Жал ми е за агитката ви!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Re: Жал ми е за агитката ви!!

Мнениеот Blake » 09 май 2009 21:36

Току-що гледах мача на запис.. Като неутрален евала на двете агитки и на Венци Живков че прие загубата нетипично за България спокойно , и дори честити на Левски.

п.п Батков според мен пак се изказа яко неподготвен..
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 09 май 2009 21:38

BGarmy написа:Просто нашите не се спряха,незнам какво щеше да се случи ако това бе в Англия,сигурен съм че в 85 мин вече стадиона щеше да е празен,справка Арсенал - Манчестър,явно тия албионци ням ат този манталитет да подкрепят отбора,какво и да се случва.Имам чуството че тия ходят по навик и няма какво да правят през това време!!!
Иначе евала на СЕКТОР Г

Недей много за Англия кога си ходят, защото сега ги гледах по канал 3, червените си тръгват в 75 мин. не в 85, а иначе евала, че признавате кой беше по-добрият отбор !
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 09 май 2009 21:50

donpacko написа:За първи път чета толкова позитивни неща от привърженици на двата отбора които взаимно се поздравяват дано да дойде това време скоро двама приятели които са привъреженици на противникови отбори да могат да седнат един до друг а не да са разделени както сега.
НЕКА ДА БЪДЕМ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРИ СЛЕД ТОВА ПРИВЪРЖЕНИЦИ.

Приятелю ,аз с моите приятели отдавна гледам мача заедно и си оставаме приятели.Защо трябва да се караме.Всеки си подкрепя отбора ,пийваме си биричка и накрая едните се бъзикат с другите.Какъв е проблема?!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 09 май 2009 21:57

Направо не мога да повярвам! Нормални мнения от нормални хора! Единственото ми обяснение е че тъпаците и от двете агитки се наливат някъде,едните от радост,другите от мъка!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 09 май 2009 22:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RaEqWMdVukA[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 09 май 2009 23:35

трябваше да останат феновете до края на мача а те изоставиха отбора това е!!!!!!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 май 2009 00:08

Аз досега бях с левскари и никой не ме наби (е, имаше и други цесекари, просто бяхме смесена компания), не си мислете, че всички на тоя свят са толкова диви. Искам да кажа, че агитките се представиха добре, но мача беше доста тъп. Знам ли, може така да ми се струва - не е лошо, когато се тегли жребия да се заложи, че не може да има Левски - ЦСКА в седмица с мачове в Шампионската Лига.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 10 май 2009 00:55

Е, не може да се сравнява с тези мачове,но като заряд и атмосфера си беше перфектно за нашата страна...

Върни се в “ЦСКА”