За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- levskar in CY
- Контакти:
За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА
Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия!Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!

Re: За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА
аз съм твърдо ЗА да се запази добрия тон!
а иначе жалко, че няма мн цесекари във форума днес
Да сме живи и здрави! Видяха се някои истини за 10те поредни победи и т.н.
а иначе жалко, че няма мн цесекари във форума днес

Да сме живи и здрави! Видяха се някои истини за 10те поредни победи и т.н.
- levskar in CY
- Контакти:
Тогава си е за тяхна сметка.Сега всичко е нормално и трябва да запазим добрия тон!Ние как се чувствахме след Локото?Защо да не коментираме с хора като Делянски и други?Просто те не са виновни за играта на техните и в повечето си коментари са били винаги реални!Да адмирираме и тях!

-
- Контакти:
точно те си тръгнаха -уж истински
anakin смърт ще викаш на някой друг говедо долно. Такива като тебе БАН-ове до дупка. ОК Левски били. Догодина много се надявам това да стори и ЦСКА. А за тези които ще кажат, че се мазня само ще им отговоря, че нямаше да напиша нито ред дори и ЦСКА да бяха били с 200:0, но тоя индивид ме изнерви. Трябва един път за винаги да се спре с простотията. Иначе честито на левскарите тая година явно вие ще сте шампиона
Последна промяна от stannn на 09 май 2009 23:40, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

- Cherven_poboinik
- Контакти:
Когато един от 2-та гранда победи с игра а не с други фактори един фен не може да има 2 мнения ! Имам чувството че тази година в Eвропа който и да отиде ще е даже по зле от миналите .... Изключително слаби грандове ... Незнам

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
- levskar in CY
- Контакти:
stannn написа:anakin смърт ще викаш на някой друг говедо долно. Такива като тебе БАН-ове до дупка. ОК Левски били. Догодина много се надявам това да стори и ЦСКА. А за тези които ще кажат, че се мазня само ще им отговоря, че нямаше да напиша нито ред дори и ЦСКА да бяха били с 200:0, но тоя индивид ме изнерви. Трябва един път за винаги да се спре с простотията.
Това е и моята идея!Защо да не коментираме играта а само се ПСУВАМЕ!!!!!!!!!!

maximalniq написа:Не се заблуждавай,феновете на цецка (повечето от тях) сега се подмазват ,за да не им се подиграваме.Ако някой ден случайно ни победят пак ще има говеда,евроидиоти и такива мизерии...
Ето заради такива олигофрени не може да се запази добрия тон.
- levskar in CY
- Контакти:
Cherven_poboinik написа:Когато един от 2-та гранда победи с игра а не с други фактори един фен не може да има 2 мнения ! Имам чувството че тази година в Eвропа който и да отиде ще е даже по зле от миналите .... Изключително слаби грандове ... Незнам![]()
Това е истината ,приятел!Много сме далеч от истината-и ние и вие!

Абсолютно заслужена победа на Левски! И още по-заслужена загуба на ЦСКА! Най-добрите бяха тези, които не трябваше да играят - Христов, Зе и Митрев. Само това показва нивото и на отборите и на треньорите!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.