Е да ,но нали се сещаш ,че ако на мене баща ми се казваше Абрамович колкото и некадърен да съм нямаше и да знаем кой е Дрогба примерно,поне за мене това,че Ливърпул са го взели не е от толкова голямо значениеbor-don написа:ако щете ми вярвайте, ама ми помнете думите: Ники Михайлов също ще стане вратар, Ливърпул не са малоумни да го вземат без причина.
Иначе за Митрев аз винаги съм имал много добро мнение.
Първо и най-важно - той е истински Левскар. И оттам-нататък - вика непрекъснато на играчите и ги командва, нахъсва ги, смалява си работата до минимум, а което положение остане, го спасява
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НОВИЯТ ИВАНКОВ Е ВЕЧЕ ФАКТ
Re: За "европейците"
ето това е което трябва да се чуе ,а не " браво.. искам да позравя феновете на цска и отбора им" и нз си какво..............ако те бяха спечелили щяха да полудеят.. но сега са ни просто приятели и сме направили един приятел мач.. СМЪРТ ЗА ЦСКА!!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ
Re: ЧЕХЪТ БИСТРОН
Е извинявам се, ама тоя изобщо не става за Левски. Флегматичен и неориентиран, дори не може да подава правилно. Вместо него трябва да играе Генев или да се намери нов централен защитник.
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Просто се видя кой отбор играе истински мачове и кой се разхожда по терена.Ако цска бяха играли истински мачове може би щяха да са на 5-6 точки зад Левски,но нямаше да са толкова жалки в днешния мач.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Защо трябва да падате до нивото на някои зомбирани от псевдожурналисти като ГА, малоумници.Всичко се видя на терена кристално ясно .Какво има да се коментирау
Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер 

lakito7 написа:Просто се видя кой отбор играе истински мачове и кой се разхожда по терена.Ако цска бяха играли истински мачове може би щяха да са на 5-6 точки зад Левски,но нямаше да са толкова жалки в днешния мач.
Различни публики, различни ценности

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер
Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ
Само едно ще кажа НАЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ !!!
Днес показахме кой е най добрият отбор в България .
И видяхме с 7 купени мача до къде се стига .
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Евала на всички момчета и да знаете ШАМПИОНИ СМЕ .
Днес показахме кой е най добрият отбор в България .
И видяхме с 7 купени мача до къде се стига .
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Евала на всички момчета и да знаете ШАМПИОНИ СМЕ .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел