно право. Никога не съм подкрепял нещо подобно. Естествено всички си пеем на стадиона или пред ТВ любимите песни на агитките, но до там..... На мен най-добрия приятел ми е от Левски, е никога не мога да му кажа говедо.Не го приемайте като все едно феновете на ЦСКА сега се правят на приятели на феновете на Левски, ами те наистина в голяма част са си такива, България не е голяма и е нормално феновете на двата най-големи отбора, да са и приятели. Но ако Ви харесва да псувате и нареждате, давайте живеем в демокрация.. уж.. и всеки си има право да си изрази мнението според възпитанието си и разбиранията си. Отнася се до феновете и на двата отбора.И се радвам, че напоследък в този форум забелязвам тенденция за по-нормални спорове, изразване на мнения и закачки. А другите , с другото изказване винаги ще си ги има.
TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер

Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Не знам до колко са били измамни победите до сега, но е факт че бяха срещу по слаби отбори, а срещу сериозните срещу Черноморец- трудно, нищо че имахме превес, а срещу Левски.... всички видяхме.Но май си повярвахме повече отколкото трябваше, да не би някой да си помисли че Левски сам ще падне, още повече със затрудненията, които имаха преди мача.???А на по-крайните ултраси на Левски, момчета вие приятели от ЦСКА нямате ли, така ли се чухте след мача и ги плюхте?Аз имам доста приятели от Левски чухме се след мача и всичко бе в рамките на добрия тон.Естествено зевзеци след победата, но с чувство за хумор, а не ...леко просташки.Но ако така им харесва на някои фенове на ЦСКА и Левски да се плюят , като .... не знам си какво- ок, тяхно право. Никога не съм подкрепял нещо подобно. Естествено всички си пеем на стадиона или пред ТВ любимите песни на агитките, но до там..... На мен най-добрия приятел ми е от Левски, е никога не мога да му кажа говедо.Не го приемайте като все едно феновете на ЦСКА сега се правят на приятели на феновете на Левски, ами те наистина в голяма част са си такива, България не е голяма и е нормално феновете на двата най-големи отбора, да са и приятели. Но ако Ви харесва да псувате и нареждате, давайте живеем в демокрация.. уж.. и всеки си има право да си изрази мнението според възпитанието си и разбиранията си. Отнася се до феновете и на двата отбора.И се радвам, че напоследък в този форум забелязвам тенденция за по-нормални спорове, изразване на мнения и закачки. А другите , с другото изказване винаги ще си ги има.