Концерт"Свободен Ботев" събота, 9 май, 17ч. пл. „Централен"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За концерта днес
Казаха ми, че са го давали по пловдивската обществена телевизия.
-
- Контакти:
Blake написа:Интересно ми е как ще отразят концерта по медиите..
любо апостолов дойде по едно време и зад сцената взе интервю от митко кърнев после дойде и динчера и двамата си правиха лаф мохабед като влюбени.така ,че най много 1 мин. по ринг да кажат нещо.
Последна промяна от plovdivesamona6 на 09 май 2009 23:06, променено общо 1 път.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Blake написа:БТВ са моята скрита надежда..понеделник сутрин..но знае ли човек. Иначе това ми направи впечатления че не видях много от медийте..
Мани ги медиите... Ние бяхме ли там? Бяхме. Децата ни бяха ли там? Бяха. Показахме ли си позицията? Показахме я. Така нашите деца ще разберат, че избирането на позиция не е страшно, и че носи положителни емоции.
Да го духат "националните" софийски медии.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Предложение за утре - минисреща
http://img89.imageshack.us/img89/5373/alim0891.jpg
Аз съм този, дето е прегърнал малката фенка на Ботев - моята щерка
Аз съм този, дето е прегърнал малката фенка на Ботев - моята щерка

Последна промяна от Fallen_Angel на 09 май 2009 23:32, променено общо 1 път.
Абе аз като гледам сега какви хореографии са правили Левски и ЦСКА , мчи то наща на концерта беше по-добра от тяхната на стадиона

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
-
- Контакти:
- Canaries front
- Контакти:
аз видях само тази на чорабарите,ама нищо особено не е ,малко изкопирано,къде е невижданата до сега хореография незнам за която се говореше цяла седмица-отговора е В ПЛОВДИВВВВВВВВВ
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Искам да изразя специалната си благодарност към хората, които ни подкрепиха, въпреки че не са фенове на Ботев. Респект, чест и почитания към всички, които дойдоха и показаха, че за тях Пловдив е над фенските пристрастия. Защото Селския се подиграва с града ни, не само с клуба ни.
Остава и Д2 пяха за "Сводобен Ботев" пред пълен площад
Остава и Д2 пяха за "Сводобен Ботев" пред пълен площад Централен

Снимки: http://www.plovdiv24.com/pic/2342/1.html

Снимки: http://www.plovdiv24.com/pic/2342/1.html
Две от най-популярните бг-групи - Остава и Д2 пяха три часа с феновете на Ботев в концерт, посветен на свободата на клуба от Димитър Христолов. Преди тях пък малко над час свириха Delate, Sickflag, Face the Truth и FreeStyle. Рок и метъл бандите пяха своите авторски песни и скандираха песните на Ботев заедно с агитката. През повечето време се вееха и големи знамена, които придаваха още повече колорит на концерта. На сцената се качиха и някои от култовите личности сред агитката на "канарчетата". Специални благодарности бяха отправени към Фондацията за Ботев на Марин Бакалов, която е осигурила голяма част от финансите за концерта. През цялото време феновете изразяваха негативното си отношение към Димитър Христолов, който продължава да дърпа клуба към разрушение, а Ботев е на път да изпадне за трети път в историята си в "Б" група - и трите под ръководството на Христолов.
Re: Остава и Д2 пяха за "Сводобен Ботев" пред пълен площад
пф не ви ли писна тоя тъп Ботев бе сека 2ра тема е за него ако реши ХРИСТОЛОВ ше се махме ако не няма . Кво толко претендирате ... Глейте си смешната игра вие 2 паса не може да си дадете ,а ревете през 5мин за президента ви!