Левски - Литекс - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Левски-Литекс

Мнениеот Deluxx » 08 май 2011 19:57

shotgun blues написа:аз очаквам ЛЕВСКИ да победи въпрки че съм за гостите
Пламен Николов е много слаб
в халфовата линия Йеленкович вече е на години и трудно се справя ,Г Миланов е талант но не вярвам да издържи психически и физически на заряда на дерби на ГЕРЕНА
ТОМ го няма което прави дървото Цветанов или някой друг титуляр
за нападател ако Тодоров е титуляр значи отбора е с човек по-малко,Джерманович също си е дърво но поне е млад и нов и предпочитам него,ДИУФ започна добре но се изгуби
това са ми причините според които мисля че ЛЕВСКИ ще победи
гледам реално на нещата ЛИТЕКС ще е чудо да не загуби мача дори ЛЕВСКИ може да победи убедително ако играта на Дембеле,Тасевски,Йовов,Матондо,Грииин,Гаджев потръгне
прогноза 3/4/5 на 0 за ЛЕВСКИ

не е лесно да си заблуден левскар...така пишеха и преди 26 февуари когато

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 20:13

shotgun blues леле човек защо колкото и пъти да гледам ш*баното положение дузпа няма и ти говорех не само за този мач: ) Ами за мачовете срещу Славия, Монтана, Цска , леле гришата купи повече от половината мачове ама кой го брои .. нали щом са литекс е позволено май така беше ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 май 2011 20:17

ralka_levskarka написа:shotgun blues леле човек защо колкото и пъти да гледам ш*баното положение дузпа няма и ти говорех не само за този мач: ) Ами за мачовете срещу Славия, Монтана, Цска , леле гришата купи повече от половината мачове ама кой го брои .. нали щом са литекс е позволено май така беше ..

Ръката за част от тялото ли я броиш?
Поправи ме ако бъркам, но не искаха ли от Левски чужд съдия? Какви претенции имаш тогава?

От мача очаквам сините да скачат на съдията при всяка ситуация, без значение има или няма основание. Ако не бият очаквам Батков да обвини Литекс, че е купил и този съдия. Също и да напомни, че първенството е честно само и единствено когато Левски е шампион.

Или 0:0 или 2:2 +-1 гол.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 20:24

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:shotgun blues леле човек защо колкото и пъти да гледам ш*баното положение дузпа няма и ти говорех не само за този мач: ) Ами за мачовете срещу Славия, Монтана, Цска , леле гришата купи повече от половината мачове ама кой го брои .. нали щом са литекс е позволено май така беше ..

Поправи ме ако бъркам, но не искаха ли от Левски чужд съдия? Какви претенции имаш тогава?

От мача очаквам сините да скачат на съдията при всяка ситуация, без значение има или няма основание. Ако не бият очаквам Батков да обвини Литекс, че е купил и този съдия. Също и да напомни, че първенството е честно само и единствено когато Левски е шампион.

Понеже е имало дузпа затова всички скочиха и казаха че няма дори и цесекарски фенове а аз определено познавам такива.. окей да приемем че няма а ситуациите с други отбори как ще ги коментираш ?! Нека си земат титлата окей живи и здрави ама нека да си я вземат с игра щото се видя в ЛЕ кои са по стойностните отбори :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 май 2011 20:34

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:

Понеже е имало дузпа затова всички скочиха и казаха че няма дори и цесекарски фенове а аз определено познавам такива.. окей да приемем че няма а ситуациите с други отбори как ще ги коментираш ?! Нека си земат титлата окей живи и здрави ама нека да си я вземат с игра щото се видя в ЛЕ кои са по стойностните отбори :)

Ако приемем, че по някакъв начин виждаш причина точно тук да коментираме изминали мачове, в които Литекс е подпиран, искаш ли да коментираме и мачовете, в които Левски е подпиран? А това, че НЯКОИ хора смятат, че няма дузпа, не значи че няма. Аз виждам избутване ръка, ти смяташ, че ръката е част от тялото. Все си мисля, че бутане с ръка е нарушение, не знам ти как мислиш... А, сетих се - за теб ръка и тяло е едно и също.
Освен това искам да ти напомня(тъй като очевидно приемаш думите на Батков за абсолютна истина без да се замислиш грам), че Литекс ще участват в ЕКТ дори и ако станат втори, така че не виждам в каква връзка споменаваш евентуалното представяне на Литекс в Европа ако са шампиони.
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 20:49

vaskonti Батков въобще не го слушам тоя го мразя до дъното на душата си :) Говорех за Европа защото и да влязат пак няма да направят нищо и тогава ще се разбере колко са стойностни :) Да Левски може да са подпирани ама поне напрайха игра в ЛЕ и излязоха със 7 точки и 25 000 човека на стадиона за което евала.. :) Нямам какво повече да кажа ..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 май 2011 20:52

ralka, и двата отбора се класират в ЕКТ, какво общо има представянето им там с това дали са завършили първи или втори в първенството?
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 20:54

vaskonti написа:ralka, и двата отбора се класират в ЕКТ, какво общо има представянето им там с това дали са завършили първи или втори в първенството?

Явно няма да се разберем :) Просто всички ги боготворят пък гришата толкова пари е метнал за един сезон че напрао ..

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 08 май 2011 21:02

3-1 за ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 май 2011 22:25

ква засада ? :o