За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА

Мнениеот maximalniq » 09 май 2009 23:47

levskar in CY написа:
stannn написа:anakin смърт ще викаш на някой друг говедо долно. Такива като тебе БАН-ове до дупка. ОК Левски били. Догодина много се надявам това да стори и ЦСКА. А за тези които ще кажат, че се мазня само ще им отговоря, че нямаше да напиша нито ред дори и ЦСКА да бяха били с 200:0, но тоя индивид ме изнерви. Трябва един път за винаги да се спре с простотията.

Това е и моята идея!Защо да не коментираме играта а само се ПСУВАМЕ!!!!!!!!!!

Защото те ще направят същото когато ние загубим от тях,или от такива като БАТЕ или Жилина.Всички форуми бяха подивяли и всички чорбари ни дразнеха с евроидиоти,но сега нещата като се обърнаха те започнаха да лижат г*зове.Искам да не ги дразня и такива теми да се пишат ,но като знам ,че и от другата страна искат същото.А те само чакат да паднем от някои и да започнат да се дразнят.
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 09 май 2009 23:48

maximalniq написа:Не се заблуждавай,феновете на цецка (повечето от тях) сега се подмазват ,за да не им се подиграваме.Ако някой ден случайно ни победят пак ще има говеда,евроидиоти и такива мизерии...

Да казваш, че ви се подмазваме само за да не ни се подигравате е смешно. Както аз, така и другите цесекари тук, съвсем искрено ви честитихме победата, като признахме, че ни надиграхте днес , но това по никакъв начин не означава, че сме се подмазвали. Тези приказки (говеда, евроидиоти) са изричат от един друг вид фенове, които се чудят как да се заядат.Към този вид заядливи фенове обаче спадаш и ти, предвид начина по който си изписал имаето на любимия ми отбор.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 09 май 2009 23:51

Запазете мненията си от сега,когато паднем от някой като БАТЕ или Жилина.Има и цскари които не гледат футбола през червени очила,но има и такива каквито казах ,че са по-горе...
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 май 2009 23:51

Явно добрият тон е невъзможен, между червени и сини. Омразата е заложена, в самия генезис на червено-синия отбор.

П.П. Дано все пак един ден толерантността да надделее, защото футболът е създаден, за да носи радост на феновете, а не да провокира война между хората. Или поне така би трябвало да бъде.
Последна промяна от slavia_forever на 09 май 2009 23:52, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 09 май 2009 23:52

Наистина поздарвления за двете агитки, бяха на висота, дано така винаги да подкрепят отбора си. Относно обидите, те са нещо нормално но по скоро като закачки, а не с цел да обидиш другия. Да Левски спечелиха заслужено и съвсем нормално е да са на "върха на вълната", а феновете на моя отбор да са разстроени след тази загуба. Но това си го има още от древни времена, победителя ако иска има право "на всичко",а победения е в доста по неизгодна позиция. Подкрепям това което забелявам за добрия тон и от двете страни... с леки изключения.Лесно е да нападаш, но по трудно е да запазиш нужното поведение за победител спрямо победен. А ако не се запази....няма проблем никой не ни е виновен че не спечелихме мача и да не се бъзикат с нас, привървържениците на Левски. Но нека да не забравяме, че топката е кръгла и винаги се върти, а понякога е трудно да се отгатне накъде ще се завърти тя.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 09 май 2009 23:54

maximalniq написа:
levskar in CY написа:
stannn написа:anakin смърт ще викаш на някой друг говедо долно. Такива като тебе БАН-ове до дупка. ОК Левски били. Догодина много се надявам това да стори и ЦСКА. А за тези които ще кажат, че се мазня само ще им отговоря, че нямаше да напиша нито ред дори и ЦСКА да бяха били с 200:0, но тоя индивид ме изнерви. Трябва един път за винаги да се спре с простотията.

Това е и моята идея!Защо да не коментираме играта а само се ПСУВАМЕ!!!!!!!!!!

Защото те ще направят същото когато ние загубим от тях,или от такива като БАТЕ или Жилина.Всички форуми бяха подивяли и всички чорбари ни дразнеха с евроидиоти,но сега нещата като се обърнаха те започнаха да лижат г*зове.Искам да не ги дразня и такива теми да се пишат ,но като знам ,че и от другата страна искат същото.А те само чакат да паднем от някои и да започнат да се дразнят.

ОК.Но все някои трябва да направи 1та стьпка!И от тях има пичове с които да си пием пиенето!В момента и на тях-които бяха на стадиона не им е гот!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 10 май 2009 00:03

.cskara. написа:
maximalniq написа:Не се заблуждавай,феновете на цецка (повечето от тях) сега се подмазват ,за да не им се подиграваме.Ако някой ден случайно ни победят пак ще има говеда,евроидиоти и такива мизерии...

Ето заради такива олигофрени не може да се запази добрия тон.

Нали знаеш че всяко стадо си има и ---------!А ние може да ударим по 1 ПИРИНСКО ЗАЕДНО! НАЗДРАВЕ на всички гледали мача от сарце а не заради вечните псувни! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 май 2009 00:03

Аз бях в сектор-Г ... цял ден скачах ,виках,пях подрекпях...веднага след мача една голяма празнина имаше в мен...Левски спечели заслужено,беше по хитрия отбор,и агитката им ми хареса,бяха като едно цяло...поздравлениа и за отбора и за феновете ... иначе дерби имаше на трибуните !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 10 май 2009 00:06

Дано да сте толкова мили и ако паднем от някой... ;)
Изображение

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 10 май 2009 00:08

Истина е че днес ЦСКА се усраха като карпатски вълци... Поздравления за отбора на Левски .който желаеше повече победата..

Върни се в “ЦСКА”